Synttäriarvonta nro 1

Nonni, tästä alkaa hurja synttäriarvontaviikko! Tällä viikolla blogistani löytyy ainoastaan arvontoja, yhteensä kolme kappaletta. Ja tässäpä niistä ensimmäinen!

Hehkutin maaliskuussa täällä blogissani uusia, pinkkikuosisia hiustuotepullojani. Postauksen voit lukea täältä. Michael O’Rourken Rock Your Hair -sarja tuo hiuksiin mieletöntä tuuheutta hyvän tuoksun kera ja oikeasti, noh, toimii. Väitän, että sarjan Bombshell -hiuspuuteri on markkinoiden paras (ja parhaalta tuoksuvin) hiuspuuteri ja halusin sen ehdottomasti mukaan synttäriarvontaan. Hiuspuuterin lisäksi palkintoon kuuluu maailman suloisimmat minikoot sarjan shampoosta, hoitsikasta ja hiuslakasta! Nämä aiheuttivat mussa sellaisen spontaanin ”ihihihihiii” -reaktion. Hyvin todennäköisesti saman reaktion saa myös tän setin onnellinen voittaja.

Tämä palkinto onkin oikeen hiuskamoista innostuneiden unelma, sillä lisäksi siihen kuuluu Salon Eliten Tangle Teezer -eli se maailman paras harja!!!- herkullisessa, uudessa värissä sekä kaikki uudet, pastellinsävyiset Invisibobblet. Näistä uusista herkkuväreistä kirjoitin täällä. Lisäksi mukana on yksi paketti pinkkejä Premium -hiuslenksuja. Öö, en edes muista enää elämää ennen Tangle Teezeria ja näitä hiuslenksuja, ovat kaikki mulla ihan jokapäiväisessä käytössä.

Kaiken kaikkiaan ihan syötävän söpö ja ihana palkinto! Arvontaan voi siis osallistua vain blogini rekisteröityneet lukijat (blogger tai bloglovin). Jos et tällainen vielä ole, niin nyt on korkea aika sellaiseksi ryhtyä! Aikaa osallistua on sunnuntaihin, 31.8. klo 18 asti. Jätä alle toimiva sähköpostiosoitteesi ja kerro, mitä kautta blogiani luet. Onnea arvontaan!

210 Comment

 1. Bloggerin kautta olen lukijana, kristiina.rintanen@gmail.com

 2. Mukana bloggerin kautta 🙂
  ilokseni@gmail.com

 3. Bloggerissa seuraajana, indiedays sivujen kautta luen. johannaliina(at)gmail.com

 4. Jenna says: Vastaa

  Bloggerin kautta luen! jennapik@gmail.com

 5. Voi jumpe näitä arvontoja… aivan upeita! Bloggerin kautta olen lukijana ja koitan onnea myös tässä arvonnassa….
  heli@lailanet.fi

 6. EevaM says: Vastaa

  Mukana, bloggerin kautta luen.

  eeva22@hotmail.com

 7. Liisa says: Vastaa

  Wää, en ollut osallistunut vielä tähänkään! Mukana täälläkin, Bloggerin kautta jne 😀
  inthispartoftown(ät)gmail.com

 8. Anonymous says: Vastaa

  blogilistan kautta lueskelen,
  ihanat arvontapalkinnot!

  annem.alonen@gmail.com

Vastaa