Noku ei täs mitää

Olen nyt ollut vähän laiska bloggaaja, kun ei oikein elämässä tapahdu mitään mainitsemisen arvoista. Paitsi mun uudet päheet kengät, jotka saapuivat eilen Jenkeistä. Teen näistä postausta ehkä joskus viikonloppuna, koska -ja nyt taas tätä perinteistä säälittävää bloggaajan itkupotkuraivarivalitusta- ei ole valoa kuvata mitään! Kun lähden aamulla töihin on pimeetä ja kun tuun kotiin on vielä pimeempää (ja Natalle tiedoksi, että on mulla joo joku lisäsalama kameraan, mutta en osaa sitä varmaan edes käyttää…). Mutta myönnettävä on, että jotenkin on ehkä muutenkin vaan laiskottanut.

No mutta mitäs muuta. No eipä hirveesti mitään. Olen omalta osaltani järjestellyt goodie bag -täytettä tuleviin ihaniin pikkujouluihin ja työpisteeni alkaa täyttyä purkeista ja puteleista. Viikon päästä saankin ihanan Nonnun luokseni yökylään! Pojat tykkää, kun on toinenkin syli mihin tunkea rapsutettavaksi. Ja minä tykkään, kun on mukavaa seuraa.

Olen käynyt taas ahkerammin jumppaamassa, mikä on viikonlopun vohvelisuklaaövereiden jälkeen ihan hyvä homma. Nyt yritän kai taas olla vähän jollain laihiksella. Kuten aina.

Huomenna menen katsomaan ekaa kertaa ikinä stand uppia Koskenrantaan (kiitos Sami!), superkivaa.

Haluaisin ostaa jotain joululahjoja, mutta kiitos Jeffreyn ja kiitos ansiotulorajan ylittymiskämmin (hain uutta verokorttia varmaan jossain huumeissa), joudun ostamaan kaiken vasta ihan just ennen aattoa. Siis jos mitään jaksan edes ostaa, eipä ole Maailman Parhaalta Isoveljeltäkään mitään toiveita kuulunut…en osta marsipaania.

Ja tänään kampaajalle. Perusmeiningillä mennään, en ole suunnitellut rastoja tai kaljua. Vielä.

Ja tänään on mun nimipäivä, ja olen saanut tosi paljon onnitteluja!

Mitäs teidän elämään kuuluu?

17 Comment

 1. Paa Maailman Parhaalle Isoveikalle omakuvasi kunnon krumeluurikehyksissä.Olethan sille kuitenkin Maailman Rakkain <3

  1. Haha, kiitti vinkistä.

 2. Jei joululahjaostoksille just ennen aattoa! Sama täällä -.-

  1. No ehkä sit alkais jo alet? 😛

 3. Ruu says: Vastaa

  voisko koko joulun jätää välistä, vi..aa jo valmiiksi se lahja show mikä on edessä, no tosin yksi joulunviettäjä on nyt new yorkissa joten sieltä voi tulla hyvä lahja… ah materian kautta tämäkin siis 😀

  1. Höh, joulu on ihana. Nyki vielä ihanampi!

 4. Nina says: Vastaa

  Ei kai tässä mullakaan mitään sen ihmeempää, kolmekymppisjärkytyksestä toipuessa.. 😛 Huomenna pukkais taas työmatkaa, niinkin pitkälle ku Vantaalle! 😀 Pääsen oikein yöpymään siellä ”ruotsinlaivalla” ja kaikkee.. jesh 😀

  Ens viikolla nähdään, kivaa! 🙂

  1. Wau, Vantaa.

   Niin on kivaa!

 5. nea says: Vastaa

  Hyvää nimpparia 😀 !!

  1. Tack! 😀

 6. Nonnu says: Vastaa

  Jee! Täällä ollaan jo valmiita Isolle Kirkolle lähtöön! 😀 Mä hei näin viime yönä unta jo siitä, että olin sun luona 😀 Arska ja Reiska tunki kilpaa mun syliin! 😀 Olikohan enneuni!

  1. Varmasti oli. 😀 Tai no Reiska on välillä vähän viileempi vieraita kohtaan, mutta Arska on ennakkoluuloton kunhan rapsutuksia sataa. 😀

  2. Nonnu says: Vastaa

   Ja niitähän sataa aivan varmasti! 😀

  3. Hihii!

 7. Ahh Jeffreyt <3

  1. Jep. <3

 8. Nata says: Vastaa

  laitat sen salaman kameraan kiinni, sitten salama päälle, käännät set osoittamaan kattoon tai seinään ja sitten ei muuta ku räiskimään!

Vastaa