Se paras mineraalipohja

IDUNminerals

Joo ei ole todellakaan eka kerta, kun tästä IDUN mineralsin huippuhyvästä mineraalipohjasta tänne kirjoittelen. Mutta toistossa on voimaa! Tein vielä lehtipisteistäkin löytyvään elokuun Gloria-lehteen testin mineraalipohjista ja ennakkosuosikin asemaa ylläpitänyt IDUN minerals sen testin sitten voittikin, vaikka toki innoissani testasin kaikki kuusi pohjaa. Mutku tää on vaan paras. Olen taas viime päivät käyttänyt tätä ja haluan vielä onnellisena hehkuttaa täälläkin.

IDUN minerals

Tämä mineraalipohja levittyy niin törkeän nopeasti ja hyvin, peittää jos niin tahtoo (helppo kerrostaa!), ja isoon kanteen tätä mineraalijauhetta on helppo kopauttaa tarvittava määrä. Tällä saa niin ihanan tasaisen pohjan, ettei oikeasti millään muulla. Kuten testiinkin kirjoitin, meikki pysyy hyvännäköisenä koko päivän ja kestää jopa hikijumpan.

IDUN minerals

Ilokseni sain testiin mineraalipohjan lisäksi tämän kabukisiveltimen, josta tuli heti suosikkini. Aiemmin käyttämäni MSCHICin kabuki sai nyt jäädä, ja olihan se jo vanha ja kulahtanutkin. Tää on ihanan pehmeä ja levittää meikkipohjan vaivattomasti. Ja pitkä varsi kabukissa on hyvä asia! Mukana tuleva teline helpottaa säilyttämistä.

IDUN minerals

Kiitos sen testin tekemisen, omistan nyt tätä mineraalipohjaa kahta eri sävyä, FREJA (warm light) ja SVEA (warm medium). Tuossa kuvassa (jonka otin kyllä eri postausta varten mutta enpäs jaksakaan avautua aiheesta, haha) mulla on jälkimmäistä, SVEAa. Sen päällä on vähän hohtopuuteria (MACin Perfect Topping) ja poskipunaa (Benefitin Coralista). Ei mitään peitetuotteita! En jaksa enää peitellä arpijälkiä erikseen, saan tästä mineraalipohjasta riittävän peiton iholleni. Puuterinkin usein unohdan tän kanssa, koska tää näyttää vaan niin tasaiselta ja hyvältä ilmankin. Ihoni kunto on omalla mittapuullani tällä hetkellä melkeinpä erinomainen ja kyllä sitä vaan ylläpitää tämä mineraalipohja. Pidempään nestemäisiä meikkivoiteita käytettyäni huomaan kyllä muutoksen ihossani kun siirryn taas mineraaleihin: paljon parempi.

Mutta joo. Olen tätä täällä tosiaan aiemminkin hehkuttanut ja arponutkin! Joten oliko tää monellekin vielä vieras mineraalipohja? Kokemuksia? Hintaa tällä 9 grammaa mineraalimeikkipuuteria sisältävällä kauniilla rasialla on n. 43,30 euroa. Ja tämä on ihan sairaan riittoisaa. Apteekeissa myydään, lisätietoja täältä.

Kuvissa näkyvät tuotteet saatu työn kautta.

8 Comment

 1. Mä löysin tän TAAS uudestaan, pitkän nestemäisiin pohjiin jumittumisen jälkeen. Aivan törkeen hyvä pohja, joka näyttää mahtavalta päivän lopuksikin. Enkä käsitä sitä, että miten tää ei muka ekasutaisulla peitä ollenkaan mutta heti kun vähän kabukilla buffailee menemään niin ohops, on ihan täydellinen meikkipohja O.o

  1. Joo! Mulla riittää ihan pari pyöräytystä niin avot. <3 Mulla menee kausittain nää jutut, jumitun kans nestemäisiin ja sit taas ihastun mineraaleihin eli siis hyvin pitkälti tähän iduniin ja sit bareminerals on toinen hyvä.

   1. Matkin sua ja julkaisin kanssa hehkutuksen tästä! Pakko toimia heti, en mä muuten enää myöhemmin muista välittää ilosanomaa eteenpäin 😀

    1. Hehe, oikein!

 2. RuuRuu says: Vastaa

  lilly lolo pelittää mulla ihan hyvin, niin en oo testaillu oikein muita edes. Sulla on jännän väriset hiukset!

  1. Joo nää hiukset ois ollu se avautumispostauksen aihe. :’D Jännä on tosiaan hyvä sana kuvaamaan tätä hiusprobleemaa.

   1. Lily Loloa käytin sillon ku ekan kerran tykästyin mineraaleihin! 🙂

 3. Huipputuote minunkin mielestäni. 🙂

Vastaa