Ich will!

VIIMEINKIN! Huuto.netin monien tuskaa ja epätoivoa parkuvien huutoyritysten jälkeen onnistuin saamaan itselleni liput Rammsteinin keskiviikon keikalle. Aika samoihin aikoihin olin kaksi vuotta sitten kyseisen pändin keikalla (silloin tosin kentällä), ja nyt taas. Jihuu! Aivan mahdotonta oli saada näitä puhelimitse tai netin kautta kun myyntiin tulivat. Huuto.net taas on täynnä kaikenlaista paskaa, mitä tulee lippujen myyntiin: huudetaan privaatisti, huuto loppuu vasta keikan jälkeen jne. Jouduin minäkin näistä 220 euroa yhteensä pulittamaan, mutta ehkä se on sen arvoista. ONHAN SE. ON ON ON ON!

Tämän päivän olin saikulla kuumeilun takia, mutta huomenna pitäisi olla mahdollisimman terveenä, sillä lähdemme viikonlopuksi Tallinnaan. Reiska vietiin äsken hoitoon. Kylläpä koti tuntuu hiljaiselta ja oudolta, kun ei ole Reiska täällä säätämässä. Tallinna-tunnelmia luvassa viimeistään maanantaina! Kivaa viikonloppua kaikille!

Löytyykö muuten lukijoistani Rammsteinista tykkääviä? Miia ainaskin!?

<3

31 Comment

 1. MÄ EN ALA!!!! Mäki haluan Rammsteinin keikalle :((( eppistä! Saanko mä änkeä mukaan sun laukussas? Harrastan joogaa, olen yllättävän notkea!

  (testailen Google-accountilla kommentoimista – siis Mary ihmemaasta moi!)

  1. No moimoi! 😀 Oon niin monet itkupotkuraivarit saanu noiden lippujen takia, että nyt sanon suoraan vaan et LÄLLÄSLÄÄ! 😀 Uhkasin jo mennä aitojen alta/päältä/läpi, jos en lippuja onnistu saamaan. Tai no hei, en ollu valmis maksamaan niistä 400 euroa sentäs. 🙁

  2. Hahah. No mutta hei, mäpäs antaisin vasemman munuaiseni, jos sinne pääsisin. TAHTOOKO JOKU HEI OSTAA VASEMMAN (EI OIKEAN) MUNUAISENI? mailatkaa siinä tapauksessa…

  3. Mä en tahdo. 🙁 😀

 2. Nina says: Vastaa

  En tykkää bändistä mutta vähänkö oon iloinen sun puolesta! Ja kivaa reissua! 🙂

  Tässä kohtaa koen tarpeelliseksi muuten mainita että T on alkanut lukea myös tätä sun blogia…”Luen kaikki hauskat jutut, mutta en tiiä niistä Reiskan juustopastoista..ja meikkijuttuja on liikaa. Onpas hassut nuo billi bit”.

  Mitäpä tähän nyt sanoisi? Apua? 😀

  1. Mäkin oon helvetin iloinen omasta puolestani!! 😀 Näitä lippuja on nimittäin totisesti HALUTTU.

   Apua, nimenomaan. Mut ei se oo ainoo mies joka täällä käy, ja samasta ne valittaa, liikaa meikkijuttuja. Ja kengät haukuttiin ”sellasiks joita oli pakko käyttää sisätossuina ala-asteella”. 🙁 Ei ne miehet vaan tajuu.

  2. Ja mun hei pitää ottaa kans yks kuva Tallinnan hotellin käytävän lattialta! 😀 Ja MÄ AION MAATA SIELLÄ, oon siis astetta sua ekstriimimpi, hahaa!! 😀

  3. Nina says: Vastaa

   Miehet on just tollasia, ei ne tajuu. Mutta hei, jokin ne saa täällä vierailemaan, eli pakko olla jotain hyvääkin! 😀

   Haha, MAKAAKIN! 😀 Haluan muuten sitten todistusaineistoa myös siitä kun teet niin! 😛

  4. Mahdollista! 😀

 3. Miia says: Vastaa

  Miia rakastaa Rammsteinia, nyt hypettelen keikkaa ihan samoissa fiiliksiisä kun silloin kai 15 vuotiaana provinssissa. 🙂 Mun sisko sai liput, mutta mekin ollaan katsomossa… no on siellä bogoiltu ennenkin! Hurraa Rammstein!!!

  1. Nonni! 😀

  2. Miia says: Vastaa

   Ollaan muuten vierekkäisissä katsomoissa:) Huomasin kun sain liput käteen tänään.

  3. Jeij! 🙂

 4. Nova says: Vastaa

  Heh, nähtyäni vain postauksen otsikon (ja näin ollen tietämättä mistä tarkalleen kirjoitat) oli mun pakko etsiä YouTubesta Ich will-biisi. Eli juu, täällä kans yks fanittaja =)

 5. Merja says: Vastaa

  Rammstein-fani ja erittäin kateellinen ihminen ilmottautuu! Mä niin oisin kans halunnu tuonne, mutta kun kuulin keikasta ihan liian myöhään ja mä en vaan periaatteesta osta Huuto.netin kautta keikkalippuja.

  1. Mäkään en tue niitä ”tehomyyjiä”, missään tapauksessa. >:( Siis joilla on vähintään 10 lippua myynnissä sikahinnoilla.

 6. Mohn says: Vastaa

  ”Wir wollen dass ihr uns vertraut
  Wir wollen dass ihr uns alles glaubt
  Wir wollen eure Hände sehen
  Wir wollen in Beifall untergehen

  Könnt ihr mich hören?
  Wir hören dich
  Könnt ihr mich sehen?
  Wir sehen dich
  Könnt ihr mich fühlen?
  Wir fühlen dich”

  Ach ja, Rammstein ist ja sehr super!! Valitettavasti ei saatu lippuja tälle keikalle. ;-( Edellisellä sentään oltiin. Olikin meinaan helvetin hyvä keikka! Saksalaista täsmällisyyttä ja jestas, että mä nautin siitä volyymistä ja voimasta! Ich will on mahdottoman hyvä livebiisi juurikin sanojensa puolesta, harmi vaan ettei mun kanssani kovin moni huudellut ja heilutellut käsiä, ei taida toi saksa olla kovin puhuttu kieli kuitenkaan vaikka Rammstein-fani olisikin.

  Rahavarannot eivät antaneet myöden hankkia lippuja normihintaa korkeammalla joten rannalle jäätiin ruikuttamaan. Lupauduin veljenpojalle lapsenvahdiksi kun lähtee emäntänsä kanssa keikalle (onhan se vauvakin ihana mutta olen mä silti kateellinen keikasta! Sillekin…). Nauti munkin puolesta! Graah, mä niiiiiin olisin halunnut!!!!

  Viime keikan lämppäri Combichrist oli mun mielestä kammottavan huono. Niillä oli mielettömät rumpusaundit joita kuunteli mielellään mutta biisien sanat (se mitä niistä nyt selvää sai) koostui lähes yksinomaan pelkästä kiroilusta ja loppuhuipennus eli soitinten hajottamispelleily vei senkin vähän positiivisuuden mitä rummuillaan ehkä saivatkin aikaan. En kunnioita muusikkoa joka hajottaa instrumenttejaan. Juuei!

  Varauduthan sitten antamaan kunnollisen ja perusteellisen ja pitkän raportin kaikesta!!?!! 😉

  *niiiiiiiin kateellinen*

  1. En kyllä itsekään osaa saksaa yhtään. 😀 Ja lämppäreistä ei oo tietoo, viimeks taisin skipata. Keikka oli taattua laatua. Sillon sain liput duunin kautta ja aika halvalla. Kyllä vähän nyt ketutti maksaa näinkin paljon, mutta…toi 220 euroa oli aika max, mitä suostuin pulittamaan. Aika paljon niistä ihmiset vieläkin huutaa tuolla huuto.netissä, joten oon ihan tyytyväinen kuiteskin.

   Nyt varmasti kuullaan Mein Land! 🙂

 7. Hanna says: Vastaa

  Musta tuntuu, etta Reiska seisoi noiden lippujen paalla just silleen, etta:”ala unohda mua, jaa tanne mun kaa, ala mee keikalle”. Oon itte kattellut haaveillen lentoja jenkkeihin ja aina ku rupean kattomaan niita tulee jompi kumpi kissa istumaan nappaimiston paalle. Kylla ne tajuaa tammoset jutut!

  1. Joo, ton jälkeen se yritti purra toista lipuista. 🙂

 8. Ruu says: Vastaa

  olen kerran nähnyt ja olisin voinut nähdä uudestaankin mutta tuo huuto.netin lippu trokaaminen saa minut näkemään punaista, vituttaa ne kusipäiset ihmiset jotka hamstraa maksimimäärän lippuja vaan myydäkseen ne paljon kalliimmalla niille jotka oikeasti haluaa bändin (tai mikä juttu nyt onkaan milloinkin kyseessä) ja niin toivoisin että se lippu trokaaminen laitettaisiin aisoihin sillä että maksimi myyntimäärä lipuille olisi se 2 per henkilö. silloin tuota hamstraamista olisi ainakin huomattavasti hankalampi harrastaa,kieroimmat onnistuisi toki siitä huolimatta…

  1. Niinpä, ihan älytöntä touhua. >:( en kyllä sellasilta edes osta, oon mieluummin menemättä. Mut tässä vaiheessa sieltä kyl löytyy jo sellasiakin, joiden pitää myydä liput kun ei pääsekään paikalle. Kuten toi keltä ostin omani, myi työkeikan takia.

 9. Anonymous says: Vastaa

  Pari iha hyvääki biisii Ramssteinillä, mutta ei se muuten oikeen iske. Ois kannattanu ostaa mieluummin liput SoniSphereen. 🙂

 10. Ach. Jutun otsikko jo toi sydämen tykytyksiä. Keskiviikkona ollaan permantopaikoilla ja jo hyvissä ajoissa odottamassa <3. Eka keikka tuli nähtyä istumapaikoilta (tylsää kun et pääse kunnon fiiliksiin ja tuli ei tunnu kärventävän kulmakarvoja), Provinssissa jo tuli tyrkittyä itselleen toka rivi! Nyt ollaan niin nenä kiinni oikeassa reunassa että huhhuijaa. Olen varautunut vedenkestävään kun vihdoin pääsen kuulemaan Ohne Dichin livenä. Reise Reise kun olisi aloittanut koko komeuden… ehkä seuraavalla kerralla <3.

  1. Hehee, onko lämppäristä tietoa?

  2. Ruottalainen Deathstars. Kaipa joku huono.

   ai niin, pitää lukea Ichi willin sanat oikein että osaa huutaa Tillille oikein <3

 11. ebeth says: Vastaa

  Oivoivoi, kateellinen lukija täällä nostaa päätään!
  Mä olin ite ulkomailla kesän, ja luin sitte jälkikäteen vasta koko lipunmyynnistä – se siitä keikasta sitten siis…. Lievästi harmitti.
  Oon Rammsteinin nähnyt 5 kertaa, eikä bändi ikinä petä. Ensimmäisen kerran oltiin Hartwallilla eturivissä, tunnelma oli aivan uskomaton siinä parin metrin päässä Lindemanista. 110e on kova hinta yhdestä keikasta, mutta varmasti silti sen arvoista!!

  1. Joo, no nyt kävi vähän köpelösti kun mies on kipeenä…eli saa nähdä, miten käy toisen lipun kanssa, jääkö käyttämättä. 🙁

 12. Sulle on tunnustus blogissani. 🙂

 13. Rammsteinista tykkään minäkin. Tosin en omista levyjä ja harvemmin tulee varta vasten sitä kuunneltua, mutta kun radiossa soi niin isommalle ja heti 🙂 Loistava bändi, pistää itsensä likoon ja pieni kieli poskessa- ja pilke silmäkulmassa -asenne on mahtava 🙂

Vastaa