Hypnoosihaaveilua ja Shwingsejä

Tällaisia juttuja tällä viikolla:

– Haluan hypnotisoitavaksi. Olen lukenut ja kuullut siitä niin paljon hyvää, että haluan ehdottomasti testata, pääsenkö karkkihimoistani eroon hypnoosin avulla. Se on kuulemma mahdollista, jopa yksi käynti voi riittää!

– Haluan tehdä parvekkeestani vieläkin viihtyisämmän. Haluan sinne ainakin jotain valoa ja PaaPii -leluja. Mietin kovasti, minkä lelun lähiaikoina kotiutan.

– Pidän älyttömästi niskakoruistani. Alempi on tullut ulospäin ja toivon, ettei tulisi enää yhtään enempää. Jos nämä (tai edes se ylempi) pysyy, haluaisin teetätyttää näihin oikeat korut, jotain timanttijuttua. Olisi niin hienot. Teen näistä piakkoin postausta, jossa ei ole verta.

– Sain joululahjaksi lahjakortin Helsinki Day Spahan ja sain viimeinkin varattua ajan ensi kuulle. En ole koskaan elämässäni ollut missään hoidossa, jännää.

– Tilasin säiliöpakastimen. Kesän loputtua mulla on jumankauta 210 litraa mansikoita!!!!!!! Pikaisen laskutoimituksen suoritettuani tosin tajusin, että eihän silläkään määrällä kovin pitkälle pötkitä. Saamarin pitkä Suomen talvi.

-Olen tosi tykästynyt Larun Vetosaliin. Siellä käy bloggaajajulkkiksia ja minä. Tiistaina olin kahvakuulatunnilla YKSIN. Ihan vähän kuumottavaa. Ja keskiviikon crosstraining-kurssilla tein renkaalla leukoja! Hämmästyin itsekin.

-Mietin ihan tosi kovasti, onko Shwingsit liian lapselliset minun kenkiini. Vai onko tässä nyt viimeinkin se syy haluta lapsia. Ja siis ne PaaPiithan ei oo yhtään lapsellisia!

Onko jollakin kokemusta hypnoosista, PaaPii-leluista tai Relaxing Body Treatmentista? Entäpä säiliöpakastimista?

18 Comment

 1. On se hyvä huomata, etten ole ainoa aikuinen, joka haluaisi noita Shwingsejä kenkiinsä! 🙂

  1. Onhan tuolla aika makeita 🙂

 2. Shwingsit on kyllä aika hienot…

  1. Mut onks ne niinku ”kohta 30 vee” -hienot???

  2. Tai +30 hienot???

  3. Niin!

 3. Anna says: Vastaa

  Hypnoosi! Vähänkö itsekin haluaisin. Tosin luulen, että olisi liian monta asiaa siellä korjattavaksi : D

  Arkkupakastimet on ainakin ihan ässiä. Oli lapsuudenkodissa sellainen. Pelkäsin aina mennä kellariin hakemaan sieltä kipollisen jäätelöä. Kuumotti muutenkin se kellari, mutta että jos jotenkin olisin kaatunut ja jäänyt sinne sisälle vangiksi 😀

  1. No mä oon lukenut mielenkiinnolla lähinnä noita tupakasta/herkuista eroon pääsemisestä 😀 Tupakkaa en oo koskaan ees maistanut, mutta SE SOKERI. Voiskohan mut jotenkin ohjelmoida silleen, et kaikki makea inhottais? 😀 Ois niiiiiiiiin mahtavaa.

   Me laitetaan se pakastin ihan ”työhuoneeseen”. Rumiahan ne on ku perkeleet, mutta tuleva sisältö kyllä ratkaisee.

 4. Petri says: Vastaa

  Reiskan häntä <3

  1. <3

 5. Johis says: Vastaa

  Nyt määkin haluan noita PaaPii -leluja! Täyttäisin kämpän ehkä noilla pöllöillä, jos ois vaan rahaa. Kaverille oisin ostanu vaikka heti sellasen koiran synttärilahjaksi, mutta ei valitettavasti mun tuloilla osteta 50€ lahjoja. Mutta ainahan saa haaveilla 😀

  1. Joo kovin hintavia ovat kyllä 🙁

 6. Ruu says: Vastaa

  Shwings? piti taas googlettaa.. ja ei helvetti 😀 😀

  1. Haha ;D Tykkäsit ilmeisesti 😀

 7. Myy says: Vastaa

  Paapii? Shwings? Koskaan kuullutkaan! Mut tommoset siivet vois olla aika hienot juoksulenkkareihin. Varmasti rullais juoksu paremmin.

  1. Ehkäpä!

 8. Inka says: Vastaa

  Hei mahtavaa että linkkasit noi Shwingsit! Oon kattellut niitä derbyluistimiin mut vaan jostain jenkkikauppasta. Nyt taidan ostaa 🙂

  1. Kivaa 🙂

Vastaa