Loppukesän leffat

Tässä taas nähtyjä leffoja järjestyksessä alkaen 4.7. tähän päivään asti! Vielä yhden tällaisen satsin saan helposti loppuvuodesta aikaiseksi. Sen jälkeen en näitä tänne enää kirjoittele, vaan ehkä mieluummin vinkkailen vaan niistä mun mielestä tosi hyvistä leffoista. Kevät oli huippuleffojen aikaa, tää loppukesä ja syksy sitten taas ei niinkään…

-Terminator – Genisys 3D – Mua oli varoiteltu etukäteen, että eipä oo mikään kummonen pätkä. Mutta kyllä mä vaan tykkäsin. Katsoisin ihan vaan sen jytinä-tunnarin takia. Jotenkin leffan alussa jostain syystä ahdisti 3D-lasit, en tiedä miksi, mutta meni nopeesti ohi. Enpä tiedä, oliko tässäkään nyt mitään 3D:n vaativaa meininkiä, pitäis kai vaan suosiolla mennä 2D –leffoihin.

-American Sniper – Uudelleen poikaystävän seurana. Tykkäsin vieläkin. Kirjoittamani arvostelu löytyy jostain kevään Gloria-lehdestäkin.

-Jupiter Ascending – No kylläpä veti leffa hiljaseks. Luulenpa, että Mila Kunista, Channing Tatumia ja Eddie Redmaynea oli huijattu ovelasti tähän Matrixin tekijöiden leffaan ihan samalla tavalla kun katsojia huijattu tällaisella näyttelijäkastilla… Tää oli jotain hyvin omituista Star Wars meets Disney Pictures meets EN EDES TIEDÄ MITÄ. Tärkeä huomio: Channingille ei sovi silmämeikki. Yhtään.

mmxxl

MMXXL – Bloggaajamiitti! <3 Ihan oli hauska. Huumoria ois voinut vähän karsia ja strippaamista lisätä. Ja taas: Channingille ei sovi silmämeikki. Jokohan se nyt uskois?

Minions – Harvemmin animaatioita katson, mutta tää kiinnosti. Hassun näkösiä epeleitä. Oli vähän turhan lapsille suunnattu kuitenkin, mutta ei kuitenkaan liikaa. Ja kyllä oli hyvää seuraa! Ja Bob. <3

Minions

Ant-Man 3D – Parempi kuin uskalsin odottaa! Hauska, ei onneksi mitään tyhmiä vitsejä. Ja hyvät näyttelijät. Eikä liian pitkä. Toimii!

Vice – Ihan paska.

Clown – Jos on jotain pellepelkoja, tätä ei ehkä kannata katsoa. En itsekään suuremmin diggaa klovneista ja Pelle Hermannia pelkäsin lapsena ensin ihan hulluna. Tää nyt ei ollut kummonenkaan leffa, mutta silti jotenkin KARMAISEVA.

Mission: Impossible – Rogue Nation – No ainahan nää nyt vaan jaksaa viihdyttää. Samanlaisia silti kaikki. Katson ne silti.

Fantastic Four – Marvelit ovat yleensä vähintään ihan viihdyttäviä, mutta nyt tökki. Puoleen väliin asti viihdyin, sitten alkoi ärsyttää. Mutta Kate Mara. <3

Wyrmwood – Melkein kokonaan jaksoin katsoa! Tavallaan omassa genressään varmaan joo ihan hauska, mutta jotenkin vaan tosi samanlaista ja kyllästyin. Nykyään jätän suosiolla elokuvan kesken, jos tulee tylsistyminen ja nyt tuli.

Trash –Halusin mennä tän teatteriinkin katsomaan, mutta ihan hyvä, etten mennyt. Tuli vähän Slumdog –fiilarit, mikä ei ollut huono asia, mutta en nyt silti ihan hirveästi pitänyt. Vähän tylsä.

southpaw

Southpaw – Kyllä minä vaan tykkään näistä urheiluhenkisistä elokuvista, vaikka urheilua en muuten ikinä seuraakaan. Mietin kyllä kovasti tän elokuvan aikana näyttelijöiden hillittömiä kykyjä melkoisiin ulkonäöllisiin muodonmuutoksiin! Että tässäkin tyyppi (Jake Gyllenhaal) on treenannut ihan skitsona tiettyä roolia varten.

Kaameat pomot 2 – No ei nyt ihan niin vaivaannuttavan huono kuin mitä pelkäsin. Olisin silti selvinnyt ilmankin tätä katselukokemusta. Jotenkin tää on vaan sellaista huumoria, jota en jaksa. Tiedän, olen tylsä. Nauroin silti muutamaan otteeseen. En ole nähnyt ekaa osaa, enkä edes halua.

Edge of Tomorrow – Yllätyin! Luulin, että tää on joku avaruuselokuva, mutta eipäs ollutkaan. Hirveen viihdyttävä! Mutta Tomppa on kyllä oikeesti jo niin kulunut kasvo, että vois ihan hyvin jäädä eläkkeelle.

MazeRunnerScorchTrials_800a

Labyrintti-Aavikkokokeet – JEEEEE <3. Tykkäsin ekasta osasta ja tästä melkeen jopa enemmän! Joo, onhan tää lytätty ihan teinien leffaks ja ennalta-arvattavaks ja mitä kaikkee mut hitto et mä tykkäsin! Jännitin koko leffan läpi! Samaa sarjaa Nälkäpelin ja Divergentin kanssa, tykkään, tykkään, tykkään!

Sicario – Höh! Siis jännähän tää oli ku mikä ja mukavan ennalta-arvaamaton. Mutta silti osittain jätti kuitenkin kylmäksi? Enemmän kuitenkin tykkäsin, koska jännä.

Mortdecai – Noin 40 minuuttia jaksoin (sekin tosin väsyneenä nuokkuen) ja sit riitti. Ei vaan mun leffa YHTÄÄN. Harvemmin komedioista tykkään mutta tää on just sellasta laatua, että en todellakaan tykkää. Johnny Depp on kyllä jotenkin aina tosi samanlainen komedioissa vaikka roolit onkin hyvin erilaisia. Olen ehkä kyllästynyt.

Mitä te ootte näistä nähnyt tai mitä ootte muuta katselleet loppukesän ja syksyn aikana?

Kuvat Googlen kuvahaulla.

17 Comment

 1. Mä oon lukenut/kuunnellut kaikki Labyrintti-kirjat ja käyny kattomassa ekan leffa. Eka kirja on aivan mahtava ja leffa oli ihan OK. Kaksi seuraavaa kirjaa ei oikein onnistunut, oli aika shaibaa, mutta neljäs (prequal) oli sitten taas ihan viihdyttävä. Toinen Divergent-leffa, mulla on vielä näkemättä, petyin ekaan sen verran, että tais mennä maku..

  1. Ai niitä olikin jo neljä! Mä luulin, että tää on vaan joku trilogia. 😀 Haluisin kyl lukea ne kirjat. Mulle uppoo kaikki tää teinimeno. 😀

 2. Sissi says: Vastaa

  Tältä listalta en ole nähnyt mitään, enkä muuten käynyt kuin kerran leffassakaan kesän jälkeen. Odotan Napapiirin sankareita:)

  1. Mä taidan skipata sen. 😛

 3. Mimosa says: Vastaa

  Mortdecain lainasin Makuunista ja samaa mieltä, oli aika hidastempoinen ja tylsä. Deppillä on parempiakin leffoja 😀 Minionsit haluaisin nähdä ja odotan myöskin Napapiirin Sankarit 2, ainakin ykkönen oli hauska. Poikaystävä voisi ehkä tykätä tuosta Southpawsista.

  1. Mekin vuokrattiin toi Mortdecai eilen, mies jakso loppuun asti ja naurokin välillä. 😮 Suositus täältä Southpawsille!

 4. HennaA says: Vastaa

  Voih, älä lopeta tätä juttusarjaa ! Olen löytänyt todella monta hyvää elokuvavinkkiä ja nytkin odotan kuin kuuta nousevaa madmaxin fury roudin dvd julkaisua !

  1. Aijaa, haha, no kiva kuulla. 😀 Nää on ollu aina vähän tämmösiä tosi syvällisiä ”nooo ihan kiva” -arvosteluja. 😀 Mä näin MadMaxin vuokraamossa eilen!

 5. Katselen tosi vähän leffoja (enemmän sarjoja), mutta Rakkautta & Anarkiaa -festareilla kävin 9 leffaa katsomassa, joista kaksi dokumentteja. Yhtään pettymystä ei ollut, mutta ei yhtään ylitse muidenkaan. Jenkki-indie Grandma oli tosi hauska, suosittelen, jos tulee vastaan jossain.

  Saanko muuten apinoida tän postausidean :)? Sano vaan suoraan, jos oot sitä mieltä, että keksi ite postausideasi :D.

  1. Haha, tietty saat! En mä pidä mitään postausideoita ”ominani”! 😀

   R&A-leffoja pitäis kyllä aina muistaa käydä useemmin kattomassa, nyt jäi väliin kokonaan. 🙁

   1. Jes, kiitos :)! Nämä on niin kivoja postauksia ja pyrin postailemaan sellaista, mitä itsekin haluaisin lukea.

    Tässä on muuten teatterilevitykseen tulevat elokuvat: http://hiff.fi/tiedotteet/2015/09/03/teatterilevitykseen-tulevat-ra-elokuvat

    1. Sicarion kävinkin kattomassa mutta lisäks ainaski toi Tale of Tales kiinnostaa!

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Minoinit <3 Kun on itse Ilkymyksen ekan ja tokan kaa vollottanu, niin minioneilla on sydämessä paikka 😀

  1. Itse Ilkimyksestä tykkään kans, mut vaan ekan osan oon nähny!? Höh! Pitää korjata tilanne asap.

 7. MRMR says: Vastaa

  Ootko nyt ihan varma että kävit katsomassa The Day After Tomorrowin, siis leffan vuodelta 2004, etkä mahdollisesti Edge of Tomorrowia, leffaa viime vuodelta? 😉

  1. Muhahahah! 😀 Korjaan. 😀 Ja tää oli miehen vika!!!! Kysyin siltä, että mikäs sen leffan nimi olikaan. :’D

   1. Tää oli siis Netflixistä katsottua, joten ois hyvin voinu ollaki. 😀

Vastaa