Kissojen kevät

Arskuli

Jotenkin on nyt tavaks jäänyt joka kevät tehdä tää postaus, kun ekaa kertaa avaan partsin oven kissoille. Tällä kertaa kissojen lukumäärä ei oo lisääntynyt, vau! Hemmetin kylmähän vielä tuolla ulkona on, mutta kun aurinko paistaa, niin parvekkeen ovi tekee mieli avata, edes hetkeksi. Ihania ilmoja on nyt kyllä ollut ja juoksukin kulkee! Kissat ilahtuvat aina ikihyviksi, kun pääsevät parvekkeelle.

Reiskuli

…ja salakavalasti saan Reiskasta edes muutaman kuvan napsaistua nopeasti, vaikka onhan se tietenkin kamerasta koko ajan tietoinen.

Alma

Almuska

Ekana partsille syöksyy aina Arska, mutta Alma ei jää kovasti jälkeen. Tassuja paleltaa, mutta silti partsi, joka on ihan talvikunnossa vielä, kiinnostaa kovasti.

Reiska

Ja etenkin miehen isäpuolen ikivanha pyörä, jonka kyllä pian viskaan partsilta pihalle…

Arska

Almuskainen

Vielä en ihan kovin pitkään antanut lupaa parvekkeella pyöriä, ettei kellekään tule vilu. Mutta kyllä se on kevät nyt!

Arska

Alma

Ja taas on kyllä niin malttamaton olotila ton tulevan kesän suhteen. TULIS JO. PIAN. Tässä vielä  hämmästyttävä yhteiskuva (vaikka Alma tekeekin kaikkensa sen pilaamiseksi):

KAIKKI KISSAT

Joko teillä tepastellaan ulkosalla? Eiks oo ihanaa tää auringonpaiste?!

8 Comment

 1. Mulla on toinen kissa ulkoillu parvekkeella koko talven, jopa -20°:n pakkasessa. Toinen on niin ohut turkkinen, että se tarvii vähintään +5° lämmintä uskaltaakseen ulos 😀

  1. Reiska ei myöskään partsilla kauaa viihdy ja menee aina varovasti viimeisenä. 😀 Alma turkkinsa puolesta ei palellu, mutta tassujaan sekin nostelee kylmällä lattialla. 😀

 2. Ihania 😀 joskus olen yrittänyt viedä valjaissa ulos mutta ei…paniikki tulee jo eteisessä. Joskus ollaan kyllä ulkoiltu mutta harvemmin nykyään. Parempi niin, jos on ulkoiluhimoja niin karkaavat herkemmin ja saattavat hävitä jos pihalle pääsevät :/

  1. Mä en ole vienyt Arskaa enkä Almaa koskaan valjaissa ulos, Reiskaa sillon kun asuin vielä Töölössä.

 3. Kyllä meidänkin kisut ulkoilee parvekkeella talvellakin, tai no Marilyn lähinnä. Kevätauringon lämmittäessä Pamelakin viihtyy. Tuolla nuo nytkin köllivät raukeina.

  1. <3

 4. Meillä ei partsille voi päästää kun ei ole lasitettu, oven raosta saavat tuulta haistella vaan. Voi noi ikivanhat fillarit on aivan ihania, toivon että aikanaan perin faijalta tuollaisen itselleni!

  1. Joo, ja mukava tolla on ajellaki 😀

Vastaa