Kahdeksas käynti

No niin, nyt on kasassa kahdeksan valoimpulssihoitokertaa Radical’Epilissä! Se kahdeksan oli siis se määrä, mikä ihan ekalla kerralla mun arveltiin joutuvan käymäänkin. Karvat ovat vähentyneet kerta kerralta ja nyt eilisellä käynnillä jäljellä oli enää vain muutama hassu yksittäinen karva per kainalo! Melkeinpä shokeeraavimman eron huomasin just tuon seitsemännen käynnin jälkeen, tai siis lähinnä juuri ennen tätä kahdeksatta käyntikertaa. Mulle kuitenkin varattiin vielä marraskuulle yksi kerta varmuuden vuoksi, mutta on kyllä hyvin paljon mahdollista, että kauheesti tarvetta sille ei edes ole. Siis mieletöntä! Aloitin valoimpulssihoidot viime vuoden marraskuussa, eli vuoden kestävä projekti tästä tuli, kuten tiedossa olikin. Lähdin hoitoihin ihan omakustanteisesti, mutta tämä toteutettiin lopulta blogiyhteistyönä.

Työkavereiden kanssa tuli viime viikolla puhetta karvojenpoistotököteistä ja kerroin (niille jotka eivät vielä tienneet), että munhan ei tarvitse enää juurikaan karvoja kainaloistani poistella. ”Mitä sä sit teet jos kainalokarvat tuleekin muotiin!?!!” kauhisteltiin. Not gonna happen. Tai jos näin jostain ihmeen syystä kävisi, mä lupaan ihan mielelläni olla epämuodikas!

Sitten vielä informatiivista asiaa: Radical’Epil tarjoaa blogini lukijoille -20 % kainaloiden valoimpulssihoidoista (alennuksen saat ilmoittamalla lukevasi tätä blogia).

Lisäksi kannattaa osallistua kyselyyn (15.10. mennessä), jossa vastaajien kesken arvotaan 5 kappaletta 100 euron lahjakortteja Radical’Epilin palveluihin.

12 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  Ihan mahtavaa kuulla että tuo oikeasti toimii! Mulla on kolmas käynti huomenna. 🙂 Ja niin parasta että saa alennustakin, kiitos sun blogin! 😀

  1. Jess, ole hyvä vaan! 🙂 Vaikka olen todella ”kaikki mulle heti nyt” -ihminen, oon yllättävän kärsivällisesti kuitenkin suhtautunut tähän projektiin. Tottakai tulokset kerta kerran jälkeen on nähtävissä, ja ihan muutamalla käyntikerralla ei kukaan karvattomaksi pääsekään! Ja on kyllä aikakin menny tosi nopeesti…

 2. eekku says: Vastaa

  Mahtavaa että toimii

  1. Todellakin!

 3. Anonymous says: Vastaa

  Paljonko mahtaa tuollainen suunnilleen maksaa? Vähän kiinnostais itseäkin!

  1. Mä itse vertailin vuosi sitten Helsingin valoimpulssihoitoloiden hinnastoja ahkerasti ja tämä oli edullisin mitä löysin (mutta kuitenkin samalla asiallinen paikka). Sen jälkeen en oo vertaillut enkä tiedä onko jossain aloittanut joku vieläkin edullisempi. Täältä löydät Bulevardilla sijaitsevan Radical’Epilin hinnaston: http://radicalepil.fi/palvelumme/palveluiden-hinnasto/

 4. Vähän käy melkein kateeksi! 🙂 Mahtava tulos kyllä. Mä en tosiaan itsekään olisi erityisen huolestunut kainalokarvojen tulosta muotiin, tai sitten voisin olla ihan epämuodikas mielellään. Sama juttu bikinirajan kanssa. :’D Sitäpaitsi ennenkuin tulevat muotiin me ollaan taatusti jo sen ikäisiä, ettei mitään karvankasvua enää ole muutenkaan!

  1. Mua taas harmittaa, etten tajunnu jo aiemmin!

 5. Toi kyllä kiinnostas kovasti itseänikin, mietityttää vaan, että onkohan tulos varmasti sit lopullinen? Ettei sit jonkin ajan kuluttua karvakasvu ala uudestaan…

  1. Mä kirjotan tänne vielä vikan käyntini jälkeen kattavamman Q&A-osion. 😀 Mutta siis tosta oli just viime kerralla puhetta ja kyllä karvat voi alkaa kasvamaan uudelleenkin, MUTTA siis yleensä ihan pienesti kuitenkin. Ja silloin riittää joku yksittäinen käyntikerta.

 6. Mä kulmakarvojen kasvuun tarviisin vastaavan, kasvaa ihan sikana sellasta vaaleeta karvaa, en millään saa aikaiseksi nyppiä riittävän usein….

 7. Toka käynti ens viikolla. Mä oon kans yleensä aika malttamaton, mutta jos tää toimii niin lopputulos on kyllä niin odotuksen arvonen!

Vastaa