Nykyistä ja tulevaa

Kuva: Bluekaramel Russian Blue Cattery

-Iikh! Arskan sisko sai pentuja. Kaksi tyttöä ja yhden pojan. Olen fiilistellyt pentusöpöyttä Facebookin kautta ja se ei tee yhtään hyvää tälle jo ennestään ihan sairaalle pentukuumeelle…Kysyn mieheltä vähintään kerran päivässä, että koska otetaan kissanpentu.

-Päätettiin pitää tammikuun kaks vikaa viikkoa lomaa. Olen googlaillut jo yli kuukauden ajan lentoja ja hotelleja ja vielä ei ole ollenkaan tiedossa mihin mennään mutta jonnekin nyt kyllä ihan varmasti mennään. Joko viikoksi, puoleksitoista viikoksi tai kahdeksi viikoksi. Ehkä ihan jopa tosi äkkilähdöllä, jos ei mitään kiinnostavaa (ja halpaa) sitä ennen ilmaannu. Ollaan mietitty ihan jopa Lappiakin, mutta toisaalta lämpö houkuttelee enemmän…Vinkkejä?

-Nyt tulevana perjantaina 13. pvä järjestetään kotonamme Epäonnen pikkujoulut. Porukkaa tulee jonkun verran ja tarjolla on ainakin glögiä, torttuja, boolia, juustokakkua ja pokeria. Kivaa!!!!!

-Tuleva jouluaatto ollaan ensimmäistä kertaa miehen kanssa yhdessä ja mennään mun vanhempien luokse syömään. Olen ostanut jo suurimman osan lahjoista ja taas saa jännittää, ehtiikö posti kuljettaa ne ajoissa. Vaikein lahjottava tälläkin kertaa on isoveikka, mutta sattumalta törmäsin yhteen aika sopivaan nettikauppaan…

-Liput Sonisphereen ON hankittava heti torstaina. Vähän tosin surettaa, että Rock the Beachia ei kai nyt järjestetä, mutta onhan se Metallica aika kova.

Onko teillä jotain lomasuunnitelmia? Joulusuunnitelmia? Kissanpentusuunnitelmia???

31 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  Kissanpentusuunnitelmia!!! Vaikka joka päivä kiroon sitä miten ikinä ei oteta enää lisää kissoja, niin silti huomaan haaveilevani kolmannesta kissasta. 😀 samoin mies.

  1. Vähän sama juttu. 😀 Kun pojat pistää ranttaliksi niin ajattelen, että joooo kyl nää riittää meille. Mut sitku ne nukkuu söpösti sylissä niin ajattelen, että kyllähän tänne vielä kolmaskin mahtuis. 😀

  2. Iiny says: Vastaa

   Juurikin näin! 😀 Kyllä sellanen pieni curlipentu olis ihana mutta ai helkkari kun se siitä kasvaa… miksei pentuikä voi olla aina? 😀

 2. Anonymous says: Vastaa

  Kissamaisia joulusuunnitelmia, suunnataan vanhemmilleni seitsemän kissan kanssa 😀 Neljä kodintonta Kisu ry:n hoitokissaakin pääsee joulun viettoon vaikkeivat vielä jouluksi taida omiin koteihin päästäkään.

  1. Ooohh awww <3

 3. Nina says: Vastaa

  MITEN NIIN ROCK THE BEACHIA EI JÄRJESTETÄ??? Just kun olin päättäny että sinne menen ensi kesänä. En ala. Metallica ei jaksa oikein innostaa.

  Hei menkää Lappiin! Vaikka lämpö onkin ihan ok niin kyllä talvinen Lappi pitää jokaisen kokea ainakin kerran elämässä. Siellä sitten kuhertelette takkatulen loimussa porontaljojen päällä ihanasti ja kattelette revontulia. Joo!

  PS. Tarviitteko kissavahtia?? 😀

  1. Nina says: Vastaa

   Ai niin joulusuunnitelmat? No Lappiin porontaljoille kuhertelemaan. Tietty.

  2. Toi oli pelkkä oletus, en oikeen usko, että Hietsussa on kahta megakonserttia samana kesänä…? Mutta, toivotaan et olis!

   Joo, Lappi on mulla vielä kokematta, jostain kumman syystä näin talviaikaan toi etelän lämpö houkuttelee enemmän… 😀

   Ja kissavahti näillä näkymin on jo, ainaski jollekin ajalle! Kiitos tarjouksesta, otan yhteyttä jos tarvitaan!

  3. Nina says: Vastaa

   Äää, RTB:n Facebookissakin mainostetaan Sonisphereä ja todetaan että se on THE konsertti Hietsussa ens kesänä. Blaah.

   (piti heti tutkia :D)

 4. Joulusuunnitelmana on Saariselälle lähtö – yöjunalla aatonaattona, tosi innostavaa. Kissanpentu olisi kiva, mutta mä vähän veikkaan, ettei meidän kissa oikein hihkuisi riemusta, jos sellainen meille tulisi. Ehkä selvitään tuolla vanhuksella vielä muutamia vuosia.

  1. No ei kai ne oikeen koskaan ensin riemusta hihku, mutta useimmiten kuitenkin tykästyvät. 🙂

 5. ”Kissanpentusuunnitelmia” :DDD Taitaa olla aika kova kissavauvakuume. On tuo pallero kyllä aika suloinen tapaus.

  Thai thai thaimaa.. Yritän saada orastavan flunssantyngän pois, ennen lentoa. Siinä suunnitelmat ennen joulua. 😀 Ehkä kotikin olisi kiva saada inhimilliseen kuntoon, että ei tarvitse palata takaisin keskelle kaaosta.

  1. Thaimaan lentoja ja hotelleja mäkin olen pläräillyt, ja alkaa muuten mennä hermot noita lomatarjouksia selaillessa, kun päässä alkaa soimaan väkisinkin jossain vaiheessa ”Oo Las Palmas, oo Las Palmas…” 😀 Mut Las Palmasiin EN TAHDO.

  2. Haha. Saattaisi olla aika kylmää kyytiä tähän aikaan vuodesta. 😉

   Me otettiin suorat lennot ja sen verran ajoissa, että tarjouksista ei ollut toivoakaan.. Ehkä ens vuonna sitten, jos on varaa olla reissussakin pidempään. 🙂

 6. Kissanpentuja, kyllä kiitos 😀

  1. Niinpä. 😀

 7. Mella says: Vastaa

  On kissanpentusuunnitelmia! 😀 Mulle on itseasiassa tarjottu kissaa ja lyön päätöksen lukkoon joulun jälkeen… Pitää vielä lämmitellä miestä ajatukselle! 🙂
  xoxo Mella

  1. No niin! Tsemppiä!

 8. Kissanpentusuunnitelmia on aina! Kaksi kissaa on mun mielestä vähän, ihan helposti mahtuisi vielä yksi, tai kaksi, tai kolme.. 😀 Onneksi mies on mun kanssa samoilla linjoilla, tosin se haaveilee vähän eri rodusta. Seuraavan pennun haluaisin sijoitukseen, ja haaveissa olisi erityisesti sininen tyttöaby!

  1. Joo ei toi munkaan vaikee tapaus tän suhteen oo. 😀

 9. Oi, kissanpentusuunnitelmia on kyllä ollut jo kesästä asti. Tää on pahempaa kuin vauvakuume aikanaan 🙂 Kaksi kissaa jo kotona riehuu ja kolme tenavaa joten yksi kisu lisää ni on jokaiselle muksulle kissa! Se kehräyksen hurina on jotain ihanaa, nukahdan aina siihen 🙂

  Joulusuunnitelmista sen verran että paketit melkein hankittu, ja meinaan koko joulun ajan nautiskelle suklaasta ja hyvästä sapuskasta ja toivottavasti suht hiljaisista päivistä 🙂

  1. Meidän pojat kehrää niin pirun lujaa molemmat, että ei siihen voi nukahtaa!! 😀

   Joulusi kuulostaa hyvältä. 🙂

 10. Anonymous says: Vastaa

  Voi ei miten über-ihana teeny weeny kissanpentu <3 Lemmikkikuume on, harmi kun ei nykyiseen vuokra-asuntoon saa ottaa lemmikkiä 🙁 Vaikka luulisin, että vuokranantajan voisi puhua ympäri kissan suhteen 😉 Paijaan kavereiden ja sukulaisten lemmikkejä kun niitä näkee. Jouluksi koti-kotiin, äiteen herkkupatojen äärelle maaseudulle, siinähän se joulu mukavasti menee 🙂 Matkakohteeksi voisin suositella Budapestiä, oli aivan mahtava paikka kun vuosi sitten kävin siellä! Tällä hetkellä siellä vaan ei taida kauhean lämmintä olla…

  1. Ei saanu sillonkaan, kun otettiin Reiska… 😛

   Joo, Budapest kyllä kiinnostaa, mutta ei ehkä ihan tähän aikaan vuodesta.

 11. Aurinkolomasuunnitelmia ei ole kun juuri sellaiselta palasin, mutta koska työpaikkani ei ilmeisesti tarvitse työpanostani niin saan viettää melkein kuukauden joululoman. Jouluaatto menee perinteisesti ihan perhepiirissä. Ja kissoja tuskin on tiedossa koska juuri äsken kävin juttelemassa opinto-ohjaajan luona mahdollisista sivuaineopinnoista ulkomailla.

  1. Oh, mutta kuulostaahan nuo ulkomaan opinnotkin kivoilta!

 12. Taina says: Vastaa

  Oih miten söpö karvapallero! <3 Heti aattelin, että nytkö ne ottaa kolmannen kissan 😀 Kissanpentukuume on aina! Mutta jos toi kaks riittäis ainakin hetkeks aikaa. Yli kolmen viikon joululoma alkaa ens perjantaina, ja ainoo suunnitelma on että otan rennosti ja otan aikaa itelleni! 🙂 Joulusuunnitelmat meni vähän uusiks, kun erottiin poikaystävän kanssa, mutta mää pakkaan kissat mukaan ja meen äidin joulupatojen ääreen viikoks. 🙂

  1. Heh, otettaiski! 😀 Voisin kyllä toisen venakon ottaa ihan hyvin. 🙂

  2. Ja ikävää tuo ero. 🙁

 13. Mari says: Vastaa

  Minä meen jouluna Turkuun! 🙂

  1. Ai miks muka.

Vastaa