15-21

Vähiin käy ennenku loppuu! Tässä tulis Benefit-joulukaltsun seuraavat eli edelliset 7 luukkua:

Luukku 15. Ooh la lift -valovoide silmänalusille. Eipä suotta kiva!

Luukku 16. Highbeam -korostusvoide. Tarkoitettu siis kulmaluulle ja poskipäille kuultoa tuomaan. Jes, tämäkin on hyvä.

Luukku 17. PAPERILAPPUJA. No comments.

Luukku 18. ”That gal” -meikinpohjustusvoide, jota tosin voi käyttää ihan yksinäänkin. Tällaisen täyskokoisen oon omistanut, vuosia sitten, ja muistaakseni oli ihan pätevä. Oon halunnut tän uudestaan testiin, joten kyllä ilahdutti. Tarkoitettu koko pärstävärkkiä varten.

Luukku 19. Hiusponnari. Ihan kiva tommonen polka dots -meininki, mutta, noh, ok, mieluummin olisin toki kosmetiikkaa ottanut. Tässä kalenterissa mitä isompi luukku, sen pahempi sisältö.

Luukku 20. Huulikiilto, tämä on tummempi sävy kuin aiemmin tulleesta luukusta.

Luukku 21. Watt’s up! -valokynä. Kylläpä tulee nyt näitä valotuotteita…noh, ei haittaa. Tää on niin kiva! Ja ihan supersöpö! Rakastan tätä! Yks parhaista tässä kaltsussa tähän asti.

Tämä oli ihan hyvä viikko, kivoja juttuja. Kolme luukkua enää jäljellä ja pahoin pelkään (kalenterin helistelystä päätellen), että yksi niistä EI ole kosmetiikkaa. Prkl. Miehelleni jo totesin, että jos luukku nro 24 on paperilappuja, lähetän jonkun kissankakkapommin Benefitin pääkonttoriin.

Oisko jotain sanottavaa näistä luukkusista? Oletteko vielä kateellisia kalenterista?!

11 Comment

 1. PAPERILAPPUJA??!! Siis sellaisia ylipieniä muistilappuja?! Et oo tosissas! Mä jo lähettäisin sen kissankakkapommin ihan tuosta hyvästä (tai siis pahasta). :DD

  Nauran täällä ihan pikkuisen, vaikka huomasin juuri aamulla, että mun suklaakalenterista on osa suklaista sulanut, kun se on oleillut mikron päällä. Ja mikron päällinen lämpenee, jos sitä käyttää kauan.

  Tuskansa kullakin.

  1. Oh yes, niitä justiinsa. Siis toisen kerran. Nää nyt on kivemman näkösiä kun ne ekat, mutta SILTI. Kyl tässä vielä yhet paperilaput ehtii tulla! 😀

 2. ellu. says: Vastaa

  Ei saa helistellä! 😀

  1. Nyt oli pakko, kun enää kaks luukkuu jäljellä. 😀 Mun mielestä huominen 23. kolisee, mut 24. ei!!! Mitääää!!! Paperilappujako???

  2. Taidan virittää kissankakkapommin jo valmiiks.

 3. Anonymous says: Vastaa

  Siis kiillonpoistopapereita?

  1. No ei, kun ihan semmosia normaaleja pikkupapereita.

 4. No onhan toi nyt ollu ihana, mutta nähtyäni, en raaskis satasta maksaa 🙂

  1. Mua ei haittaa!!

 5. Mä olin jo ihan pöyristynyt niistä ekoista paperilapuista!

  1. ;D

Vastaa