Taas on tärkeiden päätösten aika

Hei naiset, alkaa olla taas tärkeiden päätösten aika! Eli minkä kosmetiikkajoulukalenterin sitä tänä vuonna ostaisi? Osa on jo myynnissä!! Ja yksihän ei välttämättä tietenkään kaikille (esim. mulle) mitenkään riitä. Mulla oli viime vuonna itse ostettuna Elevenin joulukaltsu (täällä postaus), ja blogiin saatuna ihanat L’Occitanen ja Essencen kalenterit. Näistä Eleven ei kokonaisuudessaan ollut niin mun juttu, L’Occitane oli varmasti ihana ja Essence TODELLA kiva!

Tän vuoden joulukuulle olen jo tilannut kaksi kosmetiikkajoulukalenteria, joista toinen jo luokseni pari päivää sitten saapui. Se tarvii kyllä esittelyyn varmaankin ihan oman postauksensa, on nimittäin aika mieletön. Lisäksi kyllä haikailen taas jonkun Benefitin kalenterin (tuleeko sellaista edes?) perään, se olis niiiiiin kiva. Ja miettikää, jos Too Facedilta tulis kalenteri?!? Sitä ei kyllä varmaan mistään tänne Suomeen sais, pöh. Parempi siis ehkä ettei tulekaan. Ja toi Essencen kalenteri oli viime vuonna niin hyvä, että sitäkin kyllä vähän mietin.

Täältä löytyy Cosmopolitanin listaa tän vuoden kosmetiikkajoulukalentereista (hauska kämmi muuten sivun osoitteessa). Mutta mitä kalenteria te himoitsette? Ja te jotka ette aio ostaa mitään: VOIKO MUKA OLLA ONNISTUNUT JOULUKUU ILMAN KOSMEKALTSUA??? MITEN?

Ja: kiinnostaako ketään mun joulukalenterivalinnat (eli käytänkö Amandan päikkäriaikoja ko. postauksen tekoon)?

Kuvissa aiempien vuosien joulukalentereita. Postaus sisältää myös mainoslinkin (iik).

23 Comment

 1. Elisa says: Vastaa

  Mulla ei oo IKINÄ ollut kosmekaltsua!!! Ihmettelen tätä itsekin todella paljon. Johtuu tosin siitä, että haluan aina jonkun älykalliin (Liberty <3) enkä sitten raaskikaan ostaa. JA EI KYLLÄ SELVIÄ JOULUSTA HYVIN, ei yhtään hyvin ilman mitään kaltsuja!

  1. Kissis says: Vastaa

   No ehkä tänä vuonna??!

 2. Jaana says: Vastaa

  Eii! Mää en kestä, tarkoitus hankkia nyt kolmatta kertaa LookFantasticin joulukalenteri ja tuolla cosmon sivuilla oli kuva missä niitä tuotteita oli esillä! Onneks laitoin heti silmät kii ? joulukalenteripostaukset kiinnostaa! ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, joo, ei kannata liian tarkkaan kattoo. Mäkin tilasin ton LF:n! Harmitti ku viime vuonna en tilannu! ?

 3. A says: Vastaa

  Viime vuonna oli ihan paras LF, mutta tänä vuonna kävin Youtubessa spoilaantumassa ja se olikin huono, joten peruin mun pre-orderin 🙁 Ehkä TBS tänä vuonna? En tiiä vielä </3

  1. Kissis says: Vastaa

   Ai on?????? Apuaaaaaa!!!!!!

 4. Tuuli ? says: Vastaa

  Tottakai kiinnostaa sun joulukalenterivalinnat 🙂 Ne on aina kiintoisia lukea ja vertailla omia kokemuksia toisen kokemukseen elikkä tuhlaa vaan Amandan päikkäriajat kirjoittamiseen 😀 Mä haluisin niiiiin monta kalenteria myös, Lumene kiinnostaa (ei ollut mulla viime vuonna) kuten myös L’occitane ja Kiehl’s, niitäkään mulla ei ole ollut koskaan. Varasin taas Look Fantasticin kalenterin (tulee oleen mun 3. kalenteri heiltä, olleet aina aivan huippuja!) ja lapselle My Little Pony meikkikalenterin tilasin Allbeautyltä. Toivottavasti saan ainakin kaks kalenteri vielä, enkä jää liiaksi ootteleen 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Nyt mua pelottaa toi LF kun kommentoitu että se ois huono! :((

 5. Mia says: Vastaa

  Itse mietin tänä vuonna lumenen joulukalenteria tai essenceä. Mulla oli viime vuonna lf:n joulukalenteri, joka oli ihan mahtava. Tän vuoden lf:n joukukalenterista en innostunut ulkonäön enkä sisällyksenkään perusteella, joten jätin sen suosiolla pois ja säästyypähän vähän rahojakin. Mistä muuten niitä essencen joulukalentereja löytää, ku en pariin vuoteen oo mistään tokmanneilta ym. löytäny, vai oonko vaan sokea?

  http://kirjoista-sekaisin.blogspot.com

  1. Kissis says: Vastaa

   En mäkään nähnyt Essencen joulukalentereita viime vuonna, tosin en ihan hirveän aktiivisesti etsinytkään… Tokmann ainakin myy joo, mutta millaista määrää, en tiedä! Mä kyselen asiaa, jos tää tulee tänä vuonna myyntiin.

   Mäkin peruin sen LF:n kalenterin!!! Ja tilasin toisen tilalle. 😀

   1. Kuorotipu says: Vastaa

    Essencen kalenteri oli viime vuonna muistaakseni myynnissä ainoastaan Eastonin Citymarketissa, Itäkeskuksessa. Kosmetik4lessiltä sitä saa mun mielestä jo nyt.

    1. Kissis says: Vastaa

     Joo, myyty Kosmetik4lessiltä jo loppuun. 🙁

 6. Nina says: Vastaa

  Mä ostin tammikuussa Lumenen tehtaanmyymälästä niiden kalenterin muistaakseni 30 eurolla 😀 Eka koskaan ostamani kosmetiikkakalenteri.

  1. Kissis says: Vastaa

   Oooo!

 7. LauraKatarooma says: Vastaa

  Kaikenlaiset joulukalenterit kiinnostaa aina! Ite en niinkään välitä kosmetiikkakalenteria itselleni hankkia, mutta teekalenteri pitää taas ehdottomasti hommata. Ainakin kaks! Ja luonnollisesti alotan niitten aukomisen jo marraskuussa siinä vaiheessa ku alkaa pimeys ottaan päähän. Plus tykkään tosi paljon seurata blogeista kosmekalenteripostauksia.

 8. RainDrop says: Vastaa

  Hauska sattuma, just pari päivää sitten luin ton saman artikkelin joulukalentereista. Noista toi Birchboxin kalenteri kiinnostas, mainitut tuotemerkit ja hinta olis molemmat mun makuun, mutta se ilmeisesti myydään loppuun jo boksin tilaajille :-/

  Mulla oli viime vuonna ekaa kertaa kosmetiikkakalenteri, mikä oli tosi kiva idea, ostin sillon LF:n kalenterin. Petyin siinä kuitenkin siihen miten moni tuote oli tehty Kiinassa, ”kalliiden” merkkienkin tuotteet. En tiedä tehdäänkö näitten merkkien muutkin tuotteet siellä vai oliko ne jotain kalenteria varten tuotettuja halpiksia, mutta mulla riitti se yks kalenteri. Haluaisin mielummin sellaisen monen merkin kalenterin kun ei mulla oikein oo mitään yksittäistä lempparimerkkiä, tai sit esim. joku Charlotte Tilbury on yli budjetista. Oon varsinkin ihonhoitopuolella siirtyny enemmän luonnonkosmetiikkaan niin semmonen kalenteri olis kaikkein kivoin, mutta en oo vielä törmänny kiinnostavaan 🙂

 9. TarjaA says: Vastaa

  Mulla oli viime vuonna ekat kosmekalenterit, Kicks ja Make up Revolution. Molemmat oli kyllä kivoja.
  Tänä vuonna kiinnostaa Lumene, saa nähdä raaskinko, kun tilasin just Feeluniquen kalenterin..
  Asos oli kans vaihtoehto, mutta tuohon kuitenkin päädyin kun se näytti niin kivalta.
  Toisaalta jos Lumenen ostaa vasta loka-marraskuussa, ei se rahanmeno silleen tunnu pahalta 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä tilasin Asoksen toiseks! Tein pikavilkasun ja näytti superkivalta! Feelunique kyl kans!

  2. Kissis says: Vastaa

   Ja haha totta, ostaa eri aikaan ni ei tunnu pahalta!

 10. Siiri says: Vastaa

  Mä tilasin myös Feel Uniquen kalenterin. Sen sisältö oli mulle sopivin – ei suihkugeelejä, kylpypommeja tai muutenkaan liikaa tylsiä vartalotuotteita. Osa kiinnostavimmista tuotteista oli kyllä pienehköjä näytteitä (Filorgan Time Filler, Muradin retinoliseerumi jne.), mutta ei se oikeastaan haittaa, kun mikään ei kuitenkaan ole pusseissa. Jos löytyy joku uusi suosikki, voin aivan hyvin sitten ostaa sen täysikokoisena kun jo tiedän toimiiko se minulla. Siellä oli myös kiinnostavia tuotteita joita mun ei ikinä tulisi muuten ostettua ainakaan sokkona. James Reedin itseruskettavia tippoja on jännä päästä kokeilemaan vaikka tuskin toimii minulla. Ja Sol de Janeiron Bum Bum cream 😀 Kaiken kaikkiaan näytti siltä ettei kalenterissa ole kuin kaksi tuotetta jotka eivät yhtään ole mun juttu – yksi sheet mask (onneksi vain yksi) ja Inikan poskipuna joka harmillisesti on minulle sopimaton sävy.
  Noista sinun mainitsemistasi kalenterista – Benefitin kalenteri olisi unelma! Mutta varmaan sitäkään ei saisi Suomeen…

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh mä tilasin ton Bum Bum creamin just Cult Beautysta, pyörittelin niitä käsissäni viime vuoden reissuilla Sephorassa. 😀

   Mäkin vielä sitä Benefitia mietin, mut tuleekohan sitä edes? Suomeen sen vois saada esim. Puolan Sephorasta tilaamalla, jos sinne tulis.

 11. Siiri says: Vastaa

  Oletko tilannut sieltä Puolan Sephorasta? Muistelen joskus katsoneeni että siellä olisi aivan älyttömät postikulut… Vai olisko tuotteiden hinnat olleet yläkanttiin. Luultavasti molempia koska muistan lannistuneeni pahasti ? Oli juurikin Benefit se jota olen sielläkin käynyt haikailemassa. Parempi varmaan mennä sinne Viking Linelle jolla myydään Benefitiä. Vaikka pelkään yli kaiken noita isoja risteilijöitä ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Oon, kimppaan! Isot postarit joo.

Vastaa