Mun joulukalenterit 2018

KOHTA SE ON, JOULUKUU!!! Huomenna saa avata ensimmäisen luukun, tai siis luukut, koska mulla todellakin on taas useampi kuin yksi joulukalenteri!

Tän Ritualsin joulukalenterin tilasin ihan ensimmäisenä, tää oli nyt se mun tän vuoden ihan pakko saada -kaltsu. Tilasin tän kalliimman version, jossa mukana tuli jouluvalot, niitä ei tuossa kuvassa nyt ole, mutta olen siis toki jo asentanut ne paikoilleen. En tiedä yhtään, mitä noissa luukuissa on, en oo etukäteen tutkiskellut! Jokainen luukku on siis oma yllärinsä, en malta odottaa! Joka aamu siis tietenkin sytytän ensin ne jouluvalot ja vasta sitten voi avata! Mieletön avaamiskokemus!

Tän ASOSin kosmejoulukalenterin tilasin silleen, että iiiiihan vähän tirkistelin sisältöä etukäteen. Mähän olin jo ennakkotilannut Lookfantsun kalenterin, mutta peruin tilaukseni kun sitä niin kovasti etukäteen mollattiin ja mun oli sit pakko itsekin tsekata sisältö, oli kuitenkin sen verran arvokas. Joo, eipä ollut munkaan juttu. Siksipä vähän katselin tän ASOSin kalenterin sisältöä etukäteen ja siellä on parikin tosi kivaa juttua ja ne riittivät vakuuttamaan mut että tää kannattaa tilata. Ulkonäöllisesti kalenteri on ihan sairaan mälsä, mutta toivottavasti sisältö on kaiken kaikkiaan hyvä.

Tän ihanan L’Occitanen kalenterin sain tänäkin vuonna pr-yllärinä. Tää ei kuitenkaan nyt jäänyt mulle itselleni, vaan annoin tän äidilleni. Ajattelin, että mulle riittää nyt noi kaksi kosmetiikkakalenteria ja kun hänellä ei vielä ole tällaista koskaan ollut, niin uskon olevan tosi kiva. Mun isälle ostin Lakridsin joulukalenterin isänpäivälahjaksi, niin nyt on sitten äidilläkin oma kalenteri avattavana! Aion kyllä vierailukäynneilläni vanhempien luona syynätä sisällön tarkasti läpi.

Toisena pr-yllärinä sain tän English Tea Shopin joulukalenterin, joka on vallan ihana! Rakastan juoda teetä ja odotan innolla mitä kaikkia teemakuja täältä paljastuukaan. Huomasin muuten vasta kuvan ottamisen jälkeen, että toi 8-luukku taitaa olla väärinpäin, hah!

Ja hei, vielä pitää mainostaa, että mun Instassa on vielä sunnuntaihin asti mahdollisuus voittaa omaksi tällainen samanlainen teejoulukalenteri JA teejoulutähti! Menkääpä osallistumaan.

Mutta millaisia joulukalentereita teiltä löytyy? HALUAN TIETÄÄ! Pitäisköhän mun ostaa vielä joku suklaajoulukalenteri?! Ai niin, me vaihdetaan vielä Miss Piggy’s Pearlsin kanssa kolmen luukun viikkojoulukalenterit! Huomenna meillä on juhlallinen vaihtotilaisuus. Ja onhan mulla lisäksi pari sellaista Veikkauksen joulukalenteriarpaa, nyt ois rikastuminen kyllä tosi kiva juttu.

14 Comment

 1. Soila says: Vastaa

  Lumene joulukalenteri vihdoin ja viimein löytyy. Ootin bf et saan sen halvemmalla niin kannatti, Ruotsista tuli ja hinta 59!
  Sit sain ystävältä 12luukkuisen kalenterin mis on huulirasvoi,suihku geelei jne.
  Huomen avataan ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Lumene ois ollu kyllä IHANA! <3

 2. Soila says: Vastaa

  Kyl sä vielä ehdit.?

 3. Mulla on vain elevenin kalenteri ja sit English Tea Shopin vihreä teekalenteri, mun makuun parempi sisältö ^_^.
  Innolla ootan, mitä sun kalentereista paljastuu!

 4. Sonja says: Vastaa

  Mulla on LF, ku sitä ei oo koskaan ollu aikasemmin. En oo kurkkinu sisältöä. Sit ostin Essencen kalenterin. Lisäksi sain pr-lahjana Skincityn-kalenterin. Se kiinnostaa kyllä tosi paljon! Vielä yksi yö ja sit pääsee avaamaan.

 5. Jennia says: Vastaa

  Mulla on Lumene, LF ja Feelunique, ja mistään en ole kurkkinut sisältöä 🙂 näiden lisäksi vielä on yhden ystäväni kanssa tehty toisillemme kalenterit 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Nää kaverikalenterit on kyl parhautta!

 6. Vandaalia says: Vastaa

  Mä ostin viime vuonna erään kalenterin tietämättä sisällöstä ja ekaks joulukalenteriksi oli niin kova pettymys, että tänä vuonna meinasin skipata kaikki. Huolellisen sisältöjen yytsimisen jälkeen päädyin kuitenkin ostamaan LF:n kalenterin, uskon sisällön miellyttävän mua, vaikka en enää ihan kaikkea muistakaan 😉 Asosin kalenteri oli kovin vastus tälle LF:n kalenterille itseasiassa, joten toivottavasti sä tykkäät siitä! 🙂 Lumene oli kanssa kova kilpailija, mutta sitten vieraammat merkit huokutti enempi 🙂 Raapustuskalenterit sentään ollaan ostettu joka vuosi ties kuinka monetta vuotta, vaikka lopputulos onkin ollut aina pettymys 😀

  Ihanaa joulun odotusta 🙂

 7. Sari P says: Vastaa

  Lumene, Dermosil ja Clinique. Samat kuin viime vuonna, mutta kun sisällöstä kerran tykkää, niin miksipä vaihtaa 😀 LF:n kalenteria varmasti tulen kokeilemaan joku vuosi.

  1. Kissis says: Vastaa

   Lumene ja Clinique ois kyl molemmat tosi jees!

 8. Juuli says: Vastaa

  Mulla on kans Asosin kalenteri, johon sitten päädyin kun hoksasin, ettei Glossyboxin kalenteria saa Suomeen kovinkaan helposti. Asos oli myös edullisempi hinnaltaan ja minäkin tooosi pikaisesti tirkistelin sisältöä ja totesin, että kyllä se varmasti kelpaa. Onhan tuolta kyllä pari tuotetta tullut, mitkä ei ole niin ”jee” mutta muutoin ihan tyytyväinen olen ollut. Minulla tämän kanssa ratkaisi tuo body transforming vartalovoide, koska luin siitä pikaisesti, että se ois keratosis pilaris ihon hoitoon oikeasti toimiva ja siihen kehitetty. Olenkin saanut siitä apua, joka on ihan huippua! Ostan luultavasti lisää kunhan tuubi loppuu. Ja mahtavaa, että se tuli jo kakkos(?) luukusta! Jeij! 😀
  Siinä olet ihan oikeassa, että ulkonäöltään kalenteri on kyllä aika tylsä verrattuna muihin ja sen mekanismi kans outo. Mutta jospa sisältö on siten parempi, ettei rahaa ole käytetty niin paljon siihen ulkonäköön.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, yks super-iiiihhh-luukku on kyllä tulossa!! Ja no, ainaki kamat pysyy sisällä kalenterissa, vaikka ei ulkonäöllisesti miltään näytäkään 😀

 9. Juuli Seppänen says: Vastaa

  Tiedätkö jo missä luukussa se on? 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   En!!!! 😀

Vastaa