Testattu on: Candy Fixations

Pääsin viimeinkin testailemaan jo etukäteen hehkuttamani Tigin Candy Fixations -sarjaan kuuluvat putelit: Totally Baked ja Sugar Shock. Sugar Dust oli heti Feeluniquesta loppuunmyyty, mutta näiden kahden testaamisen jälkeen en ole ollenkaan varma, haluanko sitä edes tilata. 🙁 Totally Bakedia käytin pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja sitten föönasin. Tämän vaahdon tarkoitus oli tuoda kuohkeutta hiuskuontaloon ja lyhentää kuivausaikaa. Vaahtoa oli ihan hauska lähmiä hiuksiin, mutta en kyllä huomannut ainakaan mitään poikkeuksellisen suurta eroa hiusten kuivaamisen aikana enkä jälkeen. (Tai no, ehkä itse kuivausaika lyheni ihan hieman?) Mutta eipä tämä kyllä mitenkään tilannetta pahentanutkaan, hiukset jäivät sentäs tuoksumaan karkilta.

Eniten odotin näistä kuitenkin Sugar Shockia ja se osoittautui niin suureksi pettymykseksi, ettei tosikaan. Suihkeen tarkoitus siis olisi tuoda volyymia (kuiviin) hiuksiin, ilmeisesti vähän niin kuin kuivasampoon tavalla, mutta: pienikin määrä teki hiuksista tahmean kosteat. Luulin jo, että joudun oikeasti pesemään hiukset uudelleen, sillä näyttivät niin karmeilta. Ahkerasti harjaamalla pääsin kuitenkin enimmästä möhmästä eroon. Tai no. ARGGH. Todella kummallinen tuote.

Hiukset jäivät näiden tuotteiden jälkeen kyllä tuoksumaan ihan kivoilta, mutta kummatkaan eivät olleet mitenkään hyviä. Onneksi en ostanut näitä Suomi-hinnoilla!

Mutta onko joku kokeillut Sugar Dustia, kannattaako sitä edes hommata? Muita käyttökokemuksia tästä sarjasta?

7 Comment

 1. Jenni says: Vastaa

  Sugar Shockia ei kuulukaan suihkia hiusten juuriin, kuten kuivashampoota, vaan nimenomaan pituuksiin antamaan rakennetta. Vähän niin kuin suolasuihketta. Suihkuta tarpeeksi kaukaa ja hiusten ”alle”, niin siellä toimii ihan loistavasti. Sugar Dustia en ole kokeillut, mutta se on kai enemmän kuivashampoon tyylinen.
  En ole mikään hiusasiantuntija, mutta ajattelin nyt kuitenkin antaa oman vinkkini, ettei jäisi tuote käyttämättä.

  Löysin muuten blogisi tänään (Ostolakossa -blogissa olleen linkintyksen kautta) ja aloin selailla juttujasi taakse päin. Jään varmasti seurailemaan jatkossakin, kivasti vaihtelevia juttuja ja Reiskahan on aivan hurmaava :o) <3!

 2. Kiitos vinkistä ja jee, uudet lukijat ovat aina lämpimästi tervetulleita! 🙂

  En ole suinkaan luovuttanut Sugar Shockin suhteen ja itse asiassa sain äskettäin jonkin ohjevihkosen, joka neuvoo suihkuttamaan tätä MÄRKIIN hiuksiin…!?! Sekavaa! Nyt on ko. suihke ollut jäähyllä, mutta aion kyllä vielä antaa sille mahdollisuuden!

  …ja nyt kun feeluniquessa on Tigit -15 prossaa, niin vähän himottaa taas toi Sugar Dust! 😀

 3. Jenni says: Vastaa

  Märkiin hiuksiin?? Eikö siitä tule vain kauhea takku :oD?! Kerro sitten, miten toimii, jos kokeilet. Itse en taida uskaltaa xoD!
  Olen totaalisessa kuivashampoo koukussa ja kaikenlaisia hiuspuutereitakin on jo varastossa niin paljon, että jätin tarkoituksella tuon Dustin ostamatta (tilailen itse lookfantastic.com:sta). Tilasin tuon suihkeen lisäksi Mega Whipin. Sitä en ole vielä kokeillut, haistellut vain. Ihana tuoksu!

 4. Jep, näin luki tuossa Tigin omassa ohjelappusessa. 😀 Hieman epäilyttää muakin. Lupaan raportoida asiasta. 😀

  Kuivasampoota kuluu täälläkin päivittäin, mulla on niin liukkaat hiukset, että pakko laittaa puhtaaseenkin tukkaan, etenkin jos laitan hiukset kii.

  Tuo Totally Baked onkin itse asiassa hieman parempi kuin mitä tuohon postaukseen kirjoitin, sitä pitää vaan laittaa PALJON.

  Oon itsekin tuolta lookfantastic.comista tilaillut, mut enää lähinnä feeluniquesta ja hqhairista. 🙂

 5. Anonymous says: Vastaa

  Its like you learn my mind! You appear to understand a lot about this, like you wrote the ebook in it
  or something. I feel that you just could do with some percent to pressure the message
  home a little bit, but instead of that, that is great blog.
  A great read. I’ll certainly be back.

  My website simply click the following internet site :: ::

 6. Anonymous says: Vastaa

  This excellent website certainly has all the information
  I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask.

  Feel free to visit my page … Visit this link

 7. Anonymous says: Vastaa

  I got this website from my pal who told me about
  this web site and now this time I am visiting this web page and reading very informative articles or reviews at this time.

  My site; http://zartac.com/tiki-index.Php?page=UserPageblairmeek

Vastaa