Tärkeää asiaa

No niin. Pian tämä blogi muuttaa Purkkimafiaan ja myös blogin alusta vaihtuu WordPressiin. Monet seuraavat blogiani Bloggerin kautta, joten tässäpä pikaiset ohjeet, kuinka höpinöitäni voi seurata jatkossakin:

1. Avaa Bloggerin lukuluettelo ja napsauta kohtaa ”Lisää”.

2. Naputtele avautuvaan osoitekenttään haluamasi WordPress-blogin osoite, eli minun tapauksessani kissis.purkkimafia.fi ja napsauta alakulman ”Lue”-namiskuukkelia. Ja tadaa, päivitykset tulevat taas automaattisesti Bloggerin lukemistoosi!

Jos ohjeet meni ihan ohi, niin tsekkaa täältä samat ohjeet mutta kuvien kera.

Ja minähän en siis hyväksy, että et enää seuraisi blogiani jatkossa. Joten teethän tämän tarvittavan toimenpiteen nyt just heti. Kiitos.

Itsehän seuraan kaikkia blogeja Bloglovinin kautta ja sitä suosittelenkin kaikille. Päivitän myös osoitteen sinne sekä Blogilistalle, kunhan muutto on tapahtunut. Myöskään Indiedays Inspirationista minua ei enää pian löydä, joten mahdollisesti sitä kautta seuraileville suosittelen Bloglovinia. Tai Blogilistaa (joka on kyllä suoraan sanottuna jotenkin aika kamala).

Vielä siis blogini ei ole tuossa osoitteessa, vaan ainakin yksi postaus tulee vielä tähän nykyiseen osoitteeseen. Mutta lisäyksen voi jo Bloggerissa tehdä, muut jutut päivittyvät sitten aikanaan eli pian. Iik!

<3

P.S. Huomasithan myös blogini uudet FB-sivut!

10 Comment

 1. Mä en kestä miten ihana tuo sun uusi banneri on! :’D

  1. Joo, oon siihen ihan hulluna. <3

 2. Ilona says: Vastaa

  Toi uusi banneri!! Se on IHANA!!!

  1. NIIN ON!!! <3

 3. Mia says: Vastaa

  Ihana uus banneri!!!

  1. Joo, Anna Polkutien käsialaa. <3

 4. Petri says: Vastaa

  Muuten hyvä banneri mutta Reiska näyttää liian iloiselta. :/

  1. Höps.

 5. siis eikö enää voi ihan vaan lukea sun blogia ilman et lisää sen johonkin, listalle, kun mulla on vaan osote tos yläpalkissa, en mää mitään palveluja enää käytä paitsi kommentointiin 🙁 tai kai se toimii jatkossakin noin, kunhan muutat 😀

  1. Joo siis tottakai voi! Osoite vaan tosiaankin vaihtuu, näillä näkymin maanantaina. 🙂

Vastaa