Viikonlopun randomit

Viimeinkin löysin syötäväksi kelpaavan laskiaispullan, vadelmahillolla ja aidolla kermalla!
Reiskulin kanssa vedettiin paritkin hyvät päikkärit.
Kotiutin mikrokissanhiekkaa 14 kg x 2…sen kristallihiekan kanssa kävi nimittäin vähän köpelösti. Tästä lisää myöhemmin…
Colombiana hakkas Sherlock Holmesin.
Kun me kateltiin leffoja, Reiska katseli unia. Viltin alla ja mun päällä tietty.


Äänestämässä kävin, tottakai.
Vähän litkua oli pinkki Chanel.

Helppo se mummin sylistä on kieltä näytellä!

31 Comment

 1. Laskiaispullaa!! Mun pitää aina tehdä ite noit tääl Ruotsissa (siis ostaa normipulla (meinasin kirjottaa ruman sanan oho), vadelmahilloo ja kermavaahtoo ja askarrella noi – mähän en pullia osaa leipoa) koska Ruotsissa noissa valmispulissa on aina marsipaania ja jos kysyy, että saako niitä hillon kanssa nii kaikki kattoo mua ku olisin vajaa… en ymmärrä.

  1. valmispulissa… joo. valmispullissa? D:

  2. Anonymous says: Vastaa

   Ruuneberin torttu on parempaa ku laskiaispulla, mutta siitä taisikin jo jossai bloggauksesssa olla juttua. Colmbiana oli taas typerä laiha nainen vastaa satakiloiset äijät leffa. En suosittele.

  3. Ruu says: Vastaa

   marsipaania ? eikö suomessa ole joko mantelimassaa tai hilloa , tai noin minä olen ainakin käsittänyt ? kun marsipaani on ihan kammottavaa…

  4. No kuulemma mantelimassa on jotenkin sama asia kuin marsipaani?

  5. same shit different name. kai niissä joku ero on ku niitä erikseen myydäänki, mutta mun maailmassa ne maistuu ihan yhtä kauhealle 😛 eli en nää niissä mitään eroa

 2. Menee muuten HIEMAN hermot, kun lykkää näitä pelkkiä kuvia tänne bloggeriin! Jättää ihan ihme välejä eikä kuvat vaan mitenkään asetu. Nyt saa olla tuo yks isompi väli, en jaksa!

  1. Nina says: Vastaa

   No ehkä ihan HIEMAN menee! Mulla jää AINA yks isompi väli ja se ärrrrsyttääää.

  2. No nii-i. Miks se väli ei näy tuolla muokkaustilassa? Saa kaikki laittaa uusiks jos haluaa jotenki kikkailla sen veke? Superveemäinen, ei mitään logiikkaa tässä.

  3. Nina says: Vastaa

   Ei ni, ihan paska. Tai sitten meidän pitäis vaan vähän relata?

 3. Ruu says: Vastaa

  no ilmeisesti ne on liki sama asia _D : Onko marsipaani ja mantelimassa sama asia?

  Raaka-aineet ovat pitkälti samat: mm. manteli, tomusokeri ja karvasmanteliöljy. Mantelimassa on “hienompaa”, koska se sisältää huomattavasti enemmän mantelia. Kakkujen kuorruttamisessa ja koristeissa käytetään tyypillisesti marsipaania, jota myydään useissa väreissä. Mantelimassaa saa vain vaaleanruskeana.
  http://www.kinuskikissa.fi/kysymyksia-ja-vastauksia/

 4. Ruu says: Vastaa

  kauhea kun mä nyt trollaan, mutta se ero on siinä että marsipaanissä on enemmän sokeria ja vähemmänmantelia, kun taas mantelimassassa pitää olla vähintään puolet mantelia, ja ilmeisesti ruotsissa senkanssa ollaan vielä tarkempia kun suomessa :
  sillä Ruotsin laki tuntee kaksi eri tuotetta. Marsipan sisältää vähintään 25 prosenttia mantelia ja loppu on pääasiassa sokeria. Vain, jos nimenä on mandelmassa, on sen valmistukseen käytetty vähintään 50 prosenttia manteleita
  http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/m.html (elämän pieniä vakavia asioita 😀 ja miten niin liikaa aikaa sunnuntaina XD )

  1. No jotenki tolleen joo. 😀 Tykkään molemmista. 😀

  2. :DDDD sunnuntaisin on ainoastaan liikaa aikaa!

 5. Ihana Reiska ja onpa kiva tuo sun takki nyt tuossa päällä :).
  Ja aivan ihana tuo sun Kiss’a-laukku <3. Kyllä vielä tännekin kotiutuu jokin niistä kaunistuksista… 🙂

  1. On hyvä laukku!!!

 6. Elisa says: Vastaa

  Ihana tuo äänestyskuva 😀 ”Nyt on kansalaisvelvollisuus täytetty, piru vie.”

  1. Kuvassa vasta menossa! 🙂 Mut eipä siinä menny ku viitisen minuuttia kun tonne koululle könys. 😀

 7. Miia says: Vastaa

  Ihana toi kissa kynnessä, mulla on sama laatta! Voisikin tänään uuden lakkauksen yhteydessä laittaa pari nekoa omiinkin kynsiin.

  1. Joo, kiva laatta! Ainoo et tuntuu kuluvan nopeesti tommonen ohuempi kuvio. :/

  2. Miia says: Vastaa

   En oo huomannu kulumista, tosin laitan päällyslakan aina. Mutta mulla on jotenkin vaikeuksia saada se kissa keskelle kynttä. Ja nyt kun katsoo näitä kynsiä niin vasemman peukalossa kissa on keskellä ja muissa ihan sivussa/vinossa/semisti haaleammalla. Ihan sama mikä kuva pitäisi leimata kynnelle, niin on hankala hahmottaa mihin se pitäisi oikein laittaa ja nopeakin pitäisi olla. Kai harjoitus tekee mestarin. Mutta kelpaa nää mulle ja edistystä ekasta kerrasta on:D

  3. Joo sama homma, harva menee keskelle! 😀

   En yleensä laita päällyslakkaa, vaan kylmän veden alle hetkeks – pysyy tosi hyvin, paitsi toi kissa.

  4. Miia says: Vastaa

   Mulla on pakko olla päällyslakka koska muuten koko kynsilakka lähtis heti duunis lohkeilee/kulumaan pois. Päällyslakan avulla pysyy melkein viikon kynnet ok kunnossa.

 8. Nams tuota laskiaspullaa, ihanan herkullisen näköinen!! 🙂

  Ihana on kyläl tuo sun takki, tosi tyylikäs!

  1. Se olikin ihan superhyvää! 🙂

   Ja takki on joo kiva, ei tosin ihan pahimmille pakkasille tarkotettu, mut hyvä tommonen nollakelin takki. 😀 Ja ton kauluksen/hupun saa laitettua noin sadalla eri tavalla!

 9. Anonymous says: Vastaa

  Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta voisitko toimittajana kertoa monta miestä naisella on ollut enne 30 ikävuotta. Jos yli 10 nii älä bloggaa aiheesta 😀

  1. En ole toimittaja ja vaikka olisinkin, niin eöh?

 10. Anonymous says: Vastaa

  Naisilla on ollut noin 50-100 miestä, ja miehilläkin naisia ihan kohtuu määrä n. 30-40. Toki naiset ei niin pidä melua tuosta asiasta jostain syystä, ei toki kunnon miehetkään.

  1. Tämä selvä.

 11. Eikun täällähän olikin kuva tosta microhiekasta. Pitäneepä kokeilla tuota merkkiä! Reiska on ihanan näköinen tyyppi!

  1. Joo, tota oon ostanut pari kertaa, siellä on joukossa semmosta pientä kristallihilettä, mutta ei se juurikaan rakennetta muuta. Hyvin paakkuuntuu eikä haise! Ostan tosiaan aina sitä mikrohiekkaa, mikä on halvinta ja tommonen iso säkki. Eipä noissa hirveesti eroja kyllä ole. Niin, ja ei saa olla hajustettua, kamalaa semmonen kukan/vauvatalkin haju!!! 😛

Vastaa