Bye bye Jaajo!

Työmatkat tulevat alkuvuodesta olemaan paljon viihtyisämpiä, kun Jaajo poistuu äänestä. Vastalauseistani huolimatta jossain vaiheessa automatkaa Radio Rock vaihtuu SuomiPoppiin enkä jaksa/halua/kestä kuunnella niitä pissakakkajuttuja. Jaajo ei vaan osaa puhua mistään aiheesta mainitsematta vähintään ”pari” kertaa tiettyjä naisen ja miehen ruumiinosia ja niistä tulevia eritteitä. OK, se voisi välillä olla ihan hauskaa, mutta tahallisen jatkuvasti toteutettuna se lähinnä vituttaa. Tänään muuten aiheena oli mm. intialaisen ruuan jälkeinen pissa, joka tuli takapuolesta. Kuinka yllättävää.

EI TULE IKÄVÄ. Kunhan et siirry mihinkään muualle mua ärsyttämään.

5 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Jaajohan on ihan paras, mutta täytyy myöntää, että oli se ohjelma parempi kun mukana oli Vuorinen ja Henttu. Radiorokin korporaatio ei ole kyllä yhtä hauska kuin aamulypsy, mutta nyt se taitaa jäädä ainoaksi kuunneltavaksi aamuohjelmaksi. Herranjestas, Esko Eerikäinen ja Janne Kataja Suomipopin aamuihin, ARGH!

 2. Oikeasti, Esko Eerikäinen? Ohhoh. Janne Katajaa olen myös saanut tarpeeksi radiossa(kin) kuunnella, eipä ole kummonen sekään. Mutta Esko…voi apua.

 3. LauraL says: Vastaa

  Hei, oli ja on vielä hetken, Jaajo paljon parempi kuin Eerikäinen ja Kataja, ei moro, ei sitten mitään paskenpaa paria löytäny. Tosin pidin aamulypsystä paaaljon enemmän kun Jaajon parina oli vielä Anni. Ja mitä hittoo ne on sen Rakelin sinne Artun pariks raahannu..

 4. Heh, mä kanssa ihmettelin et ”onks toi Rakel?” 😀 Mut pidän Rakelin äänestä ja Rakelista kyllä muutenkin!

 5. Anonymous says: Vastaa

  Rakel on kyllä ihan söötti, vaikka pelaakin ns. Eri joukkueessa.

Vastaa