OPI-perheeni uudet jäsenet

Go on green!, Mermaid’s tears, I have a herring problem

OPI-kokoelmani lisääntyi tänään muutamalla sinisen ja vihreän sävyllä, jotka taitavat nyt tänä kesänä olla kovassa huudossa, ainakin jos on naistenlehtien kosmetiikkasivuja uskominen. En kyllä mitenkään ihan järkyttävän usein aio käyttää sinistä tai vihreää kynsilakkaa tulevaisuudessakaan, mutta kun laatulakoista on kyse…aina kelpuutan niitä lisää! Näistä keskimmäinen, Mermaid’s tears, on oikeastaan vähän jopa ällön värinen. Mutta nämä kaksi muuta ovat jännällä tavalla kimaltavia ja seuraavaksi aion lakata kynteni jommalla kummalla. OPIt on IHANIA!

Löytyykö lukijoiden joukosta sinisen ja/tai vihreän kynsilakan ystäviä? Kuinka usein edes käytätte kynsilakkaa? Mulla on aina! Siis AINA.

P.S. Eräs anonyymi blogissani vieraillut jätti hyvän vinkin, jos OPEJA haluaa halvemmalla: www.mbeautylounge.com. Jenkeistä tilattaessa tulli on tietenkin vaarana, mutta muuten on aikas paljon edullisempaa.

22 Comment

 1. Täällä kyllä olisi sinisen ystävä ainakin, jos tosiaan pystyisin kynsiä lakkaamaan..
  Pistähän kuvia, kun olet lakannut noilla! Kiva olisi kynsillä nähdä sävyt :).

  1. Pitää pistää joo!

 2. ami says: Vastaa

  Oooh, vihreä näyttää kivalta, melkein mintunvihreältä! Kuvia kynsissä, kiitos! Kynsilakka on täälläkin aivan pakollinen aina, muuten ne katkeilee ja vääntyilee ja kuolee täysin. OPIa en omista koska opiskelijabudjetti kuitenkin rajoittaa myös lakkaostoksissa…

  1. No melkeen minttu, mut vähän homehtunut minttu. 😀

  2. Hahah! ”homehtunut minttu” :’) päivän paras! Mä käytän lakkaa joka päivä. Unelma ois oma lakka jokaiselle päivälle vuodessa. Tosin pitää kai muuttaa suurempaan kämppään eka.

  3. No en mä ehkä joka päivä jaksais lakkailla, kyl mulla yks lakka nyt pari päivää kestää 😛

 3. HANI says: Vastaa

  en ole hirveästi sinisen tai vihreän ystävä, mutta kynsilakkaa on aina kynsissä 😀 mieluiten pinkkiä.

  1. Pinkki onki lempparein. <3

 4. Nina says: Vastaa

  Oo, tuo vasemmanpuoleinen on kyllä aika herkullisen värinen! Mulla on rakennekynsien laittamisen jälkeen lakat jääneet vähän paitsioon, mutta just eilen mietin että vois taas väritellä. Alkaa olla kynsissäkin sen verran tyvikasvua 😀 Onneksi tosin ranskalaisessa ei juurikaan näy, jos nyt ei ihan läheltä katso 😛

  1. Joo oon kade niistä sun kynsistä. Vaikka ite en IKINÄ oppis olemaan sellasten kanssa! 😀

 5. Emppu says: Vastaa

  Noi kaikki on just mun lempparivärejä, herkullisia, ihania!! Kuvaa sit, ku lakkailet! 🙂

  Terkuin, Emppu

  1. Laitan joo! 🙂

 6. Kynsilakat harvemmin saa sukkia pyöriin villinä jaloissa.
  Varmaanhan noi on kivoja värejä =)

  1. No ainakin nuo siniset! 🙂

 7. Suuri(n) osa kynsilakoistani on sinisen eri sävyjä 😀 En tiedä mistä olen saanut vaikutteita, mutta ostin vasta oranssin ja kirkkaanpunaisen kynsilakan. Oranssi on ainakin mahtava, mutta punainen on vielä kokeilematta. Pakkohan sen on kuitenkin olla hieno kun sävy on nimeltää Paris 😀 Pitänee lakata kynnet, hakea punkkupullo ja patonkia ja lähteä puistoon piknikille kunhan kesä tulee 😉

  1. Hih 🙂

 8. Myy says: Vastaa

  Tuo Mermaid’s tears on kyllä kynnellä hieno, semmoinen vähän mutainen minttu. 🙂 OPI:t on ihania! Tilasin ensimmäisen pakettini tuolta puljusta viime kuussa ja se on nyt viisi viikkoa matkannut maailmalla. Tai kai se neljän viikon kohdilla päätyi Suomeen, mutta sitten Itella hukkasi sen. Toki vasta sen jälkeen, kun oli jakanut minulle saapunut kirje -ilmoituksen. Huoh.

  1. Noniijust, hyvä Itella. 😀

 9. Ui ui ihania! :3 Mulla kanssa on ihan aina lakkaa kynsissä ja itseasiassa pitäs ostaakkin joku uus kiva vihree lakka, pari löytyy entuudestaan 🙂

  1. Mä niiiin vierastan näitä vihreitä sävyjä! 😀

 10. Anonymous says: Vastaa

  Mullakin on käytännössä aina lakkaa kynsissä! Joskus joudun jonkun kauppareissun tekemään ilman ja kyllä osaakin olla epäsiisti olo 😀 Mulle kelpaa kaikki värit paitsi ei mitkään ihonväriset. Yök 😀

  Hellu

  1. Joo, sama täällä. En osaa olla ilman lakkaa.

Vastaa