Joulupukki, joulupukki…

Kun muutkin, niin minäkin! Yllä näette mun toivomuslistan joulupukille, eli isille. Nojoo, pari noista ilmeisesti tulee isoveljeltä. Ja wannabe-anopilta. Jos tulee.

Eli: Olivian ja Evitan vuositilauksen haluan taas jälleen kerran, sen aiemminkin hehkuttamani laukun, vohveliraudan (punainen OBH Nordica ja sydämen muotoisia vohveleita kiitooos!), pari Barbapapa-astiaa, lahjakortti Body Shoppiin (aina) ja Visionnaire-seerumi (josta teen joskus paremman postauksen). Siinäpä ne. Toivottavasti en saa mitään todella turhaa tänä jouluna, sillä keväällä on muutto edessä enkä kaipaa mitään ylimääräistä krääsää nurkkiin pyörimään, sitä on jo tarpeeksi muutenkin.

Työn kautta tulee ehkä pari viinipulloa, jotka suurena viinin ystävänä lahjoitan heti eteenpäin. Itse firmalta tuskin on odotettavissa tänä jouluna yhtään mitään, sillä huonosti menee muutenkin. Listaan voisi muuten lisätä vielä sen perinteisen Fazerin suklaarasian, joka on törkeen hyvää, mutta jota ei kuulemma saa koskaan toivoa joululahjaksi koska ”niitä tulee muutenkin niin paljon!” (avomieheni lausahdus vuosi sitten) No, viime vuonna sain 0 suklaarasiaa. Jos jouluna ei saa suklaata lahjaksi, voiko joulu enää ankeammaksi mennä?! Myös kirjalahja oli aiemmin tärkeä, mutta nykyään saan töistä luettavaksi lähes kaiken haluamani, joten en niitä juurikaan enää lahjaksi ole toivonut.

Mitä sitten itse annan joululahjaksi? No, enpä juuri mitään. En ole ainakaan mitään vielä ostanut. 😛

9 Comment

 1. Mistä saa Barbapapa-astioita?:O IHANA!<3

 2. Kukunorista saa! 🙂 http://www.kukunor.com -> astiat

 3. Minunkin pitää aina toivomalla toivoa suklaata, sillä tosiaankin, viime jouluna sain VAIN yhden ainoan Budabest-rasian !! Äidin miesystävä antoi sitten yhden oman Fazerin Sinisen boksin, kun itse ei suklaasta niin välitä.

  Ja olen myös samaa mieltä tuosta, että ennemmin pari tarkkaan harkittua lahjaa kuin monta halpaa ja turhaa!

 4. Niin ja hitsi joku tuossa Bloggerin lukulistassa mättää, sillä ei suostu lisäämään tuota sun blogin nykyistä osoitetta :(. Laitoin sitten Blogilistan kautta seurantaan, ettei taas mene jotain kivaa ohi :).

 5. Joo, mä en nyt oo jaksanu enää lisäillä sinne mitään, kun se ei niitä siellä säilytä. 🙁 Pitäis varmaan munkin harkita Blogilistan käyttöön ottamista…Bloglovinista tykkään, mutta kaikki ei siellä ole. 🙁

 6. Itekki miettinyt, että vois myös sinne Blogloviniin laittaa myös blogin jossain vaiheessa :). Ei ole vain ehtinyt tutustua siihen vielä kunnolla :D.
  Mutta ainakin tuo Blogilista on ollut tosi yksinkertainen käyttää, niin oon kyllä tykännyt 🙂

 7. Kannattaa, se on näppärä!

 8. Viime jouluina on meilläkin ollut havaittavissa suklaarasioiden vheneminen. Niitä tosiaan täytyy jo toivoa! Maraboun Aladdin on aivan ykkönen, saan sen aina vanhemmilta.

  Bloggerin lukulistan ja sun blogin välillä tosiaan joku tökkii, vähän väliä täytyy päivittää osoitetta 🙁

 9. Hmph, no voi paska. Yritin taas lisäillä blogeja omaan listaani mut eipä ne siellä vaan pysy 🙁

Vastaa