Ihan parhaat silmänympärysvoiteet

Lumene silmänympärysvoiteet

Oon aika tarkka silmänympärysvoiteeni suhteen, sillä mulla se tosi helposti aiheuttaa ärsytystä silmissä. Lisäksi vihaan voiteita, jotka jäävät pyörimään silmänympäryksille eivätkä imeydy millään saati kosteuta mitään. En halua silmänympärysvoiteeseeni mitään valoa tuovia glitterhippusia, vaan tarvitsen kosteuttavan ja hyvin imeytyvän voiteen. Toki jonkinlainen valoa tuova ja tummia silmänalusia peittävä efekti on jossain määrin ihan jees, mutta kosteutus on kuitenkin se tärkein. Myös hajusteettomuus on hyvä asia. Ja annostelun helppous! Rasittaa sellaiset, joista voidetta tulee liikaa tai ruikkivat sitä ympäriinsä.

Ja ne ihan superit löytyy Lumenelta! Oon ennenkin täällä blogissani todennut, että Lumene tosiaan osaa silmänympärysvoiteet. En muista kokeilleeni Lumenelta koskaan yhtään huonoa sy-voidetta, vaan kaikki olen käyttänyt viimeistä voidepisaraa myöten ja vielä leikannut tuubit kahtia jämien saamiseksi. Haluankin esitellä nyt neljä Lumenen silmänympärysvoidetta, joista jokainen on ihan todella hyvä.

Lumene Valo

VALO Bright Eyes All-in-one Eye Treatment on siis aivan huippu! C-vitamiinia ja lakkaa sisältävä, hajusteeton voide levittyy helposti ja nopeasti, imeytyy heti, kosteuttaa ihanasti ja kirkastaakin kyllä hieman joo. Erinomainen meikin alla! Kätevä pumppupullo, joskin näiden rikkoutuminen aina hieman pelottaa… en oo kuitenkaan koskaan saanut vielä tällaista rikki, mutta esim. tän yksilön kanssa jouduin alussa pumppaamaan niin kauan, että pelotti jo, toimiiko lainkaan. Tällä saa voidetta kuitenkin just sopivan määrän, eikä suuosa tukkiudu. Tätä suositellaan käytettäväksi erityisesti myös yläluomelle, lupaa hieman kohotusta.

Hieman kevyempi on LÄHDE-sarjan Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel. On kyllä tehokosteuttava, mutta tuntuu kevyeltä geelimäisyyden ansiosta. Oon käyttänyt tätä jo yhden tuubin aiemmin, todella hyvä on. Ei kuivahda niin nopeasti kuin voidemaiset kaverinsa, mutta virkistää eri tavalla. Hajusteeton koostumus sisältää luonnollista koivun mahlaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä, jotka vähentävät turvotusta. En huomaa että tää isommin häivyttäis tummia silmänalusia tai mitenkään muutenkaan kirkastais ihoa, mutta aivan erinomainen sy-geeli tää kyllä on.

Lumene Kuulas silmänympärysvoide

KUULAS Sheer Luminosity Firming Eye Cream on näistä ehkä enemmän semmoisen, noh, jo mun ikäisen silmänympärysihon omaavan ihmisen voide, eli kun on jo niitä ryppyjä ja tummentumaa. Tää onkin suunnattu ”ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin.” Pohjoista puolukkauutetta, peptidiä ja lähdevettä sisältävä voide kiinteyttää ja silottaa ja tuntuu todella myös toimivan tummiin silmänalusiin. Hajusteeton on tämäkin, jee. Kosteuttaa täydellisesti!

Lumene Hehku silmänympärysvoide

HEHKU-sarjan Radiance Restoring Recovery Eye Cream on näistä se toinen sy-voide, joka toimii parhaiten ryppyihin tasoittaen silmänympärysihoa. Tää on näistä mun mielestä myös valoa tuovin, kirkastaa ihoa ihan samantien ja näkyvästi. Sisältää tyrniöljyjä, peptidejä, E-vitamiinia ja lähdevettä, ei hajusteita. Mun äiti just kyseli oisko mulla antaa hänelle joku hyvä silmänympärysvoide, ja taidankin antaa tän, sopii näistä parhaiten hieman vanhemmallekin iholle.

Mutta niin, kaikki nämä Lumenen sy-voiteet ovat äärimmäisen hyviä. Ja hei Eleven.fi:ssa on nyt KAIKKI Lumene -20 % !! Tarjous on voimassa 4.11. asti.

Mikä on teidän silmänympärysvoidelemppari? Kokemusta näistä Lumenen? On siellä muutamakin mun lukija näitä joskus kehunut…!

Lumene silmänympärysvoiteet

Pakko vielä tähän loppuun vähän ihmetellä tätä Lumenen nykyistä uusien tuotteiden lanseerausvauhtia! En pysy enää perässä lainkaan, uutta tulee ihan jatkuvasti! Pr-näytteetkin kun lähetetään nykyään vaan isommille blogeille ja isoihin kaupallisiin yhteistöihin, niin niitä myös näkee harvemmin, sääli! On myös mälsää, ettei Lumenea enää näe juurikaan kauneus/kosmetiikkablogeissa, joilla kuitenkin sitä oikeasti kiinnostunutta lukijakuntaa on. Mutta paljon uutta kiinnostavaa on taas Lumenelta viime aikoina tullut ja onhan se toki hieno juttu.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuotteet saatu blogiin Eleven.fi:lta.

12 Comment

 1. Erika says: Vastaa

  Mulla on käytössä tuo silmänympärysgeeli. Toista puteloa jo mennään, ihan mielettömän hyvä tuote!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en ees oo laskenut, kuinka monta Lumpun sy-voidetta oon käyttäny viimesimpien vuosien aikana mutta monta! 😀 Ei vaan oo parempia.

 2. Annamari says: Vastaa

  Mulla ei varmaan ikinä oo ollu Lumenen silmänympärysvoidetta.. atoopikkona on aina apteekis tarttunu avenen putkiloon.. dermalocigan silmänympärys seerumi on toinen vakkari.. kallis ..mutta pakollinen..muuten kamala ihottuma.

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, mälsää 🙁

 3. RainDrop says: Vastaa

  Hitsi, mun pitäis just ostaa uus silmänympärysvoide, ja oma kameli olis just lähdössä käymään Suomessa, pitäsköhän pyytää tuomaan joku näistä… 🙂 Viimeks ostin Lidlin version mikä on ollu ihan jees, mut vähän ”tylsä” 😀 Kiitti arvioista, mietin et mahtaako toi geeli olla tarpeeks kosteuttava vai pitäskö ottaa ”kunnon” voide.

  1. Kissis says: Vastaa

   Toi geeli kyllä kosteuttaa, mutta tälleen talvisin etenkin tykkään ite enempi voiteista!

 4. Katiska says: Vastaa

  Mulla kaikki Lumenen sy-voiteet turvottaa silmät että näytän mongolialaiselta. En tajua miksi, kai se on joku tietty yksi aine. Harmittaa kun haluaisin niiiin käyttää noita.. Ääh ei mee tasan nallekarkit..

  1. Kissis says: Vastaa

   No hui!! Mulle käy tosi harvat, aina tulee jotain punotusta vähintään tms mut Lumenen voiteista en saa tasan mitään oireita!

 5. Jusu says: Vastaa

  Mulle on Lumenen ihonhoitotuotteet jäänyt jostain syystä tosi kaukaisiksi. Mutta joo samaa mieltä tuosta lanseeraustahdista. Uutta pukkaa niin että ihan hengästyy, ja perässä ei pysy 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla on nyt myös Lumpun yö ja -päivävoide käytössä. 🙂 Ne ihan uutukaiset kiinnostelis kyllä.

 6. Kepa says: Vastaa

  Silmänympärysgeeliin olen ollut tyytyväinen joskus kun sellaisen ostin. Oli itseasiassa ensimmäinen silmänympärysvoiteeni parinkympin hujakoilla kun meinas luomet hilsetä irti talven kylmyydessä 😀 Muuten en tule Lumenen rasvojen kanssa toimeen, mulla on myös toi pumpattava silmänympärysvoide ja murustuu meikin alla 🙁 En sitten tiedä innostunko lotraamaan rasvojen kanssa liikaa, mitä Lumenen tuotteet ei vaan kestä. Meikkaaminen aina ihan kamalaa jos laittanut Lumenea ja kaikki alkaa pyöriä meikkivoiteen sekana muruina.

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, no ompa perseestä! Mulla nää just niin toimivia meikin allakin. 🙁

Vastaa