Lukulistalla

Liian paljon kirjoja, niin vähän aikaa! Mulla on lukujonossa nyt monta namupalaa. Hitsi että rakastan kirjoja.

Tällä hetkellä luen J.R.Wardin Koston rakastajaa, joo siis näitä tiukkaan nahkaan pukeutuvia, lihaksikkaita vampyyreja sivuilla heiluu. Eihän näitä kirjoja voi huvittumatta lukea, mahtavaa viihdettä, olen koukussa. Näitä olen lainannut kirjastosta, en omista yhtäkään. Seuraavaksi siis on luettava Minun rakastajani ja Vapautettu rakastaja on ilmeisestikin syyskuussa ilmestynyt? Montakohan näitä vielä oikeen pukkaa. No, ei haittaa, jaksan kyllä.

Loput kirjat ovatkin omia, ostettuja tai töistä saatuja:

-Raakalaiset ja Cosmopolis pitäisi lukea oikeastaan ennen elokuvien katsomista, mutta koska en ehdi, pakko vaan tyytyä katsomaan leffat ensin.

-Fifty Shades kiinnostaa nyt jo ihan sen aiheuttaneen sipinän ja supinan perusteella. Sidottu on eka osa, mutta Satutettu löytyy kirjahyllystä myös. Vapautettu ilmestyy joulukuussa. Siis miks nyt kaikki on niin pirun vapautettua!

-Laura Paloheimon Klaukkala on ehkä sellainen, että jätän kesken viidennen sivun jälkeen, suomalaiset ovat vähän huonoja chic lit -hömpässä, anteeksi nyt vaan. Mutta ajattelin kuitenkin testata.

-Sofi Oksasen ja Riikka Pulkkisen uusimmat todellakin kuumottavat, pakko ne vaan on lukea, että tietää mistä puhutaan. Ja hyviä ovat molemmat varmasti, sen nyt uskaltaa jo etukäteen sanoa.

Tässä nyt pieni osa mun kirjavuoriurakasta. Mitäs teillä on nyt luettavana? KIINNOSTAA.

31 Comment

 1. HANI says: Vastaa

  harry potter 2 xDD ajattelin, että luen ne (taas) uudestaan, mikäs siinä 🙂

  sitä ennen luin Sofi Oksasen Stalinin Lehmät, oli myös hyvä 😉 vaikka välillä ainakin mulle vähän vaikealukuinen…

  1. Potterit onkin tosi hyviä ja ne jaksaa lukea useampaankin kertaan. 🙂 Tykkään kyllä kaikista Oksasen!

 2. Tämän viikon saldona Ridley Pearsonin ”Enkelintekijä”,Kate Jacobsin ”Pieni lankakauppa” ja Donna Leonin ”Kasvot kuvassa”..eli luen ja luen paljon.

  Ostettuna tuo ”Fifty shadows”,pakkohan se on lukea kun siitä niin paljon vöyhkätään.

  1. Joo mä ostin toisen osankin vaikken oo ekaakaan lukenu. OLETAN tykkääväni!

 3. Elisa says: Vastaa

  Just kävin ostamassa pari dekkaria Hulluilta Päiviltä 😀 En olisi todellakaan tarvinnut, mutta haluan nyt jotain rentouttavaa lukemista kun muuten elämäni on aika stressaavaa at the moment.

  1. Joo siellä oli kyl ihan kohtuuhintasia. 🙂

 4. ANNI says: Vastaa

  Ihan mukava kirjapino! En tiennytkään, että Raakalaisetkin on alunperin kirjoitettu kirjaksi? 😮 Mutta eipähän leffa-alla mitään itse keksitäkään, kaikki on aina kirjoista otettua. Ylistystä siis kirjailijoille!

  1. Joo no tuntuu tosiaan et aina iteki yllätyn et kirjakin on olemassa…Siis niinpä, ei varmaan enää mitään tehdä ilman kirjaa!

  2. ANNI says: Vastaa

   Tuli onneksi mieleen Pirates of the Caribbean!

 5. Ootko goodreads.comissa? Siellä on kiva pitää kirjaa kirjoista. Ja oon löytäny hulluna luettavaa sitä kautta.

  Tällä hetkellä kesken on Ennen kuin kuolen. 16-vuotias tyttö ja leukemia, saattaa vielä itkettää tuo kirja…

  1. En oo, mut on suositeltu ennenkin. 🙂 Pitää varmaan tutustua. Multa taitaa löytyä toi kirja kans!

 6. Itsellä on yöpöydän laatikossa kesken Patricia Cornwellin Kay Scarpettan tutkimuksia: Ruumistarha. Sen jälkeen olisi vuorossa Köyhien kalmisto. Oon lainannut näitä miehen siskolta, niin ajattelin, jos lukisi nuo kaikki ensin ja sitten kävisin omistamieni pokkareiden kimppuun, joita olisi lukematta 8kpl (blogiin taisin aikoinani ne kuvata, kun tuli ostettua) :D. Ja suunnitelmissa olisi käydä huomenna Hullareilla katsomassa olisiko Nälkäpeli-pokkareita vielä jäljellä, kun alle 4e/kpl saisi 2 ekaa osaa…

  1. Kiinnostavan kuuloisia kirjoja! ;D

   Nälkäpelit on supereita! <3

 7. Miia says: Vastaa

  Aaaa… J.R ward tykkään, suosittelen näitä muuten englanniksi. Kuvauksesi in muuten lostava^^ Vampyyrit ja nahkavaatteet eivät voi mennä pieleen.

  Ostin eilen stockalta ihan hypetyksen puolesta ja myös mielenkiinnosta kuika selvästi Twilight fanfiction erottuu tuon Fifty shadesin ja olen lukenut sitä jo reilu 270 sivua…. Kirja järkytti mieltäni osin ja en osaa vielä sanoa haluanko lukea seuraavaa, toisaalta voin lyödä vetoa että loppu on sellainen että seuraava on luettava. Muista kirjoista en ole kuullutkaan. Heh, luen itse vain tätä ”laatu kirjallisuutta” tällähetkellä… 🙂

  1. Joo alkuperäiskielellä varmasti parempia kyllä.

   Kylläpäs ihmiset ostaa kirjoja Hullareilta!!

  2. Miia says: Vastaa

   Kirja ei tosin ollut missään alessa – ylläri. Ja sivumennen olen kuullut Sofi oksasesta, usea on sanonut että kirjat ovat todella ”raskaita” en tiedä sitten. Viitaten omaan kirjoitukseeni ja kun katsoin kuvaasi uudemman kerran.

   Sain äsken fifty shadesin luettua ja kuten uumailinkin katson juuri mihin hintaan toisen osan saa Suomalaisen kanta-asiakkaana. Ja on muuten viisi euroa halvempi, kun tilaa netistä ja noutaa myymälästä.

  3. En mä kyllä pidä Sofin kirjoja mitenkään erityisen raskaina…hyvinä vaan!

   Itse omistan noi Fifty Shadesit pokkareina, en tiedä onko niitä muunlaisina? Eli eivät kovin hintaviakaan ole.

 8. Aino says: Vastaa

  Luen tota Fifty Shadesia just ja lähinnä työmatkoilla junassa, mut hieman hävettää jos vieressä istuva sattuu vilkaiseen mitä luen… Ei ihan niitä rankempia kohtia ees kehtaa lukea julkisilla paikoilla 😀

  1. Hahahah ! 😀 Mä en koskaan lue julkisissa muutaku korkeintaan uutisia kännykällä! 😀

 9. nea says: Vastaa

  Oi niin monta kiinnostavaa kirjaa tossakin pinossa, ja monta kotona kesken! Luen erittäin kiinnostavaa mutta vaikealukuista Judith Levinen Harmful to Minorsia, mikä tutkailee hyvin kontroversiaalisesti jenkkilän suhtautumista lapsen seksuaalisuuteen. Nyt katkolla, koska Glorian ruoka&viini tupsahti luukusta 😀 Samalla kesken Kyra Kyrklundin ratsastuksen perusteos. Hitchikers guide to the galaxyn kanssa luovutin jo, ei jaksa loppuun asti. Fifty shades kiinnostaa muakin 😀 Ja kävin myös hullareilla ja nappasin halvalla Nousiaisen Metsäjätin, koska Vadelmavenepakolainen oli loistava ja aihe kiinnostava sekä Byrnen Enkeleitä hiuksissani, mikä kiinnostaa teologina jossain määrin… Phuh!

  1. Glorian ruoka&viini, jee! 😀

 10. Sain juuri luettua Sarah Winmanin Kani nimeltä jumala -kirjan. Pitäisi vain pyöritellä ajatukset paper- siis blogiin. Niin omassa hyllyssä kuin kirjastosta haalitussa lukupinossa odottaisi vaikka mitä mielenkiintoista, mutta täytyy vähän miettiä mitä tuon kanikirjan jälkeen kannattaisi lukea. Tuttu ja turvallinen (loistavasta puhumattakaan) Stephen King voisi olla hyvä vaihtoehto 🙂

  J.R. Wardin sarjaan pitäisi tutustua, vähän olen miettinyt tuota E.L. Jamesin sarjaakin (tietäisi mistä kaikki meuhkaa) ja tottakai Oksasen uusinkin kiinnostaa.

  1. Joo no niinpä, pakko lukee että tietää mistä puhutaan 🙁

 11. Nina says: Vastaa

  Mä ahmin jälleen kerran uutta Jo Nesbøn Harry Hole -dekkaria, Pientä pelastajaa. Ne on vaan NIIN hyviä! Oon keräilly niitä yleensä lentokentältä, perinteenä on ostaa aina uus pokkari Helsinki-Vantaalta kun lähden reissuun. Oon kohta lukenu ne kaikki, o-ou!

  Muistuta että otan sulta ne Nälkäpelit lainaan 🙂

  1. Nina says: Vastaa

   Joo, totesin tuossa aamulla bussissa että sen kirjan nimi on kuitenkin ihan vaan Pelastaja. 😛

  2. Hehe. Joo muistat vaan ottaa lainaan!

 12. Missä ihmeessä sää olet töissä?! Mie tulen myös!!

  Pelkään pahoin että tuo 50 shadesplääplää on surkea, mutta minäkin olen ollut mainonnan uhri ja ostanut sen 😀 Saapahan voita leivän päälle! Wardit vaan loistavia, pieni hengähdyshetki piti pitää kun ahmaisin kuutisen kirjaa peräkkäin, nyt taas jatkuu 🙂 Joitakin epäkohtia on, tuo sokea johtaja ei olekaan aina niin sokea, joskus näkee lukea viittomakieltä, joskus ei mitään. Nojoo.

  Jos haluat suosia suomalaista mutta nauraa tyhmyydelle, lue Elina Rouhiaisen Kesytön. Miten ihmeessä voi kirjaan olla tympätty Suomi ja ihmissudet o.O Ne nyt ymmärtää Ameriiikan maalla, mutta ei täällä!

  1. Oon töissä jossakin josta saa pian aika moni kenkää. 😛 Ei siis tänne kandee tulla.

   Heh, joo, ei oo sokee aina niin kovin sokee! 😀 Oon muuten joskus vilkuillu tota Kesytöntä, mutta joo, en tajuu kans…

 13. Vraw says: Vastaa

  Vähän myöhässä kommentoin mutta ootkos kuullut tosta Stephenie Meyerin Vieras -kirjasta ? Aivan mahtava ! Elokuva tulossa maaliskuussa. Meyer on suunnitellu siitä trilogiaa, kirjoille on nimetkin mut kattoo nyt ku tonkin julkasusta kohta neljä vuotta.. Suutun jos niitä ei tuu ilmestymään oon niin pahasti koukussa !

  Eikä muuten oo mitään Twilight jutun tapaista, ne ei oo koskaan iskeny, fantasiaa kuitenkin.

  1. Joo mulla on se ja joskus sitä alotinkin mutta jotenkin se vaan jäi kesken. 🙁 Tarkoitus olis kyllä vielä joskus yrittää uudelleen…

  2. Vraw says: Vastaa

   nose alku oli vähä laimee mut sitku se pääsee vauhtii ni ei vaan voi lopettaa ! 😀

Vastaa