Miesten boxi

Miesten LivBox

”No se on helppoa. Kun käyn suihkussa, pesen vartalon ja hiukset ja jos muistan, käytän sen jälkeen silmänympärysvoidetta. Lisäksi käytän deodoranttia ja olen myös kokeillut jotain tuoksuvaahtoa hyvissä aikeissa mutta sitten sanottiin että se ei tuoksukaan kovin hyvältä.”

Näin kommentoi poikaystäväni, kun kerroin kirjoittavani blogiini hänen kosmetiikan käytöstään. Ja noh, totuus onkin hyvin pitkälti tuo. Tyypillä on niin sairaan hyväkuntoinen iho, että turha siihen kai on mitään käyttääkään (ei ole kuulemma koskaan käyttänyt kosteusvoidetta kasvoille, ”pitäiskö niin tehdä?”). Joskus LivBoxeihin tai goodie bageihin on eksynyt jotain luullakseni miehelle kelpaavaa, jonka olen salakavalasti miehen puolelle kylppärin kaappia sujauttanut ja yleensä on kelvannutkin. Ja talvipakkasilla kysyy hän nöyrästi, oisko mulla jotain huulivoidetta. Ja aurinkorannoilla kelpaa aurinkovoiteet, vaikka inhoaakin niiden levittämistä (kukapa ei).

Ja oivoi, kyllä sitä kommenttia tulee aina, kun kaivan kätköistäni uuden suihkugeelin tai shampoon. Koska kuulemma päänahka hilseilee, tyrkkään kaikki hellävaraiset ja päänahkaa kosteuttavat shampoot miekkoselle. Niistä ei tule ihan niin paljon kommenttia kuin suihkugeeleistä, jotka arvostellaan niin tuoksun kuin koostumuksen kuin purkin käytettävyyden kuin vaahtoavuuden perusteella. Luulin olevani kovinkin kriittinen suihkugeelien käyttäjä, mutta jään kyllä todella helposti toiseksi tässä. Nyt sillä on jotain miehille tarkoitettua miehekkään tuoksuista suihkugeeliä käytössä, eivät näköjään enää kelpaa mun marjaisat geelit, hmpfh (Snow Fairy ja Comforter ovat muuten vain ja ainoastaan mun, kaiken muun voin jakaa).

Miehen puoli

Koska poikaystävän puoli kylppärin kaapista näyttää vähän jotenkin ankealta (ja paljon, paljon tyhjemmältä kuin mun täyteen ahdettu puolikas, tai no okei, vähän enemmän kuin puolikas), uskaltauduin tilaamaan hänelle miesten LivBoxin. Sehän ilmestyy satunnaisesti ja tilaus on kertaluontoinen. Boksi toimitetaan tänä vuonna marraskuun tai joulukuun alussa (sisältö on sama!) ja maksaa 19,90 rahaa. Osa tuotteista on matkakokoisia ja se on itse asiassa oikein hyvä, koska shampoot sun muut tuppaavat reissaamaan useinkin miehen matkassa salille ja työreissuille. Rajoitettu erä joulukuussa toimitettavaa miestenboksia on nyt tilattavissa, täältä.

Saa nähdä, mitä tyyppi tykkää. Siis sekä tästä postauksesta, että boksistaan, hehe. Se boksi muuten taitaa odotella noutajaansa tuossa viereisessä SmartPostissa, ja luulenpa, että saan nähdä reaktiot boksista tänään.

Kiinnostaisi kuulla, millaisen kosmetiikan käyttäjän kanssa te seurustelette tai/ja asutte?! Oletteko tilanneet miesten LivBoxia?

Miesten LivBox

14 Comment

 1. Katarooma says: Vastaa

  Toi mun armas kanssaeläjäni käyttää ainoastaan hammastahnaa, dödöä ja suihkugeeliä (jota voi käyttää myös hiusten pesuun). Joskus meinaa vähä huvittaa. Huulirasvaa hyvin harvoin. Aurinkorasvaa hädin tuskin. Kröhöm, oon häneen verrattuna oikea suurkulutttaja ja hamsteri. 😀

  1. No niinpä, mä kans. 😛

 2. Mai says: Vastaa

  Täällä sama kuin Kataroomalla, paitsi että mun beeäffä ei käytä edes dödöä (ei silti haise, eli ei mua varsinaisesti haitaa). 😀 Joskus olen saanut sen pesemään tukkansa shampoolla, jos on ollut hilsettä tms vaivaa. Musta olisi kiva ostaa sille jotain kosmetiikkalahjoja, mutta tiedän että jäisivät käyttämättä, joten keksin jotain muuta. 🙂

  1. Whaaaaat. Oon kateellinen tollasille ihmeolioille, joiden ei tarvii käyttää dödöä. 😮

 3. Mun kanssa-asujani taitaa olla perusmiestä tarkempi kosmetiikkansa kanssa. Sillä on herkkä iho ja vääränlaiset tuotteet aiheuttaa finnejä, jotka kyllä ainakin tälle miehelle aiheuttaa ihan yhtä suurta stressiä kuin tuntemilleni naisille. En uskaltaisi tilata miestin LivBoxia, koska oletan, että tuotteista suuri osa olisi niitä ”miesten versioita”. Oma puolisoni nimittäin välttelee niitä, koska kokemuksensa mukaan ne ovat usein aika reippaasti hajustettuja ja höystetty jollain aivan turhalla ihoa ärsyttävällä mentolilla yms.

  Olen pari kertaa ostanut miehelle kosmetiikkaa. Kerran toin bb-voiteen, koska puoliso valitti näppyjään ja kyseli, mitä niille voisi tehdä. Lumenen Natural codella sattui olemaan sen verran neutraali bb-voidepakkaus, että viitsin sen tuoda, ja mies onkin sitä käyttänyt aina toisinaan. Muut lahjat ovat olleet partavettä ja dödöä, koska olen kuulemma parempi valitsemaan tuoksuja kuin puoliso itse.

  Mun puolison kosmetiikkakaapista löytyy kasvojen pesuun Erisanin puhdistusgeeli, kasvorasvaksi ja tarpeen mukaan muunkin kropan rasvailuun Erisanin perusvoidetta ja apteekin Aqualan L:ää. Näissä se kiittää riittävän neutraaleista pakkauksista. Puoliso käyttää myös käsivoidetta kuivan toimistoilman takia, ja niiden kohdalla valittaa, että hyvää ja edullista mutta sen verran neutraalisti pakattua että kehtaisi viedä töihin on vaikea löytää. Purkilla on siis väliä. Partageelinä sillä on Nivean sensitive -geeli. Sampoo ja suihkusaippua meillä on yhteisiä, niiksi kelpaa suunnilleen mikä vaan minkä kotiin kannan, mutta muuten tyyppi on tarkka tukkatuotteistaan. Se käyttää lyhyeen tukkaan hiuspuuteria, vahaa ja lakkaa, joskus lainailee multa jotakin mutta pääosin valitsee ja ostaa ne itse.

  1. Niin, kai se on etenkin miehillä silleen, että jos ei oo mitään ongelmaa ihon tms. kanssa, niin miksikäs sitä sit rahaansa mihinkään tuotteisiin tuhlaiskaan? Onhan toki tollasia naisiakin olemassa! Ja käyttäisinkö itsekään päivittäin esim. meikkivoidetta, jos ois hyvä iho? Tuskinpa.

   Aika hauska toi hiuspuuteri, en oo jotenkin ees ajatellut, että miehetkin käyttäis. 🙂

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Jäis niin käyttämättä, siippa on niin saippua&shamppoo miehiä, jos sille sanoisi silmänympärysvoiteesta tai kosteusvoiteesta, se varmaan naurais viikon 😀

  1. RuuRuu says: Vastaa

   Dödöä se tosinkäyttää sentään 😀

  2. Joo ei toikaan päivittäin saletisti käytä sy-voidetta. 😛 Mut hei toi miesten boksi oli oikeesti tosi jees, pitää ehkä tehdä postaus sisällöstä. 🙂

 5. Minun mieheni on todella ankea kosmetiikan käyttäjä. Hän ei käytä erikseen hiuksille ja vartalolle tarkoitettuja pesu- ja hoitoaineita, vaan kaikki pitää löytyä samasta purkista. Myöskään kosteusvoiteita hän ei käytä. Hiuksiin kyllä on geelit ja muut muotoilutuotteet, mutta siihen se sitten jääkin.

  Kaikista huvittavintahan tässä on se, että miehellä on herkkä ja kuiva iho ja usein on jos jonkinlaista iho-ongelmaa. Siinnä se sitten valittaa, että iho kiristää ja vuotaa jopa verta, mutta kun ehdotan ihon hoitamista, saan vain nyrpeän ilmeen 😀 Miehestä on erittäin ärsyttävää, että ihon hoitamiseen pitäisi käyttää aikaa. Hänestä parasta olisi, kun ongelma katoaisi yhdellä rasvauskerralla tai menisi muuten itsestään ohi.

  Tunnolisesti olen kuitenkin ostanut joka vaivaan jotain ja miehellä onkin jos jonkinlaista käyttämätöntä purkkia 😀 Odotan päivää jolloin mies tajuaa, että päivittäinen käsienrasvaus on pienempi paha kuin se, että kädet vuotavat verta kuivuuttaan koko talven. Ehkä se vielä joskus oppisi 😛

  1. Joo toi käsien verta valuvat haavat on täälläkin se, joka herättää talvisin tohon rasvailuun. 😛 Olispa kyllä kätevä tommonen rasva, joka yhdellä rasvauskerralla hoitais koko loppuelämäks. 😀

 6. ellu. says: Vastaa

  Hmm, toi on vähän semmonen sekakäyttäjä 😀 (no nyt kuulosti väärältä xD) Aiemmin naamanpesuaineella ei ollut niin suurta tarkkaa merkitystä, nykyään käyttää tiettyä yhtä. Shampoo on tainnut monta vuotta olla jo sama, mutta kun toimii, niin miksikäs sitä mihinkään vaihtaa.. 😉 Ja vartalon pesuun käyttää ihan vaihtelevasti kaikkea, kunhan tuoksuu miehiselle! 😀 Mutta nyt tosiaan naamanpesuaine on ollut tarkempi, kun on iho vähän huonossa kunnossa (kuiva) ja kirvelee. Rasvaa ihan perus hajuttomalla Nivean rasvalla. Tuohan ei koskaan aja partaansa höylällä, joten sen puolesta iho ei kärsi niin kovasti. Ja jotain ihan muutamia hiustuotteita käyttää. Ainiin ja dödö on ihan must. Tietty merkki on oltava 😀

  Ollaan molemmat vähän samanlaisia näitten asioitten suhteen; käytetään silloin, kun iho on siinä kunnossa, että tarvii käyttää. Välillä tuokaan ei rasvaa juuri ollenkaan ja näin pakkasilla taas enempi 😛

  1. Mä vähän pelkäsin, että tosta miestenboxista tulee jotain sheivausjuttuja, kun ei tuokaan partaansa höylällä aja. Tai sit hiusgeelejä. No vaha tuli, mutta onneksi vain pieni purkki. 😛

 7. Lily says: Vastaa

  Kaksi vuotta sitten kun avomiehen kanssa alettiin seurustella, hän oli shampoo-suhkugeeli-dödö miehiä. Parissa vuodessa olen saanut ujutettua mukaan kasvojenpesun (jota käyttää tosin vain suihkun yhteydessä, eli 1krt päivä), kasvovoiteen, after shaven ja hajuveden (käyttää sitä vain silloin ku haluaa miellyttää minua:D). Antaa myös satunnaisesti rasvata selkää tai jalkoja jalkahieronnan yhteydessä.

  Mutta aurinkorasvaa ei kannata turhaan mainita, sillä se herättää joka kerta kiihtymystä ja ”en ennenkään ole palanut” kommentteja. Olen todistanut kerran palamisen muttei silti myönnä! 😀

  Meillä ei kyllä isäntä ole todellakaan saanut noin suurta osuutta peilikaapista :p

Vastaa