Jumppaa, peipe, jumppaa!

Ostinpa hauskan reenipaidan Nikelta (terveisiä vaan Petrille, siis sille Tampereen), vaikka en juoksemista harrastakaan. Niin ja ostin tuommoisen kyllä mustana, ei ollut siis kuvassa näkyvä harmaa versio. Eniveis, eteenpäin! sano Reiska emminätiedämissä, mutta piti nyt Reiskakin sitten tähän repästä joidenkin lukijoiden iloksi.

Omistan nimittäin vuosikortin Motivus-kuntokeskuksiin ja olen ainakin jonkinlainen Adlonin vakikävijä, nimenomaan ohjatuilla tunneilla. Työkaverin mielestä muuten on ihan älytöntä käydä Naisten Salilla, siis jossa ei miehiä ole ollenkaan. Siitä on kuulemma puolet hauskuudesta poissa (paitsi tietty sillon kun sinne eksyy joku pahaa aavistamaton remonttiREISKA(!) ja näkee monet pahaa aavistamattomat tissit yhdellä käynnillä). Noh, niin tai näin, Adlon sijaitsee niin lähellä nykyistä kotiani, että muualla tuskin tulisi käytyäkään, laiska paska kun olen.

Siksi ärsyttääkin, koska Motivus on ihan SURKEA. Siis kuka enää haluaa käydä jollain saakelin perusjumppatunneilla kun muualla tarjolla on mm. piloxingia (pilates + boxing), kahvakuulaa, SAUNAJOOGAA? Minkä takia, useasta palautteestani huolimatta, Motivus ei tee asialle mitään? Ja olenko yksinäni muka tätä mieltä? Eikö muut valita? Ja minkä helevetin takia olen varmaan ainakin kolmatta-neljättä vuotta Motivuksen vakkariasiakas? No, koska se on selkeästi halvin. Ja lähellä. Ja koska haluan uskoa, että saavat vielä joskus jotain erilaista tuntivalikoimaansa. Mutta eivät taida kuitenkaan saada. Tämän syksyn uutuus taisi olla SYKEMUOKKAUS. Tosi jänskää. Ja hei, Motivus kuitenkin on, tai sen ainakin pitäisi olla, ihan vakavasti otettava kuntokeskus, joten miksi se sitten on jämähtänyt noin pirun tylsään tuntivalikoimaan?

Vuosikorttini lähestyy kyllä pian loppuaan ja samoin tuleva muutto reilusti kauemmas yhtään mistään kuntokeskuksista, joten totaaliläskiytyminen odottaa. Tai sitten näen itseni jo duunin tarjoamissa jumpissa hikoilemassa toimitusjohtajan vieressä…mutta siellä sentäs menee KAHVAKUULATUNTEJA!

Jos tätä siis joskus lukee Motivuksen joku iso kiho, niin pliis, nyt jotain uutta kehiin! (KAHVAKUULAA!) (sen saunajoogan voitte vielä unohtaa)

Vastaa