Pakkomielle: Huxley (Secret of Sahara)

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tuotteet postaukseen saatu Nobebeautylta

Okei: harvaa ihonhoitosarjaa olen himoinnut kokeiluuni niin paljon kuin Huxleyta! Täähän on ihan kulttimaineessa enkä muista lukeneeni yhtään mitään negatiivista Huxleyn tuotteista, koskaan. Etenkin tämä Secret of Sahara -sarja on niin kutsuvan näköinen kokonaisuudessaan, että aijj että! Nää pullot ja purnukat on niin raikkaan ja ihanan näköisiä, iho virkistyy ja kosteutuu melkein kun näitä vaan katsookin. Näitä viitsisi ilolla pitää esilläkin kylppärissä!

Olen nyt käyttänyt näitä jo useamman kuukauden, siis sarjan puhdistusgeeliä, kasvovettähoitonestettä/seerumia ja kosteusvoidetta.

Ensi fiilis näitä nuuhkiessani oli, että ei saatana. Tuoksu oli TODELLA voimakas ja KUKKAINEN. Etenkin kosteusvoide, joka sisältää itse asiassa kaktusviikunan siemenöljyä, vihannesportulakkauutetta (mitähän se on), japaninkoivun mahlaa sekä jättibambun mahlaa, pelotti mua rajulla tuoksullaan. Ja mua alkoi vähän kaduttaa, että edes otin tuotteet vastaan Nobebeautylta, koska vähän jo etukäteisinnostuneena näistä lupailin postausta blogiini.

Mutta kuinkas kävi: olen näitä tosiaan jo pitkään käyttänyt ja en voi sanoa, ettenkö näistä pitäisi. Pidän itse asiassa ihan todella paljon. Huxleyn ylistyskuorossa on siis yksi ääni lisää.

Tästä Be Clean, Be Moist -puhdistusgeelistä voisi sanoa, että aika perusputsari. Puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet nopsasti ja tehokkaasti, kätevä pumppupullo. Vaahtoaa, mutta ei mitenkään liikaa, voisi vaahdota omaan makuun enemmänkin. Jättää ihon raikkaaksi eikä kuivata! Erittäin hellävarainen ja mukava. Mutta mä en oikein osaa antaa mitään hirveitä ylistyssanoja puhdistusgeelille, se on joko hyvä tai huono tai siltä väliltä, tämä on hyvä!

Kasvovesi on sentään tärkeämpi juttu. Extract It -kasvovesi on valehtelematta yksi parhaista kasvovesistä, mitä olen koskaan kokeillut. Mulla on sekaiho, mutta olen huomannut, että liian tehokkaat ja kuivattavat kasvovedet eivät iholleni sovi mutta eivät myöskään mitkään LIIAN kosteuttavat. Eli tarvitsen jotain siltä väliltä. Kasvoveden pitää poistaa loput meikin jäämät ja virkistää ihoa, mutta kuivattamatta liikaa. Ja hei, tää kasvovesi on just tasan sellainen. Tuoksu on voimakas, mutta ei jää mitenkään häiritsevästi iholle. Tämän voi ohjeen mukaan myös painella iholle käsin (ja olla trendikäs), mutta mä käytän vanulappua (ja luonto kiittää…).

Okei, mä en ymmärrä hoitonesteitä tai seerumeita. Tai ymmärrän, mutta olen niiiiin laiska käyttämään niitä. Tämä Grab Water näytti kuitenkin niin ihanalta, että eihän tätä voinut mitenkään ohittaa, kun kerran tätä sarjaa halusin testata. Seerumi imeytyy supernopeesti ja ihanaa: ei tahmaa (=mun pahin pelko). Tätä olen kuuliaisesti levittänyt noin kaksi pipettipumppausta kasvoilleni joka ilta kasvoveden jälkeen, ennen kosteusvoidetta. Pidän tästä kyllä hurjasti ja vaikka muihin seerumeihin suhtaudun jatkossakin hieman varauksella, tätä voisin hyvin ostaa tämän pullon jälkeenkin.

Mutta tää kosteusvoide, Fresh And More on kuitenkin sarjan lemppari! Tai tää on oikeastaan geelivoide, jota käytetään seerumin jälkeen, ja siis koostumus on täydellinen. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihan pehmeäksi, raikkaaksi ja todella hyvän tuntuiseksi. Ei tule kyllä ihan heti mieleen toista yhtä hyvää kosteusvoidetta. Sopii erinomaisesti myös meikin alle!

Ja mites sen kukkaistuoksun kanssa kävi? No, mä jotenkin vähän jopa addiktoiduin siihen. Tää tuoksu on kuitenkin ihan raikas, eikä tosiaan jää pidemmäksi ajaksi iholle tuoksumaan. Eli tuoksuu voimakkaasti vaan tuotteita käyttäessä. Oon kyllä ihan rakastunut tähän ihonhoitosarjaan ja lämpimästi siis minäkin suosittelen kokeilemaan, on ehdottomasti hintansa arvoinen ja just huomasin, että nämä ovat nyt Nobebeautylla -20 %!

Löytyykö sieltä muita Huxley-faneja? Olen ihan varma, että löytyy!! Tai muita kauan tätä sarjaa miettineitä?

Vastaa