JOULUKALENTERIPANIIKKI

Multa kysytään valehtelematta viikottain, että ”minkä kosmetiikkajoulukalenterin sä aiot tänä vuonna ostaa?” Ja ihan kauheeta aina vastata, että EN YHTÄÄN TIEDÄ. En aio ostaa täysin sikaa säkissä, vaan ihan vähän kyllä vilkuilen, siis silleen pikaisella silmäyksellä, kalenterien sisällöt läpi. Jos bongaan sieltä muutaman tosi kiinnostavan jutun, se riittää. En suinkaan käy tarkasti sisältöä läpi! Sen verran hyvin kuitenkin tunnen kosmetiikkaa, että sellainen nopea vilkaisu kyllä sisällöstä mulle riittää. Olen selkeästi vuosien mittaan tullut vähän vaativaksi joulukalenterini suhteen, enkä enää halua laittaa rahaani ihan mihin vaan. Haluan joulukalenterini sisältävän oikeasti mieluisia juttuja!

Mutta vielä en siis ole päättänyt, minkä kalenterin tilaan, hyviä vaihtoehtoja on kyllä paljon (ja lisää tulee koko ajan)! Poimin tähän muutamia varteen otettavia, sillä multa on myös kyselty paljon vinkkejä, että minkä kalenterin ostais kaverille/äidille/vaimolle. Olen erittäin mielelläni tällainen kosmejoulukalenteriexpertti!

Feeluniquen kalenterin ulkonäöstä tulee mieleen revontulet! Huomasin muuten, että aika moni tämän vuoden kosmekalenteri on sinisävyinen, jännä juttu. Feeluniquelta tuli itse asiassa kaksi kalenteria, 12 ja 24 päivän (45 ja 79 puntaa). Mä kyllä olen ehdottomasti sitä mieltä, että aina se kallein ja paras! Etenkin tän kalliimman kalenterin sisältö oli kyllä ihan kiva, mutta ei välttämättä ihan mua varten.

Lookfantsun kalenteri on varmasti monen suosikki, 79 puntaa maksaa, mutta sisällön väitetään olevan 420 puntaa. Tän sisältö näytti pikaisella vilkaisulla todella kivalta. Ja on kyllä ihan nättikin.

ERITTÄIN vakavasti harkitsen Originsia! Tätä ei kai aiemmin ole ollutkaan, vai olenko ihan väärässä? Mä haluisin tutustua tähän merkkiin muutenkin paremmin. Mutta sitten vähän mietin, että haluanko kalenteriltani pelkkää ihonhoitoa? The Body Shopin kalenteria mulla ei oo koskaan ollut, mikä on kyllä aika iso vääryys. TBS:lta niitä tuli tänäkin vuonna useampi kalenteri, kolme erilaista. Ulkonäöllisesti tykkäsin viime vuoden kalentereista paljon enemmän, mutta ei nämä tämän vuodenkaan mitään rumia ole. Pitäiskö tänä vuonna nyt viimeinkin ostaa? Cliniquen kalenteria katselin jo viime vuonna. Sisältö on ihanan värikäs ja kiva nyt! Ja ulkonäkökin aika herkku.

Himoitsen myös ihan täysillä (ja ehkä kaikista eniten) Cult Beautyn luksus-kalenteria! Aivan ihana sisältö! Ja maksaa 195 puntaa…eli nyyh, menee kyllä mun budjetin yli. Lumenen kalenteria mulla ei myöskään ole koskaan ollut ja kaikki kehuu tätä aina ihan älyttömästi! L’Occitanelta tuli tänä vuonna kolme erilaista kalenteria, classic 54 e, premium 99 e ja eksklusiivinen 149 e. Mä jo parillekin kaverille suosittelin ostamaan L’Occitanen kalenterin, kun multa kyselivät yllätyksiä kavereilleen ja äideilleen ja L’Occitanen kalenterit on vaan aina todella korkeatasoisia, ei näihin voi mitenkään pettyä.

Viime vuonna mulla oli KOLME joulukalenteria! Sisällöt löydätte kootusti täältä. Olin kaikkiin kyllä tyytyväinen. L’Occitanen annoin äidilleni, joka kuulemma tykkäsi siitä kovasti. Ritualsilta on muuten taas tullut kalenteri ja voin kyllä suositella sitä! Tekis melkeen mieli itsekin ostaa se, heh.

No mutta joko te olette joulukalenterivalintanne tehneet tän vuoden osalta?! Me ollaan marraskuussa lähdössä taas Dubaihin ja mietin, olisko siellä jotain kalentereita myynnissä… tuleekohan Benefitiltä mitään? TAI TOO FACEDILTA? Miksi Too Facedilta ei ikinä tule?! En kyllä ehkä sinne asti uskalla jättää kalenterin hankkimista. En kestä ajatusta, että jäisin kokonaan ilman. Mies kehtasi ehdottaa, että jätän koko kalenterin ostamatta (kun tuskailin, että minkä mä ostan), HULLU. Ei joulukuu ole MITÄÄN ilman kosmetiikkajoulukalenteria!

11 Comment

 1. Jennia says: Vastaa

  Mä tilasin tänä vuonna lookfantasticin ja essencen kalenterit. Glossyboxia teki myös kovasti mieli mutta sain sitten taottua itselleni järkeä että kaksi riittää 😀 viime vuonna niitä oli mullakin kolme (lf, feelunique ja lumene) lookfantasticista on tullut vähän sellainen ”perinne”, se on ollut mulla joka vuosi kun on ilmestynyt. Ja itsehän en halua tietää etukäteen yhtään mitä sisältää, jotta olisi täysin yllätys 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, Glossybox muakin kiinnostelis! 🙂 Ja Essence!! Onkohan se jo myyty loppuun? 😀

   1. Jennia says: Vastaa

    Mä tilasin omani kosmetik4lessiltä ja sie niitä ainaki vie näyttäis olevan. Suomen kaupois en oo niihin koskaan ehtiny käsiks ku menee aina niin nopeesti..

 2. Mä ostin LF kalenterin. Luin sisällön tarkasti etukäteen ja googletin tuotteita että ne varmasti on mieluisia. Osa saattaa lähteä kiertoon mutta mielestäni mulle jäävät tuotteet ovat helpostikin 89 euron arvoisia 🙂 MAC kalenteri kiinnostaisi myös, TBS oli viime vuonna huippu mutta koska mulla on niitä tuotteita edelleen käyttämättä, en ostanut kalenteria tänä vuonna 🙂 Kovasti odotellaan siis joulukuuta ja eiköhän itse kalenterikin tule postissa tällä viikolla <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinjoo, MAC!!!

 3. Mietin aluksi että olisin ostanut LF kalenterin mutta tuotteissa suurin osa oli sellaisia mitä olen jo vuoden aikana LF kauneusbokseista ja tilaajalahjoina saanut joten ei houkuttelekaan enää. Cultbeauty olis hyvä mutta aivan liian kallis. Glossybox houkuttelisi mutta hinta on esim LF boksiin verrattuna överi kun arvo on kuitenkin sama. Samoin Feelunique kiinnostelisi mutta siinäkin on jo tuotteita joita olen jo testannut tai mitä en tarvi. Vaiketa nämä kalenterihankinnat 😀 Viimeisimmäksi on alkanut kiinnostaa lykon joulukalenteri minkä kovasti haluaisin itselle ostaa

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tänä vuonna tää tuntuu nyt vaikeimmalta ikinä! Musta on tullu liian vaativa kalenterin suhteen 😀

 4. Muikku says: Vastaa

  TIlasin ensin Lookfantasticin, sitten ihastuin myös Originsiin ja tilasin senkin ihonhoitokalenteriksi. Ja Lykon kalenteri kuulosti niin mielenkiintoiselta, että senkin pyysin vielä etukäteisjoululahjaksi. Mutta eihän muiden ostamia lasketa, eihän. 😀 Kaksi on jo saapunut ja LF on vielä matkalla postissa. Sitten pitää jo olla itsekuria kun varmasti tulee vielä paljon houkuttelevia kalentereita myyntiin. x) Sallin itselleni hemmottelun, kun en muuten osta paljoa kosmetiikkaa lukuunottamatta kauneusbokseja silloin tällöin. Joulukalenterit on vaan niin kivoja!

  1. Kissis says: Vastaa

   Pitää selkeesti tsekata toi Lyko! Ja ei todellakaan muiden ostamia lasketa!!

 5. Tarja says: Vastaa

  Mulla oli viime vuonna Feeluniquen ja Lumenen kalenterit.
  Tykkäsin molemmista tosi paljon. Tänä vuonna mulle tulee ekaa kertaa LF:n kalenteri.
  Mulle ei ole koskaan tullut niiden boxia, niin voisin helposti kuvitella tykkääväni sisällöstä.
  Toista kalenteria vielä harkitsen, Lumene oli kyllä iha huippu mutta en varmaan tänä vuonna sitä ota. Cult Beauty kiinnostais kyllä, mutta sen hinta ei. Pitää vielä tutkailla tarjontaa jos vaikka jonkun hyvän löytäisi. Oishan se kiva joulukuussa avata kahta tai vaikka kolmeakin kalenteria 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä, voi miksi Cult Beauty on noin kallis 🙁 Mulle vois riittää yksikin kalenteri tänä vuonna…

Vastaa