Yksisarvisia (ja arvonta!)

Ajattelin tehdä Amandasta yksisarvisista tykkäävän tytön! Olenkin muutamia yksisarvis-juttuja ostellut jo neidille ja samalla mun on pakko esitellä näitä saamiani Real Techniquesin sairaan ihania Brush Crush -siveltimiä, jotka tähän teemaan niin kovin nätisti sopivat.

Ostin tällaisen seinävalaisimen Lapsimessuilta, on Siluettiverstaan käsialaa. Tää oli aika sellainen pikainen hetken mielijohteesta -ostos, kun Amanda vähän friikahteli ensin messuilla ja ajattelin, että nyt äkkiä pitää jotain kivaa ostaa tytölle ennenku tulee lähtö. Ja täähän ON tosi kiva. Ei oo vielä seinälle asti päässyt, mutta pikkuhiljaa aletaan Amandankin huonetta sisustamaan.

Samaisilta messuilta (Amandan relattua) ostin tän mini unicornin, Konges Sløjd on merkki. Tänkin ajattelin antaa Amandalle ihan vähän myöhemmin, sitten kun tää ei enää ehkä saa niin hirveesti kuolaa ja puklua päällensä.

Kaverin kanssa tehtiin yhteistilaus Nextille, jossa ekana ostoskoriin heitin nää sikasöpöt kesäbodyt. Nää helteet tuli vähän yllärinä, eikä mulla tietenkään ollut Amandalle kuin pari jotain kevyempää bodya. Tosin ulkona pitää olla iho hyvin suojattuna vaatteilla, on kyllä tosi haasteellista tää pikkuvauvojen pukeminen. Tää on kans yks asia, jonka pitäis kuulemma olla sellainen ”sen oppii itsestään”, no ei kyllä opi, joka päivä tuskailen että mitä laitan tytsylle päälle ja onko liikaa vai liian vähän.

Ja sit nää siveltimet, jotka on tietty mulle, ei Amandalle (joka tosin innostui näistä lähes yhtä paljon kuin mä). Sain blogiin nämä neljä (shadow, powder, blush ja kabuki), mutta näitä on lisäksi myös ainakin countour ja foundation. Tsekkasin, että Bangerheadilla nää on nyt pienessä alennuksessa ja pitää mun kyllä noi kaks puuttuvaa vielä ostaa (huom. suomalaista maahantuontia tukemalla siveltimet kannattaa ostaa: oletkaunis.fi, Sokokselta tai Stockalta). Oon kovin tykännyt muistakin Real Techniquesin siveltimistä ja meikkisienistä. Mutta nää, miten voi edes olla näin nätit siveltimet!

Ja mikä kivointa, saan arpoa nämä samat neljä sivellintä yhdelle lukijalleni siellä! Kerro kommenttiboksissa sun suhtautuminen yksisarvisiin ja muista jättää toimiva s-postiosoite kans, se näkyy vain mulle. Aikaa osallistua on maanantaihin 28.5.!

Edit 30.5.: ARVONTA PÄÄTTYNYT. Voittajan nimimerkki Elise H. Kiitos osallistuneille!

Myös Arska villiintyi näistä vähän…

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

141 Comment

 1. Alli K says: Vastaa

  Ooh, mäkin olen alkanut yksisarviskasvatuksen hetki sitten, kun ostin tytölle yksisarvitossut tarhakäyttöön! Yritin myös saada lapsen isää ostamaan tytölle yksisarvispallon vapuksi, mutta tulivatkin kotiin delfiinipallon kanssa. Selkeästi meidän perheessä yksisarvisvastuu jää siis mulle :D.

 2. Nina says: Vastaa

  Mun desktoppikuvana duunikoneella on unicorn ja teksti: ”You may have stopped believing in unicorns, but they never stopped believing in you!” Ja sit unicornoksen puhekuplassa: ”You’re awesome!”

 3. Suvinen says: Vastaa

  Ihania siveltimiä! Yksisarviset on kyllä söpöjä. Omassa sisustuksessa tai vaatetuksessa ne eivät näy, mutta esim haalareista löytyy yksisarvismerkki ?

 4. Janina says: Vastaa

  Tykkään kyllä yksisarvisista! Ja rakastuin noihin siveltimiin ?

 5. niksu says: Vastaa

  yksisarviset best ? ihanat noi siveltimet, voittaisinpa ni saisin vanhojen tilalle laadukkaat 😀

 6. Nimetön says: Vastaa

  Yksisarviset on söpöjä ja ihania vaikka jossain juhlissa teemana ??

 7. MH says: Vastaa

  Hahah ihan paras tehtäväanto 😀 Mut siis yksisarviset on totta kai hieno ja kaunis asia, lukuun ottamatta yksisarvishoitoja jotka on vaan epäilyttäviä.

 8. Nimetön says: Vastaa

  Rakastan yksisarvisia ja oon jo pitkään ettiny kaupoista aikuisten kokoista yksisarvispukua, sillä lasten puolelta niitä on löytynyt. senni.koistinen@gmail.com

 9. sikkuralla says: Vastaa

  Ovat suloisia 🙂

 10. Tiia says: Vastaa

  Viimeisenä tulee mieleeni, kuinka hetki sitten näin sellaisen yksisarvisuimapatjan, se oli aika upea ja nyt toivon sellaista itselleni 😀 Koska miksi ei!
  Mukana arvonnassa!

 11. PS says: Vastaa

  Pidän kaikenlaisista fantasiaotuksista, yksisarviset mukaanlukien. Tuo mini-pehmo on kyllä söpö ja siveltimet ihkuja. 😀

 12. Sofia says: Vastaa

  Noi siveltimet ?? Yksisarviset on musta aivan ihania! ?? Ostin tossa pari päivää sitten yksisarvis pehmolelun!!! (??) kaverin kaa olleen keksitty toisillemme nimeks unicornbæ, kun molemmat rakastaa yksisarvisia ? ihanan söpöjä ja niillä ois ihana ratsastaa ? Tää palkinto on ihan super, ois huippuu jos voitto sattuis kohalle!

 13. Anneli Kaikkonen says: Vastaa

  Tykkään todella paljon yksisarvisista ja olen joitakin juttuja keräillytkin mm.3 D yksisarviskortti ja pieni posliininen yksisarvinen, joka on mun sängyn vieressä tuomassa mulle onnea, nyt kun on vaikea elämäntilanne. (Geenimutaatio, rintasyöpä, sytostaatit syöpään ja juuri nyt olen sairaalassa, että poistavat rinnat kokonaan geenimutaation takia) Mun pitäisikin uusia siveltimet ja juuri nämä yksisarviset kiehtoo minua. Ne ovat niin maagiset.

 14. Nimetön says: Vastaa

  Yksisarviset on niiiiin ihania!!!❤️?

 15. Jnita says: Vastaa

  Noh suhtautumiseni yksisarvisiin on neutraali, mutta violetteihin siveltimiin ihastuin. 🙂

 16. Nimetön says: Vastaa

  Ihana tehtävänanto ?? ja noi siveltimet ❤️ oon niin kauan kattellu ja ihastellu niitä ? Oon ettiny tosi pitkään sopivan kokosta yksisarvisasua, mut viel ei oo löytyny. Noi siveltimet on niin mun näköset. Glitteriä ja vaaleenpunasta. Niinkuin yksisarvisessa! ?

 17. Plum says: Vastaa

  Yksisarvilla saa nyt myytyä mulle melkein mitä vaan?????

 18. RuuRuu says: Vastaa

  Mä oon päättänyt että mä joskus vielä löydän yksisarvisen 😀 Ja rakastan violettia muutenkin 😀

 19. Eeva says: Vastaa

  Siskontytön myötä yksisarviset ovat tehneet uuden tulemisen elämääni.

 20. Laziness says: Vastaa

  Yksisarviset on parasta! 😀 Sain vasta synttärilahjaksi LumiWaun yksisarviskorvikset joissa lukee Dare to be more. Ihan huiput. 😀 Muutenkin yksisarvisasiat tuntuu ajautuvan mun luo, vasta ostin jonkun Essencen eyelinerin ja silläkin oli joku unicorn-nimi. :’D

 21. Hattis says: Vastaa

  Yksisarvisrakkautta jo kasarilta ja ekoista My Little Pony unicorneista lähtien ~ Mukana arvonnassa!

 22. Miima says: Vastaa

  Yksisarviset on kyllä ihania, vaikken mitään niihin liittyvää omistakaan. Kiva villitys minusta.

 23. Marjo says: Vastaa

  Aivan ihania on yksisarviset. Iloisia, värikkäitä, sydämmet sulattavia, leluja joiden kanssa mielikuvitus pääsee valloilleen. Tein tytölle 3-vuotiskakuksi 2 viikkoa sitten yksisarvisen 🙂 Ja en ikinä unohtaa lapsuuden leikkejä My Litlle Ponyien kanssa.

 24. JennaO says: Vastaa

  Rakastan niitä <3 super cute!

 25. Elise H. says: Vastaa

  Niin ihania siveltimiä, mukana arvonnassa ilman muuta! Ja yksisarviset ovat myös tosi söpöjä! 🙂

 26. Elna says: Vastaa

  Haha mikä aloituslause! Yksisarviskasvatus ei kuulosta lainkaan pahalta valinnalta 😀 Ihana teema ja jee arvonta.

 27. Unicorn Woman says: Vastaa

  Yksisarviset ovat ihania mystisiä maagisia olentoja 🙂 ?

 28. Kaisu says: Vastaa

  Siveltimet ja niiden värit ovat hienoja. Noin muutoin yksisarviset ei ihmeemmin herätä erityisiä tunteita.

 29. Jaana says: Vastaa

  Heppatyttönä yksisarviset on ihania!❤️

 30. Linda says: Vastaa

  Ykssarviset parhautta! <3

 31. Jezba says: Vastaa

  Yksisarviset on ihanuutta. <3 Myös noi siveltimet on ehkä hienoimmat mitä oon eläessäni nähnyt.

 32. Airi says: Vastaa

  Rakastan yksisarvisia ja nämä siveltimet ovat söpöjä.

 33. Sannamarianna says: Vastaa

  Yksisarviset on ihania! <3

 34. Neea says: Vastaa

  Jotain kiinnostavaa yksisarvisissa on.. kiehtova ”hahmo”. Tigerissa oli jokin aika sitten pinkkiä ja kiiltävää Yksisarvis-tavaraa(vihkoa ym). Tuli ostettua kummitytölle,mutta olisi kiehtonut omaankin käyttöön 😀

 35. Jess says: Vastaa

  Mulla ei taida olla mitään yksisarvisiin liittyvää. Mut noi siveltimet on kyl söpöt!

 36. RipRap says: Vastaa

  Yksisarviset on ?????

 37. momo says: Vastaa

  voi ei, miten söpöjä juttuja! yksisarviset on kyllä ihkuja, kunpa niitä voisi fiilistellä jotenkin enemmänkin. no onneksi kodin sisustuksessa on edes ihania pastellililoja ja -pinkkejä ja oma tukkakin on välillä laventelin värinen mistä tulee ainakin itselle kivat yksisarvisvibat 😀

 38. hilkka says: Vastaa

  Ne on ihania 🙂

 39. Aurinkoinen says: Vastaa

  Yksisarviset on söpöjä, tosin itse en omista mitään.

 40. Ida says: Vastaa

  Söpöjä

Vastaa