UUTTA MEIKKIPUSSISSANI

Ihan rehellisesti myönnän, että kyllä tää vauvavuosi on ollut ihan hiton yksinäistä ja tylsää aikaa. Amanda ei oo koskaan ollut mikään pitkiä aikoja yksin viihtyvä vauva, vaan ihan koko ajan on saanut esittää sirkustemppuja, vaihdella leluja, lauleskella, hyppyyttää ja liikkua. Menoa ja meininkiä siis on ollut ihan riittävästi, mutta sen lisäksi että oon ihan poikki, oon samalla usein tosi tylsistynyt. En saa hirveesti kiksejä lelun heiluttelusta ja ratiritirallaa -lauleskelusta ja päivästä toiseen kun vetää tätä rallia…hohhoijaa. Amanda on ihan paras, mutta kyllä vauvan kanssa kotona oleminen on välillä aika tappoa. Aina olen ilahtunut blogiini tulevista kosmetiikka-pr-lähetyksistä, mutta etenkin tän vauvavuoden aikana olen ollut niistä jopa ilon (hormoni)kyyneliin asti riemastunut. Miten ovatkaan päiviäni piristäneet!

Ja siis ihan erityisesti tämä, yksi lempparimerkkiäni theBalmia sisältävä paketti, jonka Oletkaunis.fi minulle lähetti (ja ihanasti sain valita tuotteet itse):

Mitä herkkuja! Otin kaikki heti testiin, ja onneksi Amanda viihtyy vielä hetkiä sitterissä (jos antaa jatkuvasti jotain uutta hypisteltävää) että ehdin vähän meikkailla aamuisin neidin hereillä ollessakin (ja toki meikkien räpeltely olisi Amandastakin kivaa, äiti tosin pelkää liikaa että rikki menevät). Tästä joukosta löytyikin melkoisia helmiä!

Nopea meikkaaminen on tullut viimeisen 9 kk aikana todellakin tutuksi, ja nopeasti sutaistavat, puuterimaiset meikkivoiteet ovat olleet ihan parhaita. Siksipä tää Photobalm olikin tästä joukosta se, jota halusin suurimmalla innolla testata. Sävyn valitsin kyllä ihan nappiin, mutta olen kuitenkin tällä hetkellä ilmeisesti sen verran ruskettuneempi, että tää light/medium -sävy on sopivampi vasta joskus syksyllä… mutta muuten, tosi hyvä! Huisin nopea levittää (käytän kabukia), peittää hyvin ja kestää hyvännäköisenä. Helppo kerrostaa, eli saa kivasti ohuempaa tai peittävämpää pintaa. Sävyjä löytyy jokaiselle iholle.

Halusin kokeiltavakseni myös vaahtomeikkivoiteen, Even Stevenin. Nää vaahtomeikkivoiteet ovat puuterimaisten jälkeen parhaita, tykkään tosi paljon koostumuksesta. Otin sävyksi saman light/medium, ja sama juttu, tällä hetkellä hitusen liian vaalea. Mutta tykkään tästäkin tosi paljon. Ihanan kevyt levittää mutta peittää kuitenkin hyvin. Ja siis oikeasti tosi pieni määrä tätä riittää, ihan hullun riittoisaa. Purkki on pieni, mutta kestää pitkään. Vaahtomaiset meikkivoiteet tykkään levittää BB-sienellä.

Tää luomiväripaletti oli mun ykkösvalinta! NUDE’tude -paletti on ollut mulla ahkerassa käytössä, ja tämä APPÉTIT osoittautui myös oikein kivaksi. Ja noh, onhan tää tällainen mun makuun riittävän neutraali paletti, heh. Erittäin käyttökelpoinen. Löytyy mattaa ja shimmeriä.

Tän Bahama Maman sain yllärinä, ja ihan iloinen yllätys olikin, vaikka edelleenkään en oikein tajua/osaa näitä aurinkopuutereita… tää on ilmeisesti sarjan kulttituote! Pientä kimalletta joukossa, joten varjostuksiin ei välttämättä se paras (käytän siis aurinkopuutereita lähinnä varjostus-tarkoituksessa…). Mikä teidän suhde on aurinkopuutereihin, käytättekö?

Mä kokeilin joskus Benefitiltä tällaisia ”huulitinttejä”, ja ne oli ihan kivoja, joten siksi halusin kokeilla tätä Stainiacia. Tätä voi käyttää huulilla ja poskipäillä, itse tosin vierastan nestemäisiä meikkejä poskilla, joten pelkästään huuliväriksi tän omaan käyttööni ajattelin. Kätevä! Helppo kerrostaa, joten sävyn intensiivisyyttä voi halunsa mukaan vaihdella. Kuluu nätisti huulilta pois. Vähän nää tintit jämähtää huulten uurteisiin, mutta tämä on ehdottomasti paras mitä oon kokeillut.

Mut hei HUHHUH! Aika villinä korttina valitsin tän Put a lid on it – silmämeikinpohjustajan. Urban Decaylta ja NARSilta löytyy ne parhaimmat silmämeikinpohjustajat, ja ihan hirveesti en tältä tapaukselta odottanut, mutta hei, tämäpä otti ja yllätti ihan kunnolla! Pitää luomivärin paikoillaan meikäläisen super-rasvaisilla silmäluomilla jopa paremmin kuin UD ja NARS!!! Jösses. Tätä siis ostan jatkossakin, 19,90 euroa tästä tuubista ei oo mikään paha hinta. Superhyvä, jes!!!

Musta, nestemäinen eyeliner, Schwing, oli pakko kokeilla, koska näytti tosi hyvältä, just sopivan näköinen kärkiosa! Oon tarkka eyelinereistani, tunnistan jo kilometrien päähän ne, jotka omassa käytössä saavat vaan sotkua aikaan. Ja siis tää on tosi hyvä. Tarkkaa jälkeä ja helppo käyttää kiireessäkin. Ihan hirveesti en kyllä tällaisena kotiäippänä silmiäni jaksa rajailla, mutta kyllä tätä käytettyä tulee.

Olen blogissani aiemminkin hehkuttanut theBalmin tuotteita, ja mattahuulipunat ovat edelleen niitä mun lemppareitani (täällä postaus!). Tällä merkillä on kyllä todella toimivia tuotteita.

Jos theBalmin meikit on vielä kokeilematta ja kiinnostais, niin koodilla KISSIS saatte 31.8. saakka 20% alennuksen theBalmin tuotteista Oletkaunis.fi:stä!

theBalm-kokemuksia? Lemppareita? Tai kokemuksia vauva-arjesta? 😀

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

13 Comment

 1. Ässä says: Vastaa

  Millä kabukilla tykkäät levittää noita puuterimaisia meikkipohjia? Mun Ecotoolsin kabuki alkaa vedellä viimeisiään ja uuden sudin hankinta olis edessä 😛

 2. Ellivelli says: Vastaa

  Samaistun kyllä kauheaan vauva-arkeen ensimmäisen lapsen kohdalla:D. Olin ihan liekeissä, kun tuli mainospostia mitä plärätä:D. Tai kun pääsi s-markettiin shoppailemaan itsekseen! Suuri onni sitten oli, kun pääsin takaisin töihin, sain siitä valtavasti energiaa ja nautin, että sain tehdä jotain rauhassa.. Yep, edes vessassa käydä. Nyt tuo esikoiseni on jo 12 ja viipottaa omissa jutuissaan:D.. Mutta KYLLÄ se helpottaa vaikka nyt ahdistaa. Mutta hei, fiksu vauva kun ei sama palikka kauan kiinnosta:).. Se voi kohta olla menoa eikä meinailua:D.
  Mulla on the Balmilta nestemäinen huulipuna (meet matt/e) .. Se oli sinällään ihan jees, mutta sävy oranssihtava eikä oikein imartele, enkä ole kuin kokeillut kotona sitä. Däääääm.
  Toi meikkivoide vaikuttaa kivalta ja pidän sen mousse-tyyppisistä meikkivoiteista. Myös toi tintti kuumottaa.. vaan pitäskö joku käyttää loppuun joskus ennenkuin tilaa uutta.
  KÄÄK.
  Tsemppiä eloosi! Kyllähän sen tahdin määrää ny joku muu, mutta koita kaikkea kivaa työntää vaa joka väliin mihin pystyt!
  …(mun juttu senku jatkuu vaikka ei oo ees asiaa:D) .. Mä eilen katoin lasten leffan nuorimman lapseni kanssa, harvoin katson telkkua ja muutenki hönttäsen päämäärättömästi askareita tehden.. piristi kummasti upota taikamaailmaan!

 3. Oon nyt viimeisen vuoden aikana opetellut aurinkopuuterin salot ja nykyään en osaa olla ilman! Käytän harvoin enää erillisiä varjostuksia, vaan poskipunan jälkeen pyörittelen isolla siveltimellä aurinkopuuteria ohimoille ja poskipäiden alle. Tuloksena nätisti vähän väriä saanut naama jossa luonnolliset varjot.

  1. Kissis says: Vastaa

   Oho, no ehkä munkin pitää vielä yrittää.

 4. Hanna says: Vastaa

  Tunnistan tunteen, been there 🙂 mutta aika auttaa tähänkin. Etsi puisto, jossa on ihmisiä. Ja rupeet käymään siellä joka päivä samaan aikaan kun ne muutkin ihmiset. Niistä tyypeistä tulee sun ”työkavereita”, ne on siinä samassa tilanteessa kuin säkin. Ihan yhtä yksinäisiä. Tutustu niihin tyyppeihin ja pian huomaatkin kaipaavasi puistoon samalla tavalla kuin nyt kaipaat töihin.

 5. Sonja R says: Vastaa

  Vauva-arki tsek! Tylsää ja yksinäistä. Esikoisen aikaan olin vuoden, toistan vuoden! kotona käymättä missään muualla kuin mummolassa kunnes tuttu sai houkuteltua perhekerhoihin. Mikä pelastus, sillä sieltä sai kahvia (!!) ja juttuseuraa ja vauva viihtyi mainiosti muitten lasten kanssa. Sain kerhoista uusia, ihania ystäviä. Kerhot oli meidän pelastus, mutta ymmärrän että ne ei ole kaikkien juttu. Tsemppiä arkeen, meikit auttaa minuakin 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, meillä se alku oli yhtä itkua, niin en oikeen jaksanut/kehdannut lähteä mihinkään kerhoihin, mutta nyt on onneks jo jotain meininkiä meilläkin. 🙂

 6. Soffi says: Vastaa

  Tuli muuten mieleen, että oothan sä lukenut ainoan fiksun äitiyskirjan, Vuoden mutsin? Itse luin äsken toistamiseen vaikka lapsi on jo 5 vee. Huvia ja vertaistukea ilman lässytystä, suosittelen. Kirjaa on helppo lukea myös pätkissä. Tekijät siis Katja Lahti ja Satu Rämö. Tsemppiä 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmm, onkohan tää mulla jopa hyllyssä…! Pitäis tsekata!

 7. Riina says: Vastaa

  Joo, todellakin tiedän tunteen toisaalta jatkuvasta häsläyksestä ja toistaalta tappavasta tylsyydestä… Meidän poika on nyt edennyt vielä siihen vaiheeseen, että istuu, konttaa + pyrkii jatkuvasti tukea vastaan pystyyn siinä kuitenkaan onnistumatta. Eli koko ajan sattuu ja tapahtuu jotain, kun kaikkia kaatumisia ei saa ikinä napattua kiinni. Kauankohan tääkin vaihe kestää… No, sit, kun osaa nousta pystyyn, niin lähtee kohta liikkeelle kävelemään + juoksemaan… Milloinkohan tää oikeesti helpottaa???

  1. Kissis says: Vastaa

   Ei ikinä. 😀 No ehkä sitku muuttavat pois kotoa?

 8. Kata says: Vastaa

  Pitipä ihan tilata testiin tuo Put a lid on it -pohjustaja, kun UD:n pohjustajani vetelee ihan viimeisiään. Jospa toimisi myös minun rasvaisuuteen taipuvaisilla silmäluomillani. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Toi pohjustaja tuntuu epäilyttävän rasvaiselta itsekin, mutta luomilla toimii!

Vastaa