Kämmenselkätatuointi?

Elephant-Tattoo-On-Hand

Ei oo mitään kuumehourailua tämä nyt, vaan olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluan jatkaa tuota vasemman käsivarren tatuointihommaa ihan kämmenselkään asti. Mutta vähän erilaisella meiningillä ja eri tekijällä.

tattoo-hand-women-skull

Vaikka löysinkin hieman nettiä kiertäessäni ihan sairaan makeita kämmenselkätatuointeja, haluan itselleni sellaista ornamental-meininkiä, jotain vähän mystisempää henna-henkisyyttä, pisteitä ja kevyitä viivoja. Tässä alla vähän inspiraatiokuvia, vaikka siis eivät nuokaan ole ihan sitä mitä haluan. Googlen kuvahaulla ”ornamental tattoo” löytää sen hakemani tyylin.tattoosMulla on pari mahdollista tekijää mielessä ja laitoin eilen toiselle vähän tiedustelua menemään. Ihan vielä ei ole varaa tähän, kun pitää tää hiha tehdä ensin loppuun, mutta jotain kesää-syksyä funtsin. Tän vuoden puolella toivottavasti kuitenkin!

Mitä te tykkäätte tatuoinneista kämmenselässä? Onko liian näkyvä paikka? Ja tiedän, tuo paikka on vittumainen tatuoitava, turpoaakin niin helkkaristi!

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

49 Comment

 1. Mua arveluttaa se, että toi on niin vaikea paikka peittää vaikka tosi makea vaik mille kuville. Sen takia mieskin on hannaillut kädenselän tatuoimisessa vaikka kuinka kauan, ku sitä ei sitten todellakaan saa piiloon vaikka tarvis. Sormitatskoissa on kans se, et kuluvat ihan älyttömän nopeasti ja haalistuvat 🙁 Mut ottaisin kyl, jos ois joku awesome idea mielessä!

  1. Mä en oikeestaan ees mieti tota peittämisjuttua, koska mulla on kuitenkin jo ranteeseen asti mustetta tossa kädessä JA en ymmärrä, miks sitä pitäis edes peittää? Siis mikä olis semmonen tilanne? Tuskin tässä innostun opiskelemaan sellaista alaa, että pitäis duunissa peittää tatuoinnit, jotka on jo niin nykypäivää melkeen kasvoissakin. 😀 Tonne käden sivulle en ottais kun haalistuvat niin nopeesti ja joo, tietty mietin sitä kulumista tossa kämmenessäkin, kun kuitenkin pesen käsiä tosi usein.

  2. Salla says: Vastaa

   Mä tiedän mitä Elisa tarkoittaa, siis kämmenselässä olevaan kuvaan kiinnittää niin sikana huomiota. Just tossa naureskelin, kun meidän duunissa on naisvartija, jolla on koko kämmenselät molemmissa käsissä täynnä kuvia ja jotain isoja kirjaimia sormissa, niin niitä ei vaan voi olla tuijottamatta 😀

   1. Joo, ei mitään kirjaimia sormiin ainakaan. 😛

    1. Elisa says: Vastaa

     Mä en tiiä, kuinka hyvällä katottais äikänopea jolla on kämmenselät tai kaula tatskattu. Kaiken muun kun voi neuleella tai kauluspaidalla peittää ja lävistyksetkin ottaa pois, mut noita ei oikein vois :/ Mua on siis sirot sormitatskat tai joku kukkanen houkutellu tohon kämmenselkään, mut varmasti konservatiivisimmissa kouluissa ihan too much.

     1. Nooo en mä tiedä, kai se olis aika nykypäivää? 🙂 Mutta tietenkin jos itestä tuntuu siltä, että ei, niin sit ei tietenkään!

      1. No kyl musta tuntuu et todellaki pitäs olla enemmän tatskoja opella! Mut en tiiä mikä on edellisen sukupuolven mielipide, jotka ne rekryt yleensä suorittaa 😛

       1. Niinpä. 🙁

 2. Salla says: Vastaa

  Ahahhaahaa, mä jotenkin ihan säikähdin noita kuvia 😀 Mun makuun noissa viimeisten kuvien tatskoissa on ihan liikaa mustetta, hyppää ihan liikaa silmään. Mun mielestä tollanen kämmenselkätatuointi voi olla tosi magee, jos se on sellanen ilmava eli on reippaasti enemmän ihoa näkyvissä kuin mustetta. Kuvahaussa tulikin pari sellaista kivan näköistä kun katoin. Mut siis makuasioita tietty! Ite en edes ottais kämmenselkään, et sinänsä turhaan täällä huutelen 😀

  1. Joo, siis en mäkään tommosta tummaa haluis. Kattelin kans niitä ”ilmavampia” tatuointikuvia, oli kivoja.

 3. RuuRuu says: Vastaa

  oi haluisin, mut noi kaikkein näkyvimmät on ollu mulla muutenkin aina sellasia et tarkotuksella muhittelen ideaa aina useemman vuoden, en ottais ees puolenvuoden harkinnanjälkeen, Kaulaa oon nyt pohtinut viitisen vuotta, ja vieläkin tekemättä 😀 Tosin jos tässä nyt ensin rikastuis, niin peittelisin varmaa koko muun kropan ensin, ja sit vikana noi kaikken näkyvimmät 😀 Tosin tossakin on oma haasteensa saada sleeve yhdistettyä ornamenttiin, niin et tulee sulava jatkumo, kun ne on kumminkin aika erimaailmoista, mut kyl sekin onnistuu 🙂

  1. Näää, elämä on liian lyhyt liialliseen miettimiseen! 😀 Mut joo, toi on ihan totta, että pitäis saada jotenkin kivasti yhdistettyä. Mullahan on tommosta pientä tähteä tuolla käsivarren joukossa, että ehkä sekin vois olla yks elementti sit kämmenselässä…mutta, pitää funtsii!

   1. Ainiin, kaulaan en kyllä ota! 😀 😀 (ja sit vuoden päästä…)

 4. Mä en vaan jotekin lämpene kämmenselkätatuoinneille ja vähän sama on kaulan ja sormien kanssa. Toki taidokkaita ja kauniita kuvia on kauloissa ja kämmenissä, mutta mä tykkään esteettisesti enemmän sellaisista ”kalsaripaita” tatuoinneista 😀

  Tykkään (jostain syystä) käsistä tosi paljon ja jotenkin kämmenien, sormien ja rystysten tatuointi tuntuu väärältä. Ei edes välttämättä sen kannalta, että niitä ei voi peittää, vaan siksi, että useimmiten kämmenet on mun mielestä vaan kauniimmat ja sensuellimmat (en keksi parempaa sanaa) sellaisenaan. Tosin sitten taas tuollaiset henna-tyyppiset tatskat on kyllä todella kauniita. Summa summarun, mun mielipide on, että mieluummin ei, mutta jokainen tekee niin kuin itse parhaaksi näkee 🙂

  1. Mikä on kalsaripaita-tatuointi?? 😀 Joo mäkään en mitään ns. kuvaa ottais kämmenselkään, mutta joku tommonen ornamental-tyyli mua vaan viehättää ihan älyttömästi.

 5. Miia says: Vastaa

  oma kämmenselkä on jääny ilman kuvaa siitä syystä, että en voi olla miettimättä miltä se näyttää kun vanhenee. Kämmenselän ja dekolteen iho on kuitenkin niitä missä ikä ekana näkyy. Mut jokainen tekee miten hyvältä tuntuu 🙂

  1. Mä taas en halua miettiä yhtään näitä vanhenemisasioita 😀 Enhän mä edes tiedä, olenko elossa enää siinä vaiheessa, kun iho on niin rypyssä, ja sit jos olen, niin hei, eipähän haittaa jotkut vähän muotoaan muuttaneet tatuoinnit! 😀

   1. Miia says: Vastaa

    Odotan mielenkiinnolla millaseen kuvaan päädyt 🙂 Onko muuten tietoa vaikuttaako tipan laittoon sairaalassa? Näistä tatuoinnin läpi pistämisasioissa tuntuu olevan aika monenlaista mielipidettä 🙂

    1. Jaa, enpäs tiedä 😀 Onneks on oikeakin käsi. Kun otin jäykkäkouristusrokotuksen tuossa äskettäin, niin se pistettiin tuolta tatuointien välistä 😛

 6. Vandaalia says: Vastaa

  Mun valintana on ollut ottaa tatskat vaan piiloon saataville paikoille. Oon aina pohtinu asiakastyön tekemisestä ja nyt sosiaalialaa opiskelevana oon iha tyytyväinen mun valintaani 🙂 Mun mielestä tatuoinnit on ihania, mutta ne on mulle yksityisiä ja en tulevaisuuden duuneja aatellen haluakaan niitä näkyviin (mun suuntautumisvaihtoehto ei kuitenkaan tuu olemaan ”helppojen” asiakasryhmien kanssa) 🙂 Mutta! Kukin tehköön niinkuin itselleen on mieluisinta 🙂 Sulle on tähän asti tehty tosi upeita tatuointeja ja varmasti tää kämmenselkäkuvakin tulis olemaan upea! 🙂 Mutta jos vähän heittäydyt miettimään tulevaa, että tuleeko se haittamaan jossain vaiheessa, ja jos vähänkää epäilyttää, niin jätä ottamatta 🙂 En tarkota sitä, että tatuointi leviää, rupistuu tai haalistuu, vaan lähinnä sitä, että voiko se joskus tulla olemaan este jollein toiselle haaveelle? 🙂 Ihanaa viikonloppua! 🙂

  1. Hmm, en oikein usko, että yhtäkkiä haluaisin opiskella alalle, joka olis noin konservatiivinen. Tai edes haluaisin sellaiseen duuniin, jossa ei tatuointeja hyväksyttäis. Ja sit ajattelen vähän niinkin, et pitää vaan tehdä sitä mikä itestä hyvältä tuntuu ja sit elää sen mukaan. 🙂 Kyllähän näitä tosi näkyvällä paikalla olevia tatuointeja kuitenkin päivittäin näkee ja musta on vaan hienoa, että ne alkaa olla yleisiä. Mutta toki ymmärrän, jos ei halua tatuointeja näkyville paikoille, tai välttämättä yhtään mihinkään. 😀

   1. Vandaalia says: Vastaa

    Nonnis, sit ei muuta kun kuvaa suunnittelemaan :3 Ja kyllähän tatuoinnit alkaa olla melko yleisiä kaikissa työryhmissä, mut ”vanhaa kansaa” löytyy vielä työnantajista ja asiakkaista 😀 Ja siis suurin syy itselleni on ollut näkyvien tatskojen esteenä tosiaan se, että oon halunnut aina aspaan ja en halua tulevaisuuden asiakkaita ainakaa ”provosoida” kuvavalinnoillani 🙂 Tietyillä aloilla kun kohtaa ihmisiä, jotka eivät tarvitse kuin pienen sytykkeen henkilökohtaisuuksiin loukkauksiin 🙂 Mutta, tosiaan nää oli vaa mun syitä ja esteitä 😀 Jos sulla on semmonen fiilis, et käsitatska on se juttu, ni go for it girl! 🙂 Tää on tosiaan YOLO ja kyllä mä ainakin vielä lisää tuun hommaa tatskoja ”jemmapaikkoihin” vaikka muut tuumis mitä 😀

    1. No en mä tiedä, sithän se kai selviää kun sen ottaa 😀 !

   2. Harri Nurmi says: Vastaa

    Toivotaan et pysyy ? molemmat kämmenet duunattiin 2vk sitte..

    1. Kissis says: Vastaa

     Ei oo vielä 🙁 Mut haaveissa edelleen…

     1. hartsa says: Vastaa

      ei muuta ku toteuttamaan 🙂

      1. Kissis says: Vastaa

       Heti ku tästä imetystouhusta pääsen 😀

       1. hartsa says: Vastaa

        mulla kesti hetken kerätä rohkeutta vaikka pari kuvaa on jo ennestään.. lähinnä ton sijainnin takia.. mut oon tyytyväinen. kipu oli aika kovaa 🙂

        1. Kissis says: Vastaa

         Mä lähinnä sitä haalistumista mietin…

         1. hartsa says: Vastaa

          niin minäkin aluks. mut haalistuu minkä haalistuu.. aika näyttää 🙂

 7. Oishan nuo upeita!
  Mutta en varmaan itselle ottaisi ainakaan tässä vaiheessa elämää, juurikin kulumisen takia, kun käsiä tulee pestyä melko paljon.
  Ja kun nyt ideoita saisi ensin muihin kohtiin kropassa, joihin laittaa mustetta :D.

  1. No toi on mullakin, että pesen käsiäni tosi usein…

 8. kejer says: Vastaa

  Tsekkaa instahrammista Anttti Kuurne, voisi tehdä juurikin sellaista tyyliä jota haet!

  1. Heh, Antille just laitoinkin. 😉 Oon ihastellu sen töitä pidempäänkin. <3

 9. nynnyninni says: Vastaa

  Omissakin haaveissa ois joskus joku kämmenselkäjutska, mut toistaiseksi työt (pikkumarketin myyjä) vähän estää moiset haaveet, nämä sleevet pystyy vielä peittää paidanhihoilla 😀 ehkä sit joskus ne kämmenetkin saa väriä, ku keksin mitä haluun tehä isona… Mut enivei, miehellä on ollut kämmenet, kämmenten sivut ja sormet täynnä jo vuosia, hyvin on pysyny, kuvat ei oo kyllästyttäny (itseään eikä minuakaan) ja ei se tatuointitilannekaan kuulemma oo ollu _niin_ kamala ku monet sanoo 🙂 ehdoton peukku hankkeelle siis, jos siltä tuntuu!

  1. Joo kyllä kuulemma toi kämmenselkä kuitenkin pysyy aika hyvin siedettävän näkösenä. 🙂

 10. Ah kyllä, kämmenselkätatskat on HOT! ♥ (Enkä todellakaan tarkota sellaisia elämäm_kolu -tyyppien nahassa usein nähtäviä teoksia.) Toteutus toki tarvii olla erinomainen, mutta kunhan löytää hyvän tekijän. Henna-tyyliset tatuoinnit miellyttää mun silmää, yllättäen, kun teen hennatatuointeja itse. Hennan kanssa toimivat kuviot eivät tosin aina toimi pysyvien tatuointien kanssa ihan yhtä hyvin, kun tekniikka on niin erilainen.

  Noi ornamental-tyyliset leimat on yltiösiistejä, joskus ois tarkoitus omaankin nahkaan hankkia ton tyylistä.

  1. Joo, kyllä mä aika vahvasti sitä mieltä oon, että tommosta ornamental-tsuippaa käteeni tahdon. 🙂 Ens kuussa käyn vähän funtsimassa tatskaajan kanssa tätä tulevaa projektia. 🙂

 11. Wow, upeita kuvia. Sopii hienosti, etenkin tuo ylin kuva, jossa elefantti. Mageen näköistä settiä kyl kaikki

  1. Kauanko tuollaisen tekemiseen yleensä menee ja tekeekö normaalia kipeämpää/onko haastavampaa?

   1. Ei kai sen hitaampaa kun johki muuallekaan…Riippuu tietty aina ihostakin, et miten hyvin ja nopeesti väriä imasee. Mut kaippa tuo kohta aika hyvin turpoo ja on kipee ja tietty jälkeenpäin ottaa osumaakin helpommin.

 12. Ballohedi says: Vastaa

  Mulla on ”mustinen ornamentti” kämmenselkään pari viikkoa sitten nakutettu 😀 ei sattunu eikä turvonnu! Odotin pahempaa, joten nou hätä :DD

  1. Ballohedi says: Vastaa

   Ig:ssä samalla nikillä jos haluut kurkata. Proggis tosin tässä kädessä vielä kesken 🙂
   *mystinen

   1. Hei tosi hieno! Just jotain tollasta!!!

 13. Panda says: Vastaa

  Noi kuluu ihan hullunnopeesti, just käytiin tatskaajan kanssa tästä keskustelu!

  1. Äh… Mun pitäis ehkä kanssa käydä tää keskustelu.

 14. Panda says: Vastaa

  Mä oon aina ihmetelly ”pitää saada piiloon”-juttuja. Ymmärrän miksi ihmiset niin haluaa, mutta tuntuisi oudolta ajatella itse niin. Että hakeutuisi niin konservatiiviselle alalle/työpaikalle, ja tai että annan muiden mielipiteiden vaikuttaa siihen mitä otan omaan kroppaani 😛 En elä työpaikan/koulun ja tulevien sellaisten vuoksi – ne eivät määrittele ulkonäköäni.

  1. Niinpä, sama, en mäkään, mutta tietenkin ymmärrän, että sellaisilla aloilla työskentelevät eivät valitettavasti saa tehdä käsilleen mitä lystäävät 😛

Vastaa