Koodia Zooplussalle

Piti tuolta partsin sohvalta (kirjan äärestä, vatsa täynnä pannaria) raahautua tänne koneen ääreen tiedottamaan teille sähköpostiin äsken kilahtaneesta alekoodista Zooplussalle. Toivottavasti siis arvostatte: Yli 49 euron tilauksiin koodilla HAMMAS-13 saa kaupan päälle Pedigree Denta Stix Freshin, eli tämä on siis nyt koiranomistajille suunnattu juttu. Tarjous on voimassa 11.7.-18.7.2013 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Eli jos jo suunnittelitte tekevänne tilausta tänään tai huomenna, niin malttakaapa torstaihin asti. Mullahan käy aina just niin, että kun pistän tilausta johonkin menemään niin eikös seuraavana päivänä ole joku kiva alekoodi tarjolla.

Kannattaa muuten kirjoitella myös niitä tuotearvosteluja Zooplussan sivuilla, jospa vaikka kahdenkympin lahjakortti kilahtaisi. Kelpais kyllä meikäläisellekin, tuntuu nimittäin, että olen jatkuvasti ostamassa sapuskoja pojille.

Nyt menen takaisin partsille löhöasentoon. Menossa kirja, josta teen tänne jotain juttua joskus lähiaikoina. Hyvää illanjatkoa!

4 Comment

  1. Ne denta stixit maistuis varmaan meidän kissoillekin.. :p Vaan teinpä tilauksen just viikonloppuna, ylläri 😉

    1. Hmm, Arska ainakin tykkäis varmasti kun syö Rosan raksutkin 😛

  2. Taina says: Vastaa

    Enpä ois yllättyny jos olis ollu joku -50% alennus kissanruuista, kun just viikonloppuna tein tilauksen 😀 😀 Mulle käy kans aina niin tilausten kanssa, että heti seuraavana päivänä tilauksesta kilahtaa sähköpostiin alennuskoodi… Noita olis voinut kyllä kisulle hankkia, kun sillä on ollu vähän onkelmaa hampaiden kanssa! 😛

    1. No NIINPÄ. Sama täällä, siis aina.

Vastaa