Punaisuuden poistaja

Eucerin_Anti_Redness_2_

Aknearpia? Couperosaa? Muuten vaan helposti punoittava iho? Etenkin talvella isommat lämpötilan vaihtelut saavat ihon helposti punoittamaan. …ja nyt tää blogiteksti alkaa AIVAN KUIN JOKU MAINOS, EN KESTÄ. Tässä nyt kuitenkin ajattelin esitellä teille oikeasti tosi hyvän tuotteen punoittavalle iholle.

Tutustuin nimittäin jo niillä ainakin täällä Etelä-Suomessa tänä talvena aika vähäisiksi jääneillä paukkupakkasilla Eucerinin uutuusvoiteeseen, AntiREDNESS Concealing Day Creamiin, joka vihreän pigmenttinsä ansiosta tasoittaa punaista sävyä. Olin itse asiassa ihan Eucerinin infossa kuuntelemassa herkästä ihosta ja odotin kovasti, koska mun kohdalle osuisi kuuntelijoiden joukossa kiertävä, vihreää mönjää sisältävä purkki. Silloin tätä ei ollut vielä saatavilla, mutta ostoslistalle meni samantien.

Eucerin_Anti_Redness_3_

Mun iho punoittaa ihan saakelin herkästi, niin lämmössä kuin pakkasellakin. Olen jo hyväksynyt, että juoksulenkin jälkeen näytän pieneltä punaiselta possulta seuraavat pari tuntia. Mutta kiitos teini-iältä jääneiden aknearpien, iho punoittaa paikoitellen ikävästi jatkuvasti. Olen kokeillut varmaan kymmentä erilaista vihreäpigmenttistä voidetta, puuteria, mönjää aknearpien peittämiseen, mutta tää on niistä ainoa, joka jäi vakituiseen käyttöön. Ihan siitä syystä, että sen lisäksi että tää mukavasti neutraloi punaisuutta, tää tuntuu iholla todella mukavalta ja imeytyy heti. Tykkään älyttömästi laittaa nykyään meikkipohjan alle tätä AntiREDNESSIÄ, joka on ei-komedogeeninen (eli sopii helposti vittuilevalle iholle) ja joka on aivan erinomainen meikinalusvoide! Tämä voide hierotaan ihoon kunnolla ja se jättää tosi kivan, heleän pinnan, jonka päälle on helppo levittää meikkiä. Olen testannut monia sellaisia, jotka eivät meikin alla toimi lainkaan. En levitä tätä koko kasvoille, ainoastaan niihin punoittaviin kohtiin.

Eucerin_Anti_Redness_

Iho siis ei jää vihreäksi tän levittämisen jälkeen! Mikään ihmevoide tää ei ole, eli ei tosiaankaan peitä arpia täydellisesti ja kokonaan. Mutta kesyttää kivasti sen pahimman punoituksen ja on ihan mainio kosteusvoide myös niinä päivinä, kun ei jaksa meikata lainkaan. Apteekeissa Eucerinia myydään ja tämä pullo kustantaa n. 25 euroa. Ja on ihan todella riittoisaa.

Onko teillä käytössä meikkaustouhuissa jotain vastaväri-tuotteita?

14 Comment

 1. Emma says: Vastaa

  whaaat miksi en oo kuullut tästä aiemmin?! Kuulostaa vastaukselta mun kaikkiin rukouksiin 😀 Mähän joudun käyttämään aika peittäviä meikkivoiteita vaikkei finnejä hirveesti ookaan, mutta mun posket on niin järkyttävän punaiset (ja iho tosi kirjava muutenkin) että ne ei kertakaikkiaan peity vaikkapa sävytetyllä päivävoiteella tms. Täytynee investoida tähän. Yllätyin muuten jotenkin tosta hinnasta, olen jostain syystä ollut siinä uskossa että Eucerin on ihan tosi halpa merkki 🙂

  1. Ei oo Eucerin ihan halvimmasta päästä, mutta KAIKKI, mitä oon Eucerinilta ikinä testannut, on myös kestäneet todella pitkään. Tätäkin ihan pieni pisara riittää ja poskiin mäkin laitan tätä. 🙂 Sen lisäks että tää häivyttää punaisuutta, tää myös rauhottaa ihoa. Ihan paras.

   1. Googlettelin vähän tota hintaa. Pyörii näköjään Suomessa 22-25 euron tuntumassa, eli suattaapi saada apoteekista muutaman egen edullisemmin.

 2. Vau! Täytyy varmaan testata 🙂

  1. Mä tykkään tästä älyttömästi. 🙂 Tänäänkin on meikin alla. 🙂

 3. Kuulostaa tosi hyvältä! Punoitus on täälläkin se suurin ongelma.

 4. Oo kiitos vinkistä, voisin laittaa tätä itselle tohon nenän seudulle, jossa on aina pientä punoitusta ja sitä joutuu peittelemään.

  1. Sopii sinnekin. 🙂

 5. Daiju says: Vastaa

  Oletko nähnyt Luokkakokous elokuva? Se oil tosi hauska ja en tajua miksi se on saanut niin huonoja arvosteluja. Tee siitä arvostelu jooko?

  1. Haha joo. Teen mä miniarvostelun kun ens vkolla laitan tänne nyt alkuvuonna näkemäni leffat. 😀

 6. ellu. says: Vastaa

  Haaha, mahtaiskohan toi auttaa lihomisen seurauksena (ärrrkeles!) tulleisiin arpiin? Sisäreidet sano rips raps joitaki vuosia sitten, kun parissa kuukaudessa lihosin +16kg 😛 Olis kyllä kiva löytää joku tuote, millä se pahin punotus vähän laantuis 🙂 Onneks ne nyt ei enää ihan niiiin kamalasti punota, mutta omaan silmään häirittee 😀 Ja naama nyt tottakai, joten ehkä mun on kuitenkin vähän pakko ostaa ja testata!

  1. Punoituksen neutraloimiseen kyllä, mutta tää ei oo kuitenkaan mikään paksu peitevoide, eli ihan kunnon arville suosittelen kyllä jotain vihertävää peitetököttiä. Sellasta löytyy ihan markettituotteenakin moneltakin eri merkiltä!

 7. Tuohan kuulostaa lupaavalta! Pakko kyllä ostaa testiin.

  1. Mä oon tähän ihan koukussa! Mietin just, että ostanko toisen jo jemmaan, mutta tää on kyllä tosi riittoisaa voidetta…Noh, toivottavasti tätä ei lopeteta!

Vastaa