Superia

Hei tosi hyvä viikko tähän mennessä ja onhan jo tiistai!

Eilen sain päähäni, että taidan käyttää kertyneitä ylityötuntejani ja pitää perjantain vapaata, joten neljän päivän vapaus koittaa aika pian. Eilen sain Reiskalle ruokaa aika vaivattomasti ostettua ilman Zooplussaa (joo, sitä pirun Applawsia). Ja eilen löysin tasan samanlaiset kengät kuin yhdet, jotka pilasin Intiassa ja joiden kohtaloa (eli superlikaantumista!) kovasti murehdin. Eilen ostin myös DrDenimin tummansiniset Plentyt ja luulen pitäväni niistä. Aivan loistava päivä siis.

Tänään sen sijaan ostin heti aamuysiltä lipun Lady Gagan keikalle, ja vaikka aika kallis olikin, niin onhan sinne nyt vaan päästävä! Ja joo, menen yksin. Eikä oo ees eka kerta kun menen yksin keikalle! Ja onhan siellä kuitenkin hemmetisti muitakin ihmisiä, eli en oikeasti ole mitenkään yksin! Ja tänään on hyvin pitkälti ekaa kertaa tänä vuonna ulkona edes hieman siedettävämpi kylmä tuuli. Kyllä se kesä sieltä vielä ehkä tulee. Tänään tuli myös lomarahat, eli olen ainakin hetkellisesti rikas. Aivan loistava päivä siis.

Väittäisinpä, että myös loppuviikosta tulee aivan loistava!

Mites teillä on menny?

25 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  No ihan päin helvettiä 😀

  Mut kiva että sulla on kivaa <3

  1. Haha! Ton postauksen jälkeen tiputin puuterirasiani jalkakäytävälle ja paskaks män.

  2. Nina says: Vastaa

   Auts!

 2. Siinä miten tällä sakilla aina… Eli vauhtia, vaaratilanteita ja paukkuvaa pinnaa. Mutta viikonloppuna on kivaa, kun on kaverin 30-v bileet.
  http://elamaajaeskapismia.blogspot.com/

  1. Jee! Hyviä bileitä!

 3. Mistä näitä loistavia päiviä voi ostaa? Mulle kanssa! Onneks jollakin sentään menee hyvin, se on kai tämä universumin tasapaino – koska Mariannella menee päin hevonsanonko mitä, niin jonkun pitää pitää hauskaa munkin puolesta 🙂 tai jotain sellaista. en. olen ihan selvinpäin, jos joku ihmetteli hetkellistä filosofointia.

  1. Joo tän postauksen jälkeen oli sit vähän sekä että…

 4. Jotta jotkut voivat vuolla kultaa on toisten kynnettävä paskaa.

  Kuulun jälkimmäiseen jengiin.

  1. Positiivisuus. <3 😀

  2. ..on perseestä <3

  3. Yleensä joo. 😀

 5. Anonymous says: Vastaa

  No hei, yksin keikalla voi myös olla tosi mukavaa. Mielummin mä yksin menen kuin raahaan mukaan kaverini joka ei ymmärrä musiikin päälle mitään, kiemurtelee epämukavana koko illan jne.

  Reiska rokkaa 🙂

  1. Joo eihän sillä sinänsä väliä olekaan.

 6. Nonnu says: Vastaa

  Gagaa tekis mieli lähteä kyllä katsomaan, mutta taitaa kuitenkin jäädä väliin kun liput maksaa niin paljon. 7.6 menen katsomaan vanhaa kunnon tukkaheviä Kaisaniemen puistoon 🙂 se taitaa jäädä kesän ainoaksi keikaksi kun tää meikän rahatilanne on koko ajan ihan järkyttävän huono :/

  Viikko on mennyt siihen malliin, että aika orpo olo tässä on ollut kun tietsikka otti ja hajosi vanhuuttaan. Uusi on tulossa, mutta vasta viikon päästä :/ Nyt on äidin läppäri lainassa muutaman päivän, mutta edessä on varmaan kuitenkin muutaman päivän tietokoneettomuus. Tiedä sitten miten siitäkin selviää.

  1. Joo, emmin kyllä itsekin hieman lippujen hinnat nähtyäni…kamalan kalliita ovat keikat nykyään. >:(

   Toivottavasti mulla ei hajoo nyt yhtään mikään!

  2. Minä tahtoisin tuolle keikalle niiin kovasti! Katsomaan lämppäriä. 😀 Olen nähnyt Darknessin livenä 2006, mutta luulen että ovat tätä nykyä paljon paremmassa vedossa. Ehdoton suosikkini 1970-luvun jälkeen perustetuista bändeistä. <3

  3. Oho, meniki tää lämppäriosio täysin ohi. Kuten yleensäki. 😀

 7. Anonymous says: Vastaa

  Reiskan häntä <3

 8. Myy says: Vastaa

  Mistä nuo ballerinat on! Just tommoset kepeät kangaskengät tartten, jotta voin pilata ne Szigetissä elokuussa.

  1. Biancosta! Samoja oli luonnonvalkosina, neljäkybää. Hyvät jalassa. Samoja tosiaan oli viime keväänäkin.

 9. Miia says: Vastaa

  Mä oon ollu kahdella edellisellä gagan keikalla yksin, mutta nyt menen kaverin kaa. Ei keikalla tosin kaveria tarvitse, musaahan sinne mennää kuuntelee 🙂

  1. Noni. Törmättäiskö me viimein 🙂

  2. Miia says: Vastaa

   Mä oon menossa maanantaina. :/

  3. No niinpä tietty 😀

Vastaa