Push up!

Reiska voi silminensä jo hieman paremmin, joten voin välillä kirjoitella jostain vähän kevytmielisemmästä.
Eilen töissä nimittäin tarjottiin jätskiä ja nappasin isosta GB Glace näytejätskikassista viimeisenä tämmöisen outouden (joka ei ollut kenellekään kelvannut…), mutta joka kuitenkin vetosi lapsenmielisyyteeni. Tämä on siis joku tuleva kevään/kesän uutuusjäätelö. Vaniljamansikkaista push uppia ja päälle vielä parit nallekarkit…kunhan ensin keksii, että miten ne saa putkilosta pois. Vastaus on, että syömällä ensin koko jäätelön viimeistä pisaraa myöten, jotta karkit saa ravistettua ulos. Jätski oli tosi hyvää, yllättävän hyvää. Makeaa, mutta ei silti tullut ällötysoloa. Jäätelöä oli putkilossa just sopiva määrä, enempää ei ois kerralla tarvinnutkaan. Ja push up -hommeli toimi mainiosti. Tätä pitää ehdottomasti syödä vähän sulaneena, kuten jätskejä yleensäkin. Nallekarkit ja jäätelö on muuten ihan kiva yhdistelmä…

Mikä on suhteenne push uppeihin? Tarttuisitteko Haribo-jätskiin kaupan jätskialtaalla?

Tärkeä päivämäärä ja aika! Joskin olen silloin aika kaukana, joten ei koske mua, pahus.

16 Comment

 1. Push upit tulleet enempi tutuiksi alusvaateosastolla..
  Ihana jäätelö, taatusti ostan, tykkään kaikesta pentumaisen hubaisasta.

 2. Sonja says: Vastaa

  Oon joskus syöny jotain tuollaista, se oli niitä Ice Age 3 leffan juttuja. Se oli kanssa ihan hyvää mutta se mekanismi oli kovin heppoinen, pudotin kerran sen jäätelönkin siitä. 😀

  1. Tämä toimi ihan hyvin. 🙂

 3. Nonnu says: Vastaa

  Muistan, että mun lapsuudessa (80-luvun puolivälissä about) oli tuollaisessa samanlaisessa sylinteriputkilossa jäätelöä jota tungettiin ylöspäin alhaalla olevan männän avulla. Muistaakseni nimi oli Bobcat, putkilossa oli kissan kuva ja jätski oli vaniljaa jossa oli hullun makiaa vadelmahilloa joukossa. Muistan miten se pahvinen sylinteriputkilon suuaukko mössääntyi ihan muodottomaksi kun jätski kostutti sitä ja jätskin joukkoon sekoittui sitä helvetin märkää pahvia.

  Jos tämä on yhtäänkään samanlainen kuin esi-isänsä vuodelta 1984, jätän tämän pakastealtaaseen suosiolla 😀

  1. Joo mä söin lapsuudessani paljonkin samalla tavalla toimivia, mehujäitä lähinnä. 🙂 Pahvia tähän ei sekoittunut, vaikka ehtikin jo sulaa. Mulle maistui, vaikka makeaa oli kyllä tämäkin.

 4. Mohn says: Vastaa

  Voi ei, lisää painajaismaisia jäätelöitä! Ainakin pikkulasten vanhempien näkökulmasta, sotku on taattu! =) No, meillä ei onneksi enää ole ihan pieniä mukuloita niin ei haittaa mua. 😎 Henkilökohtaisesti en yleensä jaksa innostua tuollaisista, menee turhan tekniseksi ja vie vähän nautintoa itse asialta eli siltä jäätelöltä.

  1. Hahaa! Sotkua tuli lähinnä vain silloin, kun ravisteli noita nallekarkkeja ulos tuubista. Mutta mä sotken muutenkin kaikessa niinku pikkulapset, joten…

 5. nea says: Vastaa

  Eli niitä karkkeja EI saa jäden kanssa samalla? Höh! Kyl varmaan ostan tota silti. Ostin sitä marenkijogurttiakin, eräistä kosmetiilkatuotteista puhumattakaan..!

  1. No ei prkl saa, jätski pitää syödä eka. 🙁 Tai ainakaan en mä saanu sitä putkiloa muuten auki…

 6. Todennäköisesti tulen kokeilee, koska kaikki mikä on lapsille tarkoitettu on tarkoitettu mulle. Vaikka mansikkajäätelöhän ei periaatteessa ole mun lemppari, vaan itseasiassa se jäätelömaku josta pidän vähiten. Mutta pitää ostaa ku siin on karkkii!! Paitsi jos sulaa äkkii nii sitten en syö.. jos ei oo pehmistä, niin jätski ei saa olla sulannutta! Paitsi jos mä en syö sitä jos sulaa äkkii nii mä en saa nallekarkkeja. Mulla on nyt jo ongelma tuon jätskin kanssa 🙁 ajattelen liikaa ja se vaikeauttaa elämääni.

  1. Tai jos vaan ostat ne karkit erikseen? 😉

  2. Niin no, kappas vaa kun ei tullut mieleen :DDD Oot kyllä hirmu fiksu!

 7. Nina says: Vastaa

  No nyt on kyllä niin paljon liikkuvia osia että mitenkähän tuon kanssa kävisi? 😀 Onko tuo siis ihan tavallinen jätski, ei mehujää? Hämmentävä, kertakaikkiaan. Mulla on vähän sama pelko kuin Nonnulla tuossa yllä, siis että sitä tulisi imeskeltyä tuo pahvi siihen jäätelöön mukaan.

  Kaiken lisäksi taas nostaa päätään herkuttelemattomuuteni, en syö jäätelöitäkään tyyliin ikinä. Viime kesänä taisin ostaa YHDEN jätskipallon jäätelökiskalta. Pyydän ne aina muuten sellaseen pikariin (vai mikä se on?), se vohveli on ihan pahaa 🙁

  1. Ihan tavallinen jätski! Vaniljajätskiä ja mansikkakastiketta, makeaa sellaista. Helppo käyttää, paitsi että noi karkit hämmensi ensin hieman.

   On hyvää vohvelia ja huonoa vohvelia! Jos on huonoa, niin mäkin pyydän pikariin!

 8. Push upit tulleet tutuiksi alusvaatteissa, mutta jäätelö saattaisi jäädä ostamatta, koska en tykkää mansikkajätskistä. 😉

Vastaa