Oli ja meni

Sen pituinen se loma. En kyllä tehnyt mitään. Paitsi jumppasin ja katsoin paljon Game of Thronesia, Spartacusta, Viikinkejä, Rakas sinusta on tullut pullukkaa, Leijonanluolaa, Gossip Girlia ja pari tosi huonoa leffaa. Heräsin joka aamu liian aikaisin, kiitos parin yliaktiivisen kissapojan ja viereisen työmaan, jossa joku paalutushomma menossa koko viikon, alkaen joka aamu klo 7.00. Kiitos tästä, kiitos.

Mutta nyt palattuani töihin huomasin unohtaneeni kulkuluvan kotiin ja koneen salasanaakin joutui jokusen kerran yrittämään. Se jos mikä on merkki siitä, että on ollut lomalla! Lisäksi postiboksiini oli saapunut aiemmin tilaamani ihanat bikinit ja visusti päätin, että tänä vuonna vietän vielä sellaisen loman, että minkäänlaista rumaa työmaata ei varmasti ole näkyvissä ainakaan pariin viikkoon!!!

Kivaa maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille! Huomenna astun toivottavasti mukavuusäääääääääalueeltani poispäin, tästä lisää viimeistään keskiviikkona…Ellei kuolo korjaa. Mahdollista on sekin.

Vastaa