Sexy Mama

Sexy Mama

Superhyvä puuteri hakusessa? Se on tässä! Kun Feeluniquessa aika äskettäin oli kaikki -20 % (kiitos vaan eräälle lukijalleni vinkkauksesta!), intouduin tilaamaan uuden, kiinteän puuterin. The Balm tuo kyllä mukavaa lohtua siihen, että Benefitiä ja Too Facedia on niin hankala tilata tänne Suomeen… Lisäksi tää merkki ei ole mitenkään älyttömän kallis. Vasta äskettäin kirjoittelinkin Mary-Lou Manizerista, jota ilman en enää edes pärjää, ja nyt sitten tämä.

Sexy Mama on paras puuteri, mitä olen koskaan käyttänyt. Aika iso miinus itse rasiaa kohtaan on se, että vaikka onkin kätevä ja kevyt kantaa käsiveskassa, siinä ei ole mitään levitysvippaa mukana! Sellainen pitää siis olla erikseen, äh! Mutta olenkin nyt tykästynyt käyttämään tätä kotona aamuisin, sillä tän avulla kasvot näyttävät ei-niin-liejuisilta hyvinkin pitkään. Värillisestä ulkonäöstään huolimatta ei muuta ihon tai meikkivoiteen sävyä lainkaan, eli on siis oikeasti väritön. Pehmeä puuteri levittyy nopeasti ja tasaisesti. Feeluniquella tän hinta on 20,85 euroa.

Sexy Mama

The Balm? Onko jollakulla muulla Sexy Mama? Mitä mun pitäis ostaa seuraavaks tältä merkiltä?! Haluan kaiken.

14 Comment

 1. Sara says: Vastaa

  Balmin Bahama Mama aurinkopuuteri on ihana, jos tykkäät mattasesta ja melko kylmästä aurinkopuuterista 🙂 kiva tietää että tämä on väritön! Lisätty ostoslistaan 😀

  1. TYKKÄÄN! Käytössä Lumenen arskapuuteri sävy 2, ja tykkään siitä ihan sikana! Pidän tän mielessä!

 2. Kata says: Vastaa

  Kiva kuulla, että tykkäät puuterista, sillä mulle on postissa matkalla samanlainen! Tuo täydentää sitten mun koko Mama kokoelman 😀

  Itse tilasin tuon nimenoman laukkuun tuon kätevän pakkauksen vuoksi. Kotona huiskin mielummin irtopuuteria 🙂

  1. Niin mäkin tilasin, mutta perhana kun ei oo sitä vippaa. 😀

 3. Jenni says: Vastaa

  Mä sain viimein viime viikolla oman Mary-Loun, ja aaargh se on niin hyvä, etten kestä!
  Nyt pälyilen Bahama Mamaa, koska huhupuheet kertoo, että se olis hyvä varjostusväri kalmonaamallekin. ..ja Cindy-Louta, koska ööö tarviin ehdottomasti hohtavan poskipunan ja ~45 poskipunaa ei riitä mihinkään? 😀

  1. Heh, mäkin himoitsen nyt kaikenlaista tolta merkiltä. 😀 Ja poskipunia ei oo koskaan liikaa!

   1. Jenni says: Vastaa

    ”Mut kun oli -20%”, ja oho, Cindy lähti vahingossa ostoskoriin. En tiedä miten kalliiksi käy, kun valkkasin theBalmin nyt Feeluniquella -10% for life -merkiksi.

    1. Haha! Ainiin! Sellanenkin on vielä!? Mä valkkasin sillon aikoinaan Kevin Murphyn! Mut sitähän ei oo ollut valikoimissa aikoihin. Hmm…

     1. Jenni says: Vastaa

      Joo, on! Ja sen saa nykyste vaihtaa puolen vuoden välein!

      1. Apua. Pitää mennä tsekkaamaan!

 4. Maasi says: Vastaa

  Ite tilasin Nude Dude-paletin Saksasta Kosmetik4lessiltä ja meninpäs katsomaan sinne, mitä tää puuteri kustantaa. Huikeat 14,20€! https://www.kosmetik4less.de/de/the-balm Oon pari kertaa sieltä meikkejä tilannut ja oon ollut tyytyväinen 🙂 Tasan viikossa ovat tulleet perille! Tosin ainut miinuspuoli siinä kaupassa on, että monesti ei tuotteita varastosta löydy.

  Puuteri vois kyllä mennä testaukseen, mullakin on liejuuntuva naama 😀

  1. Oho. 😮 Tuolta en oo koskaan tilannut, mutta kuullut toki. 🙂

 5. Että kun mua alkaa aina himottaa kaikki kun sä hehkutat niin fiiliksellä. Meidän ihot vaan on ihan erilaisia niin harvoin tarpeet kohtaa. Tää kyllä menis mullekin 😀 paitsi että en saa just ostaa mitään.

  1. Haha. 😀 MIKSET SAA?

Vastaa