Nää on niin ihanii

Benefit blush

Mun ehdottomasti namuimmat ostokset Mallorcan reissulta olivat nämä kaksi, Benefitin ihanaakin ihanammat poskipunat! Benefitin Coralista on ollut mun lempparipuna siitä asti kun poikaystäväni sen mulle työmatkaltaan kiltisti pyynnöstäni toi, eli viime marraskuusta (täällä näkyy tuo ihanuuspuna). Mutta mä haluaisin kerätä mieluiten KAIKKI nää Benefitin punat!!!

Benefit Sugarbomb

Sugarbomb

Sugarbombin ostin pikaostoksena Palman lentokentältä lähtiessämme, kun sieltä tosiaan Benefitiä sai huomattavan paljon edullisemmin… Tää on ihanan heleä eikä yliannostelun vaaraa ole. Tässä mulla on Sugarbombia:

Sugarbomb

Tää on paljon kevyempi ja kuultavampi kuin Coralista. Ei lyö Coralistan asemaa mun lempparipunana kuitenkaan, vaikka ahkerassa käytössä on nyt ollutkin. Valitettavasti en saanut kuvaan ikuistettua tätä punaa YHTÄÄN, se näyttää luonnossa tosi paljon erilaisemmalta ja kivemmalta.

Rockateur

Tämä Rockateur mulla oli vähän niinku ostoslistalla Palman Sephoraan mennessäni. Valitettavasti seuraan Benefitiä instagramissa ja siellä nää punat on aina niin makeesti kuvattuna, että kyllä näihin vaan himo tulee.

Rockateur

Tää on tämmöinen ”jokaiselle sopiva” puna ja eipä tässäkään lievän kimalluksen ansiosta ole liikakäytön vaaraa, mutta kevyempi sivellinote tähän kyllä riittää, kun Sugarbombia pitää vähän enemmän veivata. Tässä Rockateuria omalla pärstävärkillä:

Rockateur

Hitsi että tykkään omistaa Benefitin meikkejä! Himoitsen ihan varmasti taas sitä joulukalenteriakin…arggh!

Mitä Benefitin punia te omistatte? Tai haluaisitte omistaa? Tai merkistä muuten jotain sanottavaa olisko?

29 Comment

 1. Siiri says: Vastaa

  Voi että kun toi sun iho ja ihomeikki on nätti! Ja Benefitin poskipunat sopivat siihen täydellisesti. Rockateuriin ihastuin niin että haluaisin itsellenikin. Onneks toi nimi tökkii sen verran että en heti marssi ostoksille 😀

  1. Heh kun mä töissä ruokatauolla luin tän kommentin, niin olin ekan lauseen jälkeen varma, että tää on saletisti jonkun Anon kettuilukommentti. 😀 Koska mun iho näyttää tossa tokassa kuvassa ainakin Wasting Lifestyle-bloggaajan sanoin liejulta. 😀 Eli kiiltää hurjasti ja puuterista tietookaan.

   1. Siiri says: Vastaa

    Siis täh, no ei todellakaan vaan siinä on just se ihan mieletön hehku! En tiedä tuleeko se meikistä vai sisältä mutta näyttää todella hyvältä! Tietty auttaa että on noin kaunis luustokin. Heleät meikit eivät näytä yhtä upeilta lattanaamalla 😀

    1. Suurin osa tokan kuvan (Rockateur) hehkusta tulee oman naaman rasvasta. 😀 Sugarbomb on hehkuvampi kyllä! Mulla on jostain syystä aina tommosen aurinkoloman jälkeen iho ihan super-rasvanen, se kyllä tasapainottuu ainakin vähän, mutta siis joo, on mulla jatkuvasti se lieju jonkin asteisena. Lisäks oon tosi huono korjailemaan meikkiäni päivän mittaan, en oikeestaan tee sitä melkeinpä ikinä, enkä oo pitkään aikaan jaksanut säätää kiillonpoistopapereiden kanssakaan. Se meikki minkä aamulla laitan on sellasenaan iltaan asti. 😀

     1. Mutta siis, kiitos, ilahduin! 😀 <3

      1. Emma says: Vastaa

       NYT KAIKKI LUULEE ETTÄ OON SANONU SUN NAAMAN NÄYTTÄVÄN LIEJULTA :DDD

       1. Aahahaha, en mä sitä tarkottanu! 😀 Otin sen vaan käyttööni. 😀

 2. Liisa says: Vastaa

  Iiiih miten ihana toi Rockateur on! Röketirölliä! <3

  1. Siinä on myös jännä tuoksu. En osaa kuvailla.

   1. Mä kuvailen sitä luonnonkosmetiikan tuoksuksi. Dr. Hauschkan tuotteet tuoksuu aika lähelle samalta. 🙂

    1. Hehe 🙂

 3. Anna says: Vastaa

  Oooo nää näyttää sulla hyvältä!

  1. No kuvista en nyt tiedä, tykkään kyllä. <3

 4. RuuRuu says: Vastaa

  En omista yhtään, mutta himotuslistalla on useampikin tuote

 5. Martta says: Vastaa

  Ostin eilen Bootsilta tuon Sugarbombin ja ensikokeilun jälkeen vaikuttaa aivan yhtä ihanalta kuin Rockateur. Bootsin myyjä kovasti tyrkytti Roller lash ripsiväriä, onko sinulla siitä kokemusta?

  1. Ei ole! Mua ihan harmittaa, etten ripsaria käytä (paitsi alaripsiin Sensai 38), koska ne ripsarit vaikuttaa aivan ihanilta kans! 😀 Äkkiseltään en löytänyt edes mitään blogikirjoitusta siitä… 😮

 6. Martta says: Vastaa

  Myyjä sanoi tuotteen olevan tosi hyvä ja taivuttava. Pitää vissiin vielä ennen kotiin lähtöä kipittää lähi Bootsiin. Voi kun on niin heikko luonne…

  1. Voi kuule, sama täällä! 😀

   1. Martta says: Vastaa

    Olin jo päättänyt jättää Roller lashin ostamatta kun osuttiin tänään vahingossa Benefitin myymälään Camdenissa. Ihan vaan pikkasen poikkesin sisään ja kohta poistuin sieltä Roller lashin ja Porefessionalin kanssa. Hitsin Instagram!

    1. Hehehe, oikein. 😀 Mulla on Porefessionalia vielä siitä joulukalenterista minituubi. 🙂

 7. No siis, minullahan on vain Rockateur-poskipuna Benefitiltä. Kuuluu mun lemppareihin. Ja olen siitä postannut monet kerrat. 😀

  1. Se onkin kyllä <3

 8. Kata says: Vastaa

  Oih, Benefitin poskipunat on mun lemppareita! Ostin juuri samanlaisen setin kesän Tukholman reissulta. Yhden Sugarbombin oon jo käyttänyt loppuun, ja koska se on mun lemppariposkipuna ikinä, oli pakko saada uusi. Noiden kahden lisäksi mulla on myös bella bamba (vissiin lopetettu), dallas ja throbb (lopetettu). Poskipunat on meikeistä parhaimpia, joten noita on vuosien varrella kertynyt. 🙂
  p.s. Oot oikeassa, noiden tuoksu on ihana!

  1. Mäkin käytän kyllä sen Coralistan aika pian loppuun, vähän mietin, että oisko pitäny jo ostaa uus. 😛 Dallasta kattelin kyllä kans sillä silmällä!

 9. Salla says: Vastaa

  Siis tässä postauksessako muka ei oo kommentteja?!? En tajua.

  Noi punat näyttää IHANILTA, mutta en pääse siitä mihkään, että pakkausten kuosit on rumia. Varsinkin toi Rockateur. Nou. :´D

  1. Haha eiku Mallorcan shoppailuissa. 😀 RUMIA? EIKÄ!

 10. Rockateur löytyy täältä ja se on kyllä aivan ihana <3. Muitakin tekisi mieli seuraavaksi hommata…

 11. Vähänkö sun iho näyttää niin terveeltä ja ihanan hehkuvalta..

  En omista yhtään tuon merkin punia, mutta jos sillä saa tuollaista aikaan, niin ehkä olis jo aika omistaa. 😀

  1. Ah, multa puuttuu vielä monta! 😀 <3

Vastaa