GILI MENO

Nyt ollaan siis jo Seminyakissa, mutta maanantaina oltiin vielä onnellisesti Gili-saarilla ja päätettiin ottaa päivän kestävä snorklausreissu, jossa käytiin välillä syömässä Meno-saarella. Tuo kuulemma Airiakin rauhallisempi saari kiinnosti minua kovasti.

Vaikka sainkin meressä kauhean ahdistuspaniikkikohtauksen kun meinasin melkein tukehtua (vähän liioitellen ilmaistuna tietenkin) vuotavan snorklausmaskin kanssa (ja tajusin, että etenkään avomerellä snorklaaminen ei oo lainkaan mun juttu), viihdyin aivan erinomaisesti. Miten voi meri olla niin älyttömän kaunis! Kiitos Postafen-tabun, ei tullut edes yhtään paha olo.


Gili Menolla oli aikaa lähinnä tosiaan vain syömiseen, mutta oikein ihanalta pikku saarelta sekin vaikutti. Kyllä oisin sinnekin voinut mieliisti jäädä paljon pidemmäksi aikaa.

Se on kyllä pakko sanoa, että vähän olen pettynyt Gilien kissapopulaatioon. Tai siis tietenkin on ihan hemmetin hyvä, että kulkukissoja ei niin hirvittävän paljon ole, mutta silti salaa haaveilin istuvani aina illallisella kissa tiiviisti sylissäni rapsuteltavana… Mutta höh, kissa tulee ruokapöydässä syliin vain, jos sen mielestä näyttää siltä, että sekin saa jotain ruokaa. Eikä yleensä silloinkaan. Kissoilla tuntuu olevan Gileillä visusti omat alueensa ja ihan kamalan nälkiintyneiltä ne eivät näytä, kyllä ne ravintoloistakin jotain syötävää saavat.

Vielä huominen koko päivä aikaa Balilla, perjantaina takas kotia kohti. Jätämme Ubudin tällä kertaa väliin kokonaan, sillä ei huvita nyt matkustaa sinne ja takaisin päiväreissua varten. Onpahan joku syy tulla Baliin uudelleen… Tänään on ollut pilvistä ja satanut ihan sairaasti, toivottavasti huomenna paistaisi aurinko! Tarkoitus olisi mennä tsekkaamaan Seminyakin ranta, jonne kävelee täältä villalta viitisen minuuttia.

4 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Tsekkaappas blogi Gilien kissoista, siellähän on ihan suomalainen lady hoitamassa niitä! http://moottoripuuma.blogspot.fi/

    1. Joo mä tiedän! 🙂 Oon jo pidempään seuraillut hänen toimiaan. 🙂

  2. Reissukuvat pitäis kieltää lailla. Menee nimittäin hetki, ennenkuin itse pääsee noihin maisemiin taas.. Kelepais!
    Tolla vartalolla sun pitäis viihtyä bikineissä vähän useamminkin. 😉

    1. Mielelläni mäkin reissaisin näihin maisemiin useemmin!! 😀

Vastaa