Paleleville pepuille

Avon Thermal-Active

Mun ensimmäinen käyttökokemus ja sitä kautta tullut reaktio tästä Avonin thermal-active -selluliittigeelistä oli hyvin pitkälti: ”Whattaaaaffffffff….??!?!” Hyvin itselleni tyypillisenä en ollut vilkaissutkaan mitään käyttöohjeita, koska hei, kyseessä kuitenkin on selluliittigeeli, mitä ihmeellistä niissä nyt vois olla, saati että mitenkään tehoaisivat muuten kuin ihon kosteuttajana/pienenä napakoittajana!

Illalla suihkun jälkeen siis lätkäisin tätä geeliä vielä hieman kosteaan alakroppaan ja pesin hampaita odotellessani geelin kuivumista. Pepsodenttivaahdot meinas purskahtaa suusta, kun ihoa alkoi yhtäkkiä aika voimakkaasti kuumottaa. Ensin tietenkin mietin, että kuvittelenko nyt vaan, mutta kun kuumotus koko ajan voimistui, olin jo varma, että olen allerginen tälle geelille. Tunne ei kuitenkaan ollut mitenkään kutiseva, polttava tai muutenkaan epämukava, vaan oikein miellyttävä lämmön tunne iholla. Nappasin purkin kaapista takaisin käpäliini ja luin käyttöohjeet:

”L-karnitiinia sisältävä selluliittigeeli.”

Okei, l-karnitiini ei kerro mulle yhtikäs mitään. Pitäiskö?!

”Levitä kuivalle iholle.”

Hups!

”Hiero kaksi kertaa päivässä lantiolle, reisille, pakaroille.”

Paikat sentään olivat ihan oikeat. 

”Geelin lämmittävä vaikutus saattaa kestää jopa 30 minuuttia ja saattaa olla vieläkin voimakkaampi, jos tuotetta levitetään kostealle iholle.”

NO AIJAA.

No niin, ja eiku Googleen. ”Karnitiini on aminohappo, jonka tehtävänä on kuljettaa solun sisällä rasvahappoja mitokondrioihin pilkottaviksi. L-karnitiini on karnitiinin aktiivinen muoto.” (lähde) Sisäisesti sitä käytetään mm. perinnöllisissä sairauksissa, sydän- ja verisuonisairauksien hoidossa, puntti-Esat käyttää sitä lisäravinteena rasvanpoltossa jne. En kyllä löytänyt mistään tietoa, että tätä käytettäisiin myös ulkoisesti. Kai se on ihan turvallista?!

Olen käyttänyt joskus lämmittävää jalkavoidetta, eikä se ollut kyllä MITÄÄN verrattuna tähän. Mulla oli nimittäin seuraavat 40 minuuttia alakroppa aivan kuin… no ihan kuin olisi istunut jonkun ison nuotion vieressä. Okei, ei nuotion, vaan lähinnä ison TULIPALON. Mietin useaan otteeseen, että onks tää kivaa vai ei, ja sitten mietin lähestyvää talvea… Seuraavana aamunakin peppu ja jalat tuntuivat jotenkin lämpimiltä ja mukavilta ja auttoipa se lämmitys salitouhuista johtuviin lihaskipuihinkin!

avon thermal-active

Geeli itsessään on selluliittigeeliksi ERITTÄIN miellyttävää käyttää, koska se levittyy nopeasti ja kuivuu nopeasti (yleensä selluliittigeelien kanssa saa leyhytellä sen puoli tuntia ja senkin jälkeen on tahmea iho)! Ja se lämmittävä vaikutuskin alkaa lähes heti levittämisen jälkeen. Siis mun mielestä tää on aivan mahtavaa kamaa! Vaikutuksesta selluliittiin en kyllä valitettavasti osaa vielä sanoa, tai no, hitto, osaanpas: jos selluliitista haluaa eroon, pitää korjaukset tehdä ruokavalioon. Ja kyllähän se liikunta toki auttaa myös aineenvaihduntaan, mutta ruokavalio on kuitenkin tärkein: sokerit pois, rasvat pois, hiilarit kuriin.

Oliko tää jollekulle tuttu? Käytättekö selluliittigeelejä/voiteita? (Clarinsin High Definition Body Lift on ollut ainoa, jota olen kuluttanut parikin purkkia, koska sitä oli vaan tosi kiva käyttää ja ainakin napakoitti ihoa ihan näkyvästi. Sitä ei kuitenkaan enää myydä?!)

Mun AVON-edustajani (hihi), Nonnulan Jonna tiesi kertoa, että tää tulee myyntiin taas seuraavaan AVONin kamppikseen (nro 15), joka alkaa 20.10. Tää 150 ml:n puteli tulee olemaan tarjouksella 13,95 euroa. Jos kiinnostelee, niin tilausta voi laittaa vaikkapa just Jonnan kautta: nonnula@gmail.com (Turun seudun ulkopuolelle tulee tuohon vielä postarit päälle). Mä taidan tilata tämmösen toisen talvea varten jemmaan…

Avon

Tuote saatu blogiin.

15 Comment

 1. Kuullostaa hauskalta ja tälläiselle palelijalle olisi varmaankin talvella ihan loistava tuote 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mä suorastaan odotan nyt paukkupakkasia. 😀

 2. MIckan says: Vastaa

  Eikä! Mun perse on varsinkin talvisin aina jäässä, ihan oikeasti. Mä niin aion hankkia tämän. Kiitos vinkistä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mullakin on, aina lenkkeilyn jälkeen. 😀 Vähänkö tää on huippu. 😀

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en tiiä mikä tossa Avonissa tökkii, ei vaan jotenkin yhtään iske, kai se on osa syynä ettei pääse hypistelemään missään, niin jää kokeilemattakin.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, se on kyllä mälsää. 🙁 PAITSI eiks kauneusmessuilla taas pääse!

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Yritän löytää vaparia sinne, jotenkin en vaan suostu maksamaan sitä lipun hintaa siitä että pääsen tuhlaamaan rahaa 😀

    1. Kissis says: Vastaa

     Mulle tulossa pian lippuarvonta Instaan. 😉

     1. RuuRuu says: Vastaa

      Harmi kun en käytä noita mestoja ollenkaan, mä yritän naarata kauneudenhoitoalalla olevien tuttujen kautta josko onnistais 😀

      1. RuuRuu says: Vastaa

       Hah! löysin liput mulle ja mun kaksoselle, jos oot lauantaina siellä, niin älä säikähdä jos vinkasen sulle jotain jos nään 😀

       1. Kissis says: Vastaa

        En oo näillä näkymin menossa lauantaina, pelkästään pe. 🙁

 4. nea says: Vastaa

  Hehheh mahtavaa :’D En ole ikinä käyttänyt sellarigeelejä mutta jos pitäisi aloittaa, niin jotain näin säväyttävää sen tietysti pitäisi olla 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo ei niiden käytössä mitään järkeä oikeesti ookaan. 😀 Paitsi tän, tää on mahtavaa. 😀

 5. Emmi says: Vastaa

  Heippa! Luin että olit viime vuoden puolella ostanut clarisonicin mia 2 ja tykännyt siitä silloin. Koitin ettiä blogitekstiä jossa olisit kertonu miltä se tuntu pidemmän päälle, mut ei osunut silmään. Käytätkö sitä yhä ja suosittelisitko kokeilun haluiselle? PS. Ihana blogi<3

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo! Ja sorry, tää teksti tosiaan tais jäädä, vaikka lupasin sen tehdä. 🙁 Mutta mulla on ollut nyt mielessä, että tekisin ihan kunnon postauksen siitä. 🙂 Mutta lyhyesti: käytän sitä silloin tällöin ja on se kyllä hyvä. Siis iho tuntuu niiiin puhtaalta aina sen käytön jälkeen! Pitäis ostaa uus harja siihen. En uskalla joka päivä käyttää, koska mun iho tuntuu vähän ”sekoavan”, eli näppylää pukkaa, jos käytän päivittäin. Mutta silleen pari kertaa viikossa ihan bueno!

Vastaa