Vielä kerran BB!

Koen sisimmässäni jo enemmän kuin lievää vittuuntumisen tunnetta nähdessäni lehdissä ja blogeissa juttua BB-voiteista. Siksi hämmästelen, että vielä itsekin jaksan. Mutta lupaan: VAIN JA AINOASTAAN tämän yhden ja varmasti viimeisen kerran!

Ensinhän kokeilin Garnierin BB-voidetta, enkä hirveästi pitänyt, aivan liian kevyttä mulle. Jos meikkaan, haluan peittävämpää pintaa. Muuten voin ihan hyvin olla meikittäkin. Intiaan otin mukaan töistä saamani Estée Lauderin BB-voiteen (sävy 01 Light), jota en ollut aiemmin kokeillut. Ajattelin, että kuumassa Intiassa tämä menisi mukavasti paksumman meikkivoiteen sijaan. Kaikissa lehtien BB-testeissä tämä on osoittautunut paksuimmaksi, niin myös eilen ilmestyneessä Me Naisten kauneustestissä. Ja totta, tämä olikin huomattavasti peittävämpi ja mielestäni paljon Garnieria parempi. Garnier oli kuitenkin saanut Mimmien testissä ainoana täydet 5 pistettä (tai palloa), jostain syystä nämä testaajat ovat aina jotain superluonnollisuuteen pyrkiviä ihmisiä, raivostuttavaa! Haluan pakkelinaamoja testaajiksi!

Ihan hyvä tämä Estée siis, menee hieman kevyemmästä meikkivoiteesta, mutta peittää kuitenkin just sopivasti. Koostumus ON paksua, joten levittämisen kanssa on vähän hommaa. Voiteen ”kurkuntuoksusta” sen sijaan en pidä, jotenkin ällöttävä. En nyt vaan silti oikeen vieläkään ymmärrä näitä BB-voiteita, siis mikä näissä on ideana? Eivät käy kosteusvoiteesta, koska kuitenkin ilmeisesti pitää pestä pois tavallisen meikin tapaan. Eli nämä ovat siis vaan ohuempia ja ehkä kosteuttavampia meikkivoiteita? Olen kuitenkin jo superkyllästynyt, seuraava uusi mullistus kosmetiikkaan, kiitos!

P.S. Jos saatte kyseisen Me Naiset -lehden käsiinne, niin lukekaa ehdottomasti sivulta 58 alkava juttu ”Pelimiehen tunnustukset”. Heh heh.

15 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Huoh, en ole jotenkin innostunut yhtään näistä BB-voiteista. Luultavasti omaa punakkaa ihoa eivät nuo riittäisi peittämään. Karkkipäivä-blogissa oli taannoin hyvää juttua BB-voiteista, kannattaa katsoa ellet ole jo lukenut: http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/02/26/se-alkuperainen-bb-voide/

  Ensi viikon Annasta voi btw sitten lukea meikäläiseltä muutaman jutun. Kannattaa vilkaista. 😉

  1. Joo taisin tosiaan lukea tuon Karkkipäivään jutun. Tää Estée peittää punaisuutta jopa ihan hyvin, Garnier ei lainkaan.

   Ja luen Annan!! 😀

 2. olenko ainoa jolle tulee tuosta BB-voiteesta mieleen vain joku BB-talossa kehitelty tuote :)?

  1. Hehe, et varmasti. 😀

 3. BB siellä ja BB täällä…
  Pöh.
  Onko aitoa vai halpaa kopiota..
  Plääh.
  Seuraava asiakas..

 4. Nina says: Vastaa

  Mäkään en ole oikein missään vaiheessa innostunut näistä. Kuten tuossa mainitsit, mikä näiden idea on? 😀

  1. No nii-i 🙁

 5. Heidi says: Vastaa

  Mä taas rohkenen olla eri mieltä kaikkien muiden kanssa, oon tykänny kovasti tosta EL:n BB-voiteesta. Muita merkkejä en oo lähteny ees kokeilemaan, kun tuottaisivat pettymyksen kuitenkin… Oon todennu sen loistavaksi kesätuotteeksi. Riittää kun heittää BB-voiteen naamaan ja mun tapauksessa kevyt puuterointi päälle, niin on valmis ihmisten ilmoille. Plussaa, että tässä on vielä aurinkosuojakin mukana.

  Ainakin mä oon huomannu tän nopeuttavan aamutoimia huomattavasti. Normaalisti pitää iskeä kosteusvoiteet ja seerumit ja meikkivoiteet ja peitevoiteet ym. naamaan, nyt selviän halutessani parissa minuutissa. Mä en ainakaan oo tarvinnu edes erillistä kosteusvoidetta alle, mun iholle riittää pelkkä bb-voide.

  Mutta makuasioitahan nää on. Peruslaiskana ihmisenä on vaan kiva joskus oikoa mutkia, varsinkin meikkauksessa 🙂

  1. Joo, kyllä veikkaisin että tämä on BB-voiteiden parhaimmistoa ja kesällä tosiaan käytän varmaan tätä meikkivoiteen sijasta. Mun on kyllä pakko käyttää kosteusvoidetta alla, etenkin tää on aika kuivaa mun iholle.

 6. Nova says: Vastaa

  Äläs ny, minä hurahdin BB-villitykseen ja tänään sain noutaa postista ihka oikean Misshan BB-voiteeni. Eli jossain vaiheessa siitä tulee juttua blogiini, valitettavasti ;D Täytyy sanoa etten oo hirvittävän innoissani siitä ihoa vaalentavasta vaikutuksesta ja mietityttää kyllä kannattaako sitä käyttää edes kesällä… Toisaalta mulla on ihossa finnienpuristelusessioiden ansiosta tulleita jälkiä joten ne saisivatkin vaalentua. Vaan jos tästä voiteesta innostun, niin jatkossa haluan ei valkaisevan voiteen.

  1. Suhtaudun ihan vähän epäillen näihin vaalentaviin kasvovoiteisiin…siis lähinnä, että tehoaisivat muka arpiin. :/ Olen joitakin kyllä käyttänyt, mutta iho vaan lievästi vaaleni siitä ympäriltä.

 7. Myy says: Vastaa

  En ole kokeillut Suomen markkinoille tulleita BB-voiteita, mutta olen tykästynyt korealaisen Skinfoodin BB Creamiin. Huomattavasti nopeampi levittää kuin meikkivoide (eli sen pyyhkäisee kasvoille yhtä nopeasti kuin kosteusvoiteen) ja korkea suojakerroin, joten helppo tuote varsinkin kesällä. 🙂 Lopputulos kuitenkin huomattavasti huollitellumpi kuin pelkällä sävyttävällä kosteusvoiteella.

  1. Ilmeisesti nämä korealaiset ihmevoiteet ovatkin parempaa tasoa…

 8. Mäkään en ole ihan vakuuttunut noista Suomen markkinoille tulleista BB-voiteista. En kyllä ole kokeillut yhtäkään, mutta muiden kokemuksia lukeneena ne vaikuttaa ihan tavallisilta sävyttäviltä päivävoiteilta tai kevyesti peittäviltä meikkivoiteilta. Jos normaalisti joutuu käyttämään meikkivoiteen kanssa peitevoidetta niin miten muka yksi bb-voide voisi korvata ne kaikki? Eihän ne kuitenkaan niin peittäviä käsittääkseni ole? Entä ne hoitavat vaikutukset?

  1. Sävyttäviä päivävoiteitahan nämä hyvin pitkälti ovatkin. Hoitavista vaikutuksista ei hajuakaan. 😀

Vastaa