Ainutlaatuinen tilaisuus

Lumenella

Kuten olen aiemminkin täällä kirjoittanut, en työni takia ehdi jokaiseen bloggaajille järjestettyyn tilaisuuteen, vaikka ihanan paljon kutsuja saankin, erityisesti kosmetiikka/kauneus-aiheisiin tapahtumiin. Nyt tuli kuitenkin sellainen kutsu, että laitoin loput ylityötuntini samalla sekunnilla likoon. Monenlaisissa mahtavissa blogitapahtumissa olen saanut osallisena olla, mutta viime perjantaina… Noh, tämän paremmaksi ei oikeastaan kai voi enää edes pistää. Etenkin tällaiselle kosmetiikkapainotteiselle bloggaajalle perjantaiaamupäivä oli unelmien täyttymys.

Lumenella

Sain nimittäin kutsun Espoossa sijaitsevalle Lumenen tehtaalle! Ohjelmassa olisi keväinen brunssi, uutuuksien esittelyä ja nyt tulee se paras: OMAN LUOMIVÄRIN TEKEMISTÄ. Kutsun saatuani kiljaisin ääneen niin lujaa, että kissat juoksivat häntä koipien välissä sohvan taakse piiloon. Ja perjantaina istuessani Lumenen tiloissa aamupäivän aloittavalla brunssilla Lumenen väen ja muutaman muun bloggaajan kanssa mun oli ihan oikeasti pakko salaa pöydän alla nipistää itseäni, ONKO TÄMÄ EDES TOTTA. IHAN MIELETÖNTÄ OLLA TÄÄLLÄ.

Lumenella

Lumene

Ja se aamupäivä oli yksinkertaisesti täydellinen. Maittavasta brunssista nauttiessamme saimme kuulla kevään ja kesän uutuustuotteista ja tuotekehittelystä ja siinä vaiheessa kun oli aika lähteä toiseen tilaan tarkoituksenamme tehdä ne ikiomat luomivärit, mun käsi oli nipistelyni takia varmaan ihan tulipunainen.

Ja eikun takit päälle ja hommiin!

Lumenella

Lumenella

Lumene

Lumene

Lumenen Mari näytti meille ensin, mitä olisi tarkoitus tehdä, mutta mulle ei ainakaan jäänyt kauheasti päähän mitään, meni samantien grammat ja kaikki ihan sekaisin. Vaikka olin kemiassa ihan hyvä peruskoulussa… Onneksi supermukava Mari opasti meitä kaikkia ihan vaikka kädestä pitäen, kun oma vuoro tuli. Saimme jopa ihan itse prässätä luomarimme tuolla masiinalla (ja se vasta jännää olikin).

Lumenella

Lumenella

Lumenella

Ja siis mähän OLIN kelannut tätä hommaa jo etukäteen, että millaisen sävyn mä oikein tekisin. Olisin tottakai voinut vetää kaiken ihan överiksi, kun kerran olis ollut tilaisuus, ja tehdä jonkun ihan kreisisävyn! Ronskisti vaan violettia, vihreetä, pinkkiä… Mutta ehhei. Halusin tehdä sellaisen luomivärin, jota tulisin myös käyttämään ja mieluiten vieläpä mahdollisimman usein.

Lumene

Eli tietenkin ruskeeta! Oli oikeasti tosi jännittävää sekoitella näitä sävyjä, kun ei ollut hajuakaan lopputuloksesta! Laitoinkin vahingossa hieman liikaa vaaleeta helmiäistä omaan luomiväriini, koska hain ehkä vähän tummempaa sävyä… Mutta olin silti tosi tyytyväinen!

Oma luomiväri

Tää on just sellainen ”turvasävy”, jollaista käytän edes jonkin verran jokaiseen silmämeikkiini! Mitenkään kovin pigmenttinen tämä ei ole, kiitos mun helmiäisyliannostukseni… Mutta olen tätä jo ehtinyt käyttääkin, samalla iloisena hihitellen tietysti.

Oli niin huippua! Kiitos Lumene!

Ihanan aamupäivän päätteeksi saimme vielä mukaamme kaikkea uutta ja ihanaa pursuavan goodie bagin (sen sisällöstä lisää myöhemmin) ja ajattelin heti, että siitä riittää kyllä teillekin. Arvontaa siis luvassa pian…!

P.S. Broidi tietenkin rupesi heti Facebookissa kettuilemaan mulle:

lumene+kissis

24 Comment

 1. Myy says: Vastaa

  Mä oon vieläkin niin vihreä, että olisin tehnyt hienon sammaleisen luomivärin! Ja sun broidi <3

  1. Hahaa! Mutku en käytä vihreetä luomiväriä ikinä. :/

 2. Niina says: Vastaa

  Siis ihan mieletöntä! Wau! Kuinka moni pääsee tekemään Lumenen tehtaalle oman luomarin. Cool. 🙂

  1. NIINPÄ. 😮

 3. Salla says: Vastaa

  Jos mua ei näy tänään, niin oon kuollut kateudesta.

  1. Haahahahah. 😀

 4. Vitsi, kuulostaa niin mielenkiintoiselta!

  1. Jep, tosi kivaa.

 5. Mulle vaikeinta olisi ollut päättää väri! Ehkä olisin valinnut jonkun taupen, jota varmasti tulisi käytettyäkin tai sitten vetäisin ihan överit mosaiikkikuviot, ja säilyttäisin luomiväriä muistona 😀

  1. Taupea mulle etukäteen ehdoteltiin. 😀 En tiedä, miten mosaiikki olis onnistunut…

 6. Anna says: Vastaa

  Toi on niiiiiiiin siistin kuulosta!

  1. Siistiä se olikin. 😀 <3

 7. Toi ois niin siistiä, ja jos kissis luomiväri tulis kauppaan,niin voisin jopa ton ostaa ostaa 😀

  1. Hahaha 😀 Tuotantoon vaan!

 8. .. MÄ EN KESTÄ, että en ehtinyt täältä Tampereelta lähteä tapahtumaan mukaan. Aaaaargh.

  1. KYLLÄ OIS KANNATTANU EHTIÄ. 😀

 9. WAAAU! Tollasta tilaisuutta ei todellakaan kyllä kannattanut jättää väliin, ihan mahtavaa 😀

  1. Samaa mieltä. 😀

 10. Julia says: Vastaa

  Ai, en kommentoinutkaan! Varmaan olin liian kateellinen. :—D Mä olisin ehkä tehnyt jonkun kivan liilan tai sitten olisin tehnyt jonkun tylsän, mutta ah niin ihanan häivytyssävyn, joita mulla kuluu. 🙂 x

  1. Heh, no mut sä osaat sentäs käyttää kivasti niitä kivoja liiloja! 🙂

 11. Panda says: Vastaa

  Uii! Olisin tehnyt varmaan itsekin jonkun turvaluomivärin eli nimenomaa ruskean sävymaailmasta. Olisihan se nyt surullista tehdä luomivärisävy mitä ei koskaan käyttäisi tai tosi harvoin D:

  Se FB:n viestiketju oli hulvaton :’DD

  1. No sitäpä just. Mieluummin semmonen, jota käyttää ahkerasti! 🙂

 12. Tää oli kokonaan mennyt ohi mun silmien! Aivan mahtavaa. Toihan on just sellainen once in a lifetime-tyyppinen juttu, joka jaksaa varmasti hymyilyttää aina pakkeloidessa. 😀

  Mä olisin varmaan tehnyt jonkun viininpunaisen, jos mahdollista. Sellaista täydellistä sävyä, kun ei meinaa mistään pompsahtaa eteen.

  1. Jep, aika monilla oli tommonen sävy mielessä, siis mitä ei muuten löydä. 🙂 Mä tein tämmösen luottosävyn. 😀

Vastaa