Dubain kosmetiikkaostokset

No viimeinkin, tätä postausta olette odottaneet! Eli mitä kaikkea kosmetiikkaa mä ostin Dubaista. Jotain olenkin näistä jo ehtinyt testailla ja joukossa myös jo ennestään hyväksi todettuja, joita halusin ostaa uudelleen. Dubaissa ei ollut mitenkään edullista mikään, ja etenkin Sephora oli kallis! Muutamia juttuja mietin olisinko ostanut, mutta ne saakin paljon edullisemmin nettikaupoista. Noh, jonkinlainen kasa kosmetiikkaa tuli kuitenkin sen vajaan kolmen viikon aikana ostettua:

Hehee, oli pakko ostaa käsisaippua kotiin vietäväksi, tämä olikin mun ainoa ostos itselleni Bath & Body Worksilta. Tykkään hirveesti vaahtokäsisaippuoista, mutta huonona puolena ne kuluvat sikanopeesti. En oo vielä ottanut tätä käyttöön, mutta ainakin tuoksuu tosi hyvältä.

Ai miten niin ostin muutaman huulirasvan?! Olen huulirasvan suurkuluttaja ja nyt löytyi kiinnostavia uusia! Näistä Ritualsin Smooth Operator on mun lemppari ja sitä ostin parikin kappaletta, mutta nää muut ovat ihan outoja. Toisen Lip Smackerin otin jo käyttöön ja tuo greippi on kyllä hyvä! Mies kysyi, että oonko juonut salaa lonkeroa, kun mulla oli tätä huulilla. Nuo Sun Bumit löysin yhdestä pienemmästä rantavermeitä myyvästä liikkeestä ja tuoksuivat ihan SAIRAAN hyviltä! Labellino näytti hauskalta, sen ostin lentokentältä ennen kotimatkaa.

Nämä minikokoiset Caudalíen Vinopuret ostin Sephorasta. Tykkään tosi paljon siitä Vinosource -kosteusvoiteesta, jota olen käyttänyt varmaan kolme tuubia, ja innostuin näistä koska ovat vielä enemmän mun ihotyypille tarkoitettuja. En muistanut, että mähän olin ostanut tuota kosteusvoidetta ison tuubin jo aiemmin kotiin! Ja voi plaah, en mä oikein pidä näistä. En tuoksusta enkä oikein muutenkaan, ihan kun vaan lisäisivät näppylää mulla. Seerumeista nyt en niin välitä muutenkaan, tältä kosteusvoiteelta sen sijaan toivoin kyllä enemmän.

Piti ostaa uusi Too cool for schoolin puhdistusmousse, käytin just aiemman loppuun. Tää on IHANA!!! Miellyttävä vaahto ja putsaa tosi hyvin. Sephoran kookoksen tuoksuisen kuivahoitsikan ostin ihan tarpeeseen, Dubain aurinko kun kuivatti hiusten latvoja aika kivasti. Tää on tosi jees! Tuoksuu sikahyvältä ja toimii kuivissa hiuslatvoissa.

Ritualsilta ostin tän raikkaan tuoksuisen shampoon sekä tota maailman parasta huulirasvaa. Kaupan päälle sain tuollaisen vartalokuorinnan. Voi koska me saatais Rituals tänne Suomeenkin??

Tää Dr Jart:n Dermaclear on kolme eri juttua (Micro Water, Water Drop Hydrating Moisturizer ja Premium Beauty Balm) sisältävä pakkaus. Tää oli vähän tällainen pikainen innostuminen -ostos, kun ei ollut mikään hirveen kallis. En oo vielä yhtään ehtinyt kokeilla.

Skinfoodin Fresh Apple -kasvovesi oli sama homma. Ihastuin oikeestaan tähän lasipulloon. Ja vaikuttaa just mun iholle sopivalta, ihohuokosia supistavalta.

Benefitiä! Tosta uudesta Vanity Flare -luomiväripaletista tuli kertaheitolla mun lemppari, täynnä kevyesti hohtavia ja mattaisia, neutraaleja luomivärejä. En oo nyt pariin viikkoon muuta käyttänytkään. Nämä kaks olivat myös merkin uutuuksia, eyeliner ja tuollainen vaalea, silmiä kirkastava kynä. Nämä vielä kokeilematta, mutta vaikuttivat hyviltä kun kädelle Sepossa kokeilin.

No piti sitten ostaa tää Fenty Beautyn Pro Filt’r -meikkivoide kun niin monet sitä hehkuttivat. Tän otin käyttöön jo Dubaissa. Ja no tää on IHAN OOKOO. Kestää todella hyvin hellepäivän, mutta on jotenkin aika hmmm tavallinen? Peittää ihan kivasti, näyttää ihan hyvältä, mutta joku sellainen wow-juttu tästä vaan puuttuu. Taas muuten jouduin itse valitsemaan oman sävyni Sephorassa, yrittivät tyrkyttää mulle aivan liian vaaleeta (sama juttu joka kerta, maasta ja meikkivoiteesta riippumatta!). Oma sävyni on selkeästi tämä 200. Heh, lisäksi kuvaan heitin nämä söpössä rasiassa olevat kynsilakanpoistoainelaput, jotka lähtevät mukaan seuraavalle reissulle (mikä se sitten ikinä onkaan, Joensuu??).

Sit vielä nää pakolliset ostokset, eli Better than s…love! Ostin lemppari-ripsariani normaalissa koossa ja minikoossa. Tää on paras, ja siis ehdottomasti waterproofina. Luulis tän love-version olevan samaa kamaa?! Nythän tosin olen löytänyt tälle aika kovan kilpailijan, taitaa ollakin postauksen paikka…

Mitä mieltä mun Dubain ostoksista? Vaatisko joku näistä tarkempaa syyniä?

P.S. Sen Sephora-arvonnan voittajan päivitin ko. postaukseen. En tee enää erillisiä postauksia voittajista. (Jos siis joku ihmettelee asiaa.) Voittaja vaikutti onnelliselta voitostaan, jee!

P.P.S. Kuvat tässä postauksessa ovat nyt ihan persiistä, pahoitteluni siitä – jouduin kuvaamaan tän tosi nopeesti päikkäriajalla ja sinä aikana ulkona paistoi ja ei paistanut jne. Mut ehkä tää nyt meni.

5 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Ritualsin lahjapakkauksia on näkynyt Kickseissä ja Stockalla, mutta ootan kans, et sais muitakin tuotteita. Mun suosikkituoksu on Rituals of Ayurveda <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo! Niiiin paljo kaikkee ihanaa <3

 2. Elise says: Vastaa

  Luomiväripaletti kiinnostaa

 3. Jizda says: Vastaa

  Arvio Fentyn meikkivoiteesta kiinnostaa, kun sitä on kaikki hehkuttanut. Ja better than sexin korvaaja! Mulle on ton ripsivärin kanssa sattunut jo kahteen kertaan hiukan kuiva yksilö eikä sillä saa nättiä jälkeä millään että todellakin kiinnostaa vastaava!

 4. Marjo k says: Vastaa

  ei siellä tosiaan ollut mikään halpaa. Yllättäen meikit kiinnostaa. Sekä dr.jartin kolmeosainen jutska.
  Nauroin lonkeron salalipittelylle ??

Vastaa