Hei olen Heini

minäitse1

Olen varmaan aiemminkin viimeisen kolmen ja puolen vuoden sisällä kirjoittanut tänne blogiini jonkinlaisen ”Kuka minä olen?” -esittelyn, ehkä parikin, mutta ehkä ihan hyväkin vaan, etten niitä nyt tähän hätään löytänyt. Ja nyt on varmaankin hyvä hetki kuitenkin kirjoittaa sellainen ihan uusi, sillä ehkä teitä ihan uusiakin silmäpareja on siellä jokunen.

Eli hei vaan hei, olen Heini. Ikää on kertynyt 31 vuotta. Koulutukseltani olen mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi, kokopäivätöissä Suomen monikanavaisimmassa mediatalossa (suoraan Googlesta). Asun avomieheni, kolmen kissan ja puolikkaan sekarotuisen koiravanhuksen kanssa idyllisessä Arabianrannassa, Helsingissä. Blogimaailman lisäksi harrastan niitä aika perusjuttuja: lukemista, elokuvien katselua ja yritän urheilla edes jonkin verran. Aiemmin kävin intohimoisesti crosstraining-salilla, mutta vaikka kaikki edelleenkin jostain syystä kuvittelevat, että käyn salilla, en ole ollut siellä puoleen vuoteen. Haaveilen tekeväni paluun, mutta toistaiseksi räpellän vaan jotain puolikkaita leuanvetoja kotitangolla. Lisäksi käyn juoksulenkeillä aina, kun sää tai mielentila sen sallii. Haluaisin kyllä olla taas vähän jotenkin urheilullisempi tyyppi.

Kosmetiikan, kirjojen, elokuvien ja urheilemisen lisäksi rakastan eläimiä, matkustelua, tatuointeja, ihania ihmisiä, päiväunia, nettishoppailua, Katja Tukiaisen taidetta, karkin syömistä, auringossa löhöämistä, uuden oppimista, bloggaamista!

Aloitin Kissaämmä -blogini elokuussa 2011 ja tällaisella sekasikiö-lifestylellä on menty alusta asti. Aloin lukemaan blogeja tuona samana vuonna, ja oman blogin perustaminen tuli siis kuvioihin aika äkkiä. Alkuperäinen syy, miksi halusin oman blogin perustaa, oli puhtaasti tämä: halusin kertoa muille hyväksi kokemistani asioista. Pääasiassa kosmetiikasta. En kuitenkaan aloittanut puhtaasti kosmetiikkablogia, vaan nimeenkin viitaten enemmänkin kissablogin, koska se tuntui turvallisemmalta. En osannut meikata, enkä kyllä osaa vieläkään.

minäitse2

Niinpä. Toisin kuin bloggaajatoverukseni tämän portaalin alla, en todellakaan ole oikea ihminen tekemään hienoja meikkitutoriaaleja tai jakelemaan mitään perusteellisempia meikkivinkkejä, vaikka olen ollut meikeistä ja kosmetiikasta innostunut jo ala-asteelta lähtien. Olin eka tyttö meidän luokalla, jolla oli ripsiväriä, kiitos meikkaaja-maskeeraja isoveljeni. Tästä olen ikuisesti ylpeä!

Rakastan kaikkia kauniita, kosmeettisia ainesosia sisältäviä purkkeja ja innostun kaikesta uudesta ja käänteentekevästä innovaatiosta. Olen aina ollut mainonnan liiankin helppo uhri, mitä tulee kosmetiikkaan. Rakastan myös värikosmetiikkaa, vaikka en hyvä meikkaaja olekaan. Minulla on ollut yhtäjaksoisesti kaksi vuotta ripsienpidennykset, joten joka päiväinen silmien meikkaaminen ei tule kuuloonkaan. Iholleni yritän kuitenkin päivittäin tehdä edes jonkinlaisia pieniä ihmeitä. Omalla kohdallani kiehtovin ja haasteellisin asia kauneudenhoidossa kun on se iho, ja siis nimenomaan kasvojen iho, joka on ollut ongelmakohtani aina. Blogini historiasta löytyy tästä paljon postauksia, pääasiassa aknesta, aina lääkkeistä kaikenlaisiin saippuoihin asti. Jos jokin tuote lupaa vakuuttavin sanoin parempaa ihoa, löytyy se hyvin pian kaapistani.

Blogin nimen vaihtaminen ei johtunut portaalin alle muuttamisesta. Myös uusi banneri oli suunnitteilla jo pidemmän aikaa. Molempiin sain kuitenkin kunnolla vauhtia, kun minua tänne Purkkimafiaan pyydettiin. Blogini tulee jatkossakin olemaan se sekasikiö-lifestyle, joskin toivottavasti enemmän kauneus ja -kosmetiikkapainotteisemmin. Mitään todella hienoja meikkausopastuksia siis ette täältä tule löytämään, vaan ehkä pikemminkin yrityksiä ja erehdyksiä, pyrkimystä parempaan ihoon, uutuuksista innostumista, kissankarvoista putsattuja purkkeja ja purnukoita.

Jos olet uusi lukija, tervetuloa. Vanhoille, rakkaille lukijoilleni iso yläfemma! Kiitos, että seurasitte. ♥

minäitse3

22 Comment

 1. Jonna says: Vastaa

  <3 Kissis <3

  1. Hih, <3 Nonnu <3 😀 !

 2. Musta toi Kissis on hyvä, koska et sää ikinä mikään ämmä oo ollu! <3

  1. Heh, blogin nimen muuttumisesta tuli hieman nurinaa, mutta tykkään tästä. Muahan on kutsuttu Kissikseksi jo kauan. 😀 Ja se on neutraalimpi, sopii hyvin.

 3. Julia says: Vastaa

  Mä niin tykkään sun uudesta bannerista. 🙂

  1. Minäkin, rakastan sitä! Niin fresh ja ihana! Kiitos Anna Polkutielle. <3

 4. Mua hymyilyttää aina kun näen ton sun uuden bannerin, ihana! <3

  1. Se onkin ihan paras, sopii tänne niin hyvin. <3

 5. Salla says: Vastaa

  Kissis on hyvä sekin, mutta musta Kissaämmä-nimessä oli just sitä asennetta, mitä sussa muutenkin on! Itse asiassa nimi taisi mun huomion silloin joskus kiinnittää, ”pakko katsoa, millainen tyyppi sanoo, että on Kissaämmä” 😀 <3

  1. Haha, joo, kyllä mä tykkäsin Kissaämmästä kans. Ja sellanenhan mä tuun aina olemaankin! 😀

 6. Sonia says: Vastaa

  Ne kissankarvat prkl, kun ne joskus havaitsee vasta sitten, kun kuvat on koneella, kamera pakattu ja purkki korkattu ja pahoinpidelty kuvauskelvottomaksi. Tyyliin just joku huulipuna jonka kuvaan uutena, eikö siinä aina killu joku pohjavillahaituva päällä ihan kuin täällä asuis jotain pitkäkarvoja!
  Mut siis oot käyny salilla niin paljon muhun verrattuna että sitä on kertynyt varastoon, se selittää kaiken! 😀

  1. Mä siivoan kuvat jälkikäteen Photarilla. 😛

   Ne varastot on kyllä jo kulutettu loppuun, just mietinkin tossa, et ei oo käsivarsissa enää YHTÄÄN habaa. Joskus sen vielä ees vähän tunsi. 🙁

 7. Banneri on hieno ja Kissis hyvä nimi 🙂 Mä olen jo pitkät ajat sanonut kanssadatailijoilleni Panulle ja Niilolle, että katsotaanpa onko Kissis laittanut kuvia Almasta ja pojista eli ilmeisesti sä olet kansan suussa ollut jo pitkään Kissis 😀

  Kissoista pitää myös ehdottomasti kertoa uusille lukijoille perusteellisesti ja monien kuvien kera, terveisin nimimerkki En ole Alman fani, en 😛

  1. Jee, kiva! 🙂 Mun pitää kyllä saada tänne kissapostaus asap. On taas ollu niin pimee viikonloppu, että tää kuvaaminen kotona ihan mahdotonta. 🙁 MUTTA lisävalaistusta on tilauksessa, joten tämäkin varmasti korjaantunee lähiaikoina. 🙂

 8. Olipa kiva lukea tällainen esittelypostaus susta! Mä en ole sun blogia ihan alusta saakka seurannut, joten sun oikea nimikin tuli mulle uutena tietona 😀 JA HEI, SUN IKÄ! Mä olen luullut sun kuvien perusteella, että olet mun ikäluokkaa eli 28v tai jotain siihen suuntaan. Näytät kyllä ihan helposti reippaasti alle kolmekymppiseltä 🙂

  PS. Kehaisinkin sun banneria jo aiemmin, mutta vielä toistan, että hieno on ja tykkään! 😉

  1. Kiva kuulla. 🙂 Ja nooooh, oikeestihan en ole päivääkään yli kaksviis. 😀

 9. Ilona says: Vastaa

  Toi banneri <3 Tää oli ihan mahtista luettavaa! 😀

  1. <3

 10. Uujee, uus ulkonäkö on just top notch! *yläfemma*

  1. Mustakin! 🙂

 11. Nea says: Vastaa

  Ihana 🙂 Toi sun toteamus ”halusin kertoa muille hyväksi kokemistani asioista” on kantanut ja kantaa yhä – kyllä mä tulen tänne katsomaan vinkkejä, mitä kivaa voisi tehdä ja mistä saada iloa ja inspiraatiota itsekin! Ja tietty kurkkimaan kisukuulumisia. Tykkään kun sun kosmetikkavinkit ja aiheet on jotenkin maanläheisiä 🙂

  1. Jeeee! <3

Vastaa