Luukut 7-13

Look Fantastic Christmas

Hei se olis sitten toinen joulukalenteriviikko takana! Pakko on taas tänäkin vuonna olla onnellinen, että raaskin ostaa kosmetiikkajoulukalenterin itselleni, tää on niin ihana joka aamuinen piristys!

Tässä luukut 7-13:

Luukku 7: Paul Mitchell Ultimate Color Repair Triple Rescue – Lämpösuojaa, kiiltoa ja hoitoa hiuksille! Ihan jees! Mulla on paljon tällaisia vastaavanlaisia tuotteita, joten mitenkään tosi tarpeeseen tää ei tule, mutta kätevä ottaa joskus reissuun mukaan.

Luukku 8: Bubble t Hibiscus & Acai Berry Tea Restoring Body Lotion – Tää on niiiin ihana! ♥ Supersöpö pullo ja sisältö tuoksuu niiiiin hyvältä! Ehkä kalenterin tähän mennessä paras juttu.

Luukku 9: Cult 51 yövoide kasvoille – Ihan outo merkki mulle ja vähän, hm, tylsän näköinen purkki. Tuoksu voiteessa on mieto mutta miellyttävä. Kyllä mä tän käytän.

Luukku 10: NUDESTIX Lip + Cheek Pencil – Melkoisen tummanpunainen sävy ja epäilyttävän matta (=kuivattava?) koostumus. Tsekkasin Lookfantsun sivuilta näitä sävyjä, joku nude olis ollut ehkä kivempi (ylläri). Ja siis onko tän sävy ”Satan”? Nauratti. En vielä tiedä, annanko tän eteenpäin vai rohkenenko käyttämään itse. Olen kyllä nyt kunnostautunut näissä huulipuna-asioissa. Poskille tätä en ehkä uskaltaisi laittaa.

Luukku 11: Eylure irtoripset – Instagramissa tuli kauhistelua, kun laitoin sinne luukun avattuani kuvan näistä, kun ripset olivat menneet ihan sekaisin! Heh, no, ne sai fiksattua, kuten arvelinkin. Tuo liimaputilo oli lähtenyt liikenteeseen ja siksi ripset olivat ihan ympäriämpäri. Ripsienpidennysten takia en käytä irtoripsiä, mutta aion silti jemmata nämä, koska vaikuttavat aika laadukkailta. Ehkä mä joskus luovun näistä pidennyksistä? (Ehkä en.)

Luukku 12: Jurlique Rosewater Balancing Mist – Muuten kiva tuote, mutta ruusun tuoksu kosmetiikassa…yök. Tätä kuitenkin instagramissa kehuttiin kovasti, joten ilmeisesti on pätevä suihke kyseessä? En silti pääse yli siitä ruususta, joten taidan laittaa suosiolla eteenpäin tämän. Silti, kivankokoinen tuote.

Luukku 13: Caudalíe Hand and Nail Cream – Vinkaisin (kun mies vielä nukkui) riemusta, kun avasin tän päivän luukun! Mun uusi kosmetiikkalempparituttavuuteni Caudalíe! Voide tuoksuu hyvältä, käyttöön menee! Tilasin täysikokoisen tuubin sitä täälläkin hehkuttamaani Caudalíen Vinosource Moisturizing Sorbetia. On kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki tämä.

Siis joo, edelleenkin olen tyytyväinen tähän kalenteriin. Kivoja, reilun kokoisia tuotteita ja uusia tuttavuuksia.

Mitäs te tuumitte näistä luukuista?

Look Fanstastic

P.S. Tänään tehdään jotain kivaa ja hyödyllistä muutaman Purkkimafialaisen kanssa… Siitä juttua täällä huomenna!

13 Comment

  1. sari says: Vastaa

    Aika kiva joulukalenteri! Mulle kelpaisi, jos olisin tilannut. Harkitsin, mutta en sitten lähtenyt tähän kalenterivillitykseen vielä tänä vuonna. Ehkä ensi vuonna.

    1. Suosittelen, joulukalenteri on niiiin kiva! 🙂

      1. sari says: Vastaa

        Ehkä teen ”Sallat” ensi vuonna ja ostan kaksi?!

        1. Haha!

  2. Salla says: Vastaa

    Mä taas kiljahdin riemusta ton Jurliquen kohdalla, rakastan merkin mistejä <3 Sitruuna on kyllä ihan paras, mutta tykkään tästä ruusustakin 🙂

    1. No sitruuna olis ollut paljon parempi!!!

  3. Mira says: Vastaa

    Tähän mennessä olleen perusteella päätin, että ensi vuonna pitää pitkällisen harkitsemisen sijaan laittaa tämä kalenteri itselle tilaukseen 😀

    1. No ens vuonna on VARMASTI vielä enemmän valinnanvaraa! 😀

  4. Oi, olen halunnut pitkään kokeilla jotain Jurliquelta, joten olisin aivan innoissani siiitä 😀

    1. Jurliquelta olen kyllä kokeillut ainakin silmänympärysvoidetta ja käsivoidetta. Tämäkin menis muuten käyttöön, mutta en pysty kestämään tuoksua. 😀

  5. Kirsi says: Vastaa

    Suosittelen kyllä tuoksusta huolimatta kokeilemaan tuota ruususuihketta. Otin heti kalenterista saatuani sen käyttöön, iltaisin yövoiteen alle. Ja voi jessus kun se tekee ihon pehmeäksi, vaikken edes tiennyt kaipaavani pehmeämpää ihoa. Mulla on sekaiho, helposti rasvoittuva sellainen, ja ajattelin ettei tää kävis mulle mutta hyvin kävikin : ) Samoin tuot Cult51 on hyväntuntuinen voide, johan hintakin sen kertoo…Kalenterista tulleen purkin hinta on reilut 35 ml : )

    1. Hmm, okei, kiva kuulla! Ehkä en siis ihan vielä siitä luovu. Ja Cult51 menee käyttöön kans!

  6. RuuRuu says: Vastaa

    Toi on ajatuksena kiva, mut veikkaan et en oo niin purkki ja purnukka ihminen että toi vetoais muhun sen kummemmin, mulle parempi ois värikosmetiikkaa, tai sit just tyyliin essencen kynsilakkoja…

Vastaa