Niin totta

Löysin niin kivan sisustusjulisteen ihanasta Dekoro-nettikaupasta, että se piti saada keittiön seinälle. Tilasin sen jo kuukausi sitten, mutta kehystämisessä otti jonkin aikaa. Kehys maksoi pari kertaa enemmän kuin itse juliste, hupsista hei, mutta nytpähän on siististi seinällä, rakasta Smegiäni vastapäätä.

Juliste on Formelle Designin, joka on ruotsalainen kahden graafikkonaikkosen yritys. Heidän töilleen on ominaista voimakkaat mustavalkoiset värit sekä jokin veikeä viesti. Tykkään. Ja tämä on jotenkin tällainen simppeli, just keittiöön sopiva juliste. Ja kertoo kaiken oleellisen.

Olettekos samaa mieltä tämän suklaa-asian kanssa?

P.S. Myös muita Formelle Designin julisteita löytyy Dekorosta, joka on Suomessa ainoa Formelle Designin jälleenmyyjä.

10 Comment

 1. bubbs says: Vastaa

  Luin tosi pitkään, että There’s no chocolate in the heaven I’m going, ja mietin, et onko teitä ihan julisteen kohderyhmäksi, joiden taivaassa vaan kahvakuulataan. Ei sittenkään, huh!

  1. Haha, no ei nyt sentäs!

 2. Sonja says: Vastaa

  NIIN IHANIA! Ei saa näyttää tollasia sisustusjuttuja, kun en pääse omaan kämppään ennenkuin kolme vuotta on vierähtänyt eteenpäin!

  1. Oho 😮

 3. Anonymous says: Vastaa

  Loistava keittiötaulu 🙂 Voisi olla myös: ”If there is no coffee in heaven…”

  1. Useimmille sopis sekin 🙂

 4. ami says: Vastaa

  Voiko joku muka olla eri mieltä… Mahtava juliste. Ai että. Kiitos linkkivinkistä, näytti olevan kissajulisteitakin ja kaikkea kivaa. Uuu!

  1. Niin on! 🙂 Kiva kauppa!

 5. M says: Vastaa

  Voi lääh miten ihania koristeita seinälle! 🙂 Ens vuoden puolella kun joutuu omaan kämppään muuttamaan niin mietin nyt jo sisustusjuttuja valmiiksi, hassua miten sitä eksän kanssa asuessa oli evvk-asenteella mutta nyt tietenkin sitten on oikein roihahtanut tämä sisustusinto… Huoh! 😀 Harmi kun on opiskelija niin ei oo oikein varaa tuollaisiin kivuuksiin 🙁 Ehkä yhteen vois sijoittaa… Köh.

 6. Kyllä, allekirjoitan väitteen 😀

Vastaa