Uuuuu URBAN DECAY

Urban Decay Finland

Tulin just äsken kotiin Urban Decayn lanseerauspippaloista!! Jos joku ei vielä tiedä, niin Urban Decayta saa HUOMISESTA, keskiviikosta 19.8. klo 16 lähtien täältä Suomesta, tarkemmin Helsingin ja Tampereen Sokokselta. Ja tätä on kyllä odotettu!!!

Urban Decay Finland

Parhaiten Urban Decay on monille tuttu Naked -luomiväripaleteista, joita itseltäkin muutama löytyy. Lisäksi omistan UD:n puuterin ja tietenkin sen pakollisen silmämeikinpohjustajan, mutta muuten en ole UD:n meikkejä kokeillut. Niinpä olikin kivaa päästä ihan kunnolla katselemaan ja testailemaan, mitä kaikkea valikoimasta löytyy.

Urban Decay

Urban Decay Finland

Ja joo, oikein himoittavia juttuja! Etenkin nää yksittäiset luomivärit, nam! Kerää kaikki, hei todellakin!

Urban Decay Finland

Urban Decay Finland

Pakko oli taas tilaisuuden edessä hyökätä ottamaan huulimeikki mukavan meikkaajan luona, ja vähän ärsytti, että olin kerrankin laittanut silmämeikkiä jo aamulla kotona, sen verran kivannäköisiä silmiä siellä monille syntyi. Yllättäen huulissa mulla ei ollut mitään, haha. Huulimeikki on siis tää mun epämukavuusalue, mutta tykkäsin mulle laitetusta Revolution Lipstickin Jilted -sävystä ihan hurjasti (Instassa kuva)! UD:lta löytyy huulipunille aina täysin samanvärinen rajauskynä, mikä on kyllä tosi jees.

Urban Decay Finland
Kuvan otti Siamese Lipstick

Mitä olen mainoksista vähän vilkuillut, ei UD-hinnat Suomessa ole mitenkään ihan hirvittävät, kuten vähän pelkäsin… Joten meinaattekos marssia Sokokselle jo heti huomenna?! Onks teillä jotain UD:n meikkejä, ja jos, niin mitä? Tai kiinnostaako tää merkki?

Urban Decay

14 Comment

 1. On UD meikkejä, liki 10 vuotta niitä on tullut käytettyä 🙂 tämän hetken top on tottakai UDPP, Naku 2 ja 3. Kaikki Liisa-paletit ja muut Book Of Shadowsit möin pois koska ne ei ollut mun juttu eikä tullut käytettyä. Liian glitterisiä ja metallinhohtoisia. Nakuissa on enemmän tasalaatuisia värejä.
  Nyt houkuttaa nuo tee-se-itse paletit ja voi olal että jossain vaiheessa sellaisen hankin. Smoky paletti on ostoslistalla, se tulee tilattua 🙂

  1. Joo, vitsi tommonen tee se itse -paletti ois ihana!!! 😀 <3 Tuolla oli niiiin monta kivaa sävyä noissa luomiväreissä!

 2. Henna says: Vastaa

  Aion kyllä marssia huomenna Tampereen Sokokselle ja mukaan lähtee varmaan Naked Skin Concealer. Mitään muuta en ennestään UD:lta omista kuin silmömeikinpohjustajan, josta en edes erityisemmin tykännyt :DDD Mutta nakupaletteja ja erityisesti Viceja oon kuolannut pitkään. Ehkä tämän myötä tulee hankittua enemmänkin UD:ta kokoelmiin 🙂

  1. Heh, Vice varmaan ainoa, jota EN oo kuolannut. 😛 Mutta joo, sama, hyvästi rahat.

 3. nea says: Vastaa

  Oih! Naked2 ja Naked3 aiheuttaa päänvaivaa – kumpi niistä? Ja viimein se silmämeikinpohjustus, jota kaikki hehkuttaa, mutta jota en oo koskaan kokeillu. Mut voi ei – 2 vai 3????

  1. Mulla on kolmonen, mutta kyllä mä sen kakkosenkin huolisin 🙂 ! Noi pohjustajat on kaikki tosi hyviä!

 4. Nimetön says: Vastaa

  oi <3 Perversionin (ripsarin siish ) just tuotin ittelle jenkeistä, ja hamstraan kyllä suomestakin noita, jos hinta ei ole liiankarvas ulkomailta tilaamiseen nähden… Ja joo, joo tiiän pitäis kannattaa kotimaista, mut köyhä saa halvemmalla enemmän ulkomailta useimmiten………

  1. RuuRuu says: Vastaa

   innoissani unohdin täyttää nimen 😀

   1. :’D

  2. Joo sitä on paljon kehuttu 🙂 Mutta mun mielestä ne Suomen hinnat nimenomaan ei oo kovin suuret verrattuna ulkom…Mutta pitää syynätä näitä kyllä vähän tarkemmin. Itsekin kyllä sorrun tilaamaan jos saa tuntuvasti halvemmalla.

 5. Pettynyt! says: Vastaa

  Nämä ihanuudet oli tarkoitettu vain etelän ihmisille. 20.8 2015 klo 9,00 ei enää saanut luomenpohjustajaa eikä Naked 2 sokoksen verkkokaupasta. Jos myynnissä olivatkaan sielä, koska sai vain myymälästä. Kuvia kyllä on. Elikä näin ihmisiä viilataan linssiin.

  1. maijanen says: Vastaa

   Tuotteet ovat kyllä olleet myynnissä myös verkkokaupan puolella. Tuotteet tulivat myyntiin yön ja aamun aikana, ja valitettavasti osa tuotteista myytiin loppuun aika nopeasti. Itse shoppailin todella aikaisin aamulla ja kaikkia tuotteita oli vielä jäljellä. Verkkokaupan chatissa kerrottiin, että loppuneita tuotteita on saatavilla lisää ensi viikolla kyllä!

   1. No mut kiva!

  2. Äsh. 🙁

Vastaa