Kuudes käynti

Pian yllä näkyvä tapahtuma on pelkkä muisto vain! Eilen oli mun kuudes käyntikerta Radical’Epilissä, ja kainalokarvaton elämä sen kuin lähenee vaan. Tiedän, että siellä on paljonkin tätä projektia innolla seuraavia ihmisiä, ja siksipä raportoin tilannetta jokaisen valoimpulssikäynnin jälkeen.

Ja tilannehan on nyt se, että se keskimääräinen kahdeksan käyntikertaa näyttäis mullekin tulevan yhteensä, eli pari kertaa pitää vielä käydä. Eilen hoitajan kanssa naureskeltiinkin, että koska nää käynnit on aina niin nopeita, niin koko homma tuntuu jotenkin, noh, helpolta. Vähän jotenkin liiankin helpolta tuloksiin nähden! Noin kymmenen minuuttia siinä yhteensä esivalmisteluineen menee ja sitten jo pitäis lähteä pois. Mutta tottakai olen vaan todella tyytyväinen.

Ja kiroan, miksen lähtenyt tähän jo aiemmin?!?

Lisätietoja ja Helsingin hintoihin nähden todella edullisen ja mukavan hoitolan löydätte täältä.

P.S. Pahoitteluni, jos kainalokuvat ällöttävät. Itse hoidossa ei ole hirveästi kuvaamista, mutta otan ehkä taas kameran mukaan seuraavalla kerralla.

8 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  Hyvä kun teit tän postauksen, koska nyt mä muistin vihdoin varata ajan tuonne! 😀

  1. Hieno homma! En voi kyllä muuta kuin suositella. 🙂

 2. Anonymous says: Vastaa

  Milloin voittajat arvotaan?

  1. Yritän huomenna!

 3. Mä niin varaan lomien jälkeen tonne ajan 🙂

  1. Jes!

 4. Jeeee! mun tunnus on parantunu! kauan se kestikin että sain taas kommentoinnin takasin 😀 tosin Tuplanimellä, mutta eiköhän mut silti tunnista 😀

  1. No viimeinkin! 😀

Vastaa