HELLO SEXY

GlamGlow

Naamio silmänympäryksille. Pakko myöntää, että enemmän pelotti. Mulla on jokseenkin herkkä silmänympärysiho, mutta niin on varmaan kaikilla? Saan joistakin sy-voiteista ikävää kiristyksen tunnetta ja punoitusta ja mun silmänympärysiho kaipaa superkosteutusta, etenkin talvisin, syksyisin, keväisin, joskus kesäisinkin. Siksi mietitytti levittää niille naamiota, jonka pääasiallinen tarkoitus ei ollut mitenkään ainakaan kosteuttaa. Olen testannut GlamGlow:n muutamia mutanaamioita, sellaista joka tuntuu siltä kun naama irtoais mutta on ihan hemmetin tehokasta ja sitten sitä LivBoxista tullutta kesympää, kosteuttavaa naamiota. Molemmista olen pitänyt. Joten kun työni kautta saman sarjan naamion silmänympäryksille sain, tottakai halusin ainakin kokeilla. Tykkään ihan hurjasti näistä GlamGlown pakkauksista, kiinnostavat jo ihan ulkoasunsakin puolesta! Tämäkin on ihan superhieno, eikös?

GlamGlow

Pakkaus sisältää 12 erikseen pakattua naamioläpyskää, oikealle ja vasemmalle silmälle oma annoksensa. Mönjää on ihan pirusti, tästä riittäis useampaankin käyttökertaan. Hieman limanuljaskainen mömmö taputellaan silmänympärysiholle, annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja pyyhkäistään pois. Kirvelyä ilmeni (vaikka ei ohjeen mukaan pitäis), mutta ei mitään kamalan pahaa. Pelkäsin tietenkin, että silmänympärysiho alkaa punoittaa, mutta ei. Itse huuhtelin alueen vielä kevyesti vedellä, mutta jälkeenpäin luin, että vanulapulla pyyhkäistynä iholle jää vielä ohut kerros tätä ja niin on tarkoituskin, jos haluaa pitkäkestoisempaa vaikutusta. Naamiota on sallittua laittaa silmänalusten lisäksi silmäkulmiin ja silmien yläpuolelle, mutta ei silmäluomille!

GlamGlow

Naamio lupaa kofeiiniyhdisteen ja piparmintunlehtien voimin kaikenlaisia tuloksia virkistyksestä tummuuden poistamiseen, juonteiden tasoittumiseen jne. jne. Tummia silmänalusia tämä ei kyllä mulla mitenkään häivyttänyt, mutta KIRISTI HYVÄLLÄ TAVALLA. Länttäsin tämän jälkeen kyllä kosteuttavaa silmänympärysvoidetta, mutta ei tämä naamio silmänalusia kuivattanut, tasoitti kyllä. Aamullakin huomasin selkeän eron: ihan kuin silmänalusilla olis jonkinlainen tasoittava ”kalvo”. Tätähän markkinoidaan Hollywood-tähtösten keinona saada nopeasti sileä iho just ennen kameran eteen astumista.

Tuumaan siis, että ihan hauska silmänympärysnaamio ja käytän mielelläni nämä vaikka muun kasvonaamiointirituaalini yhteydessä. GlamGlow:n naamiot ovat aika arvokkaita, tämän hinta esim. Feeluniquessa on n. 55 euroa.

Onko GlamGlow tuttu, ootko testannut jotain tältä merkiltä? Laittaisitko 55 euroa silmänympärysnaamioihin (eli n. 4,58 e/kerta)?

16 Comment

 1. No en raaskisi kyllä laittaa! Kasvonaamioon vielä voisinkin tuon verran investoida, mutta silmänympäryksille riittää mun mielestä kosteusvoide.

  1. Silmänympäryksille kun ei normaalisti saa laittaa mitään naamioita, niin jotenkin hassua on, että nyt on ihan ko. iholle tarkoitettu maski. 🙂

   1. Sitten vielä se Talikan silmänympärysihon kuorintavoide…. :O

    Mutta joo, ostin Hullareilta GlamGlown setin ja oon ihan rakastunut. Ei sais, koska nuo Hollywood-naamiot on aika tyyriitä opiskelijalle 🙁

    1. Joo se! Mä kattelin niitä settejä kans… 🙂

     1. Mä olen testannut molempia, Glamglow’ta ja Talikaa (http://beauty-highlights.blogspot.fi/2014/07/vaativan-silmanymparysihon-hoitoa_2.html) ja pakko sanoa, että se Talikan sy-ihon kuorintavoide on ihan huippu. Toimii todellakin! Sen sijaan tämä Brightmud ei tuo ainakaan mun iholle sen kummoisempia muutoksia. Onkin Glamglow’n tuotteista ainoa, joka jätti vähän vaisuksi. Muista Glamglow’n tuotteista kyllä tykkään ja jokaisesta löytyy kokemuksia blogistakin 🙂

      1. Talikaa en ookaan kokeillut, mutta muistin sen olemassaolon kyllä nyt 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Tosi kiinnostava tuote, mutta kyllä en noin paljon raaskisi maksaa!

  1. Niinpä…

 3. Sissi says: Vastaa

  Näyttää aika ällöttävältä tossa avatussa pakkauksessa:P Varmaan ihan kiva tuote mutta pitäis ensin päästä edes sille kasvonaamio-levelille, olen tosi laiska käyttämään niitäkään:)

  1. Joo ei oo kyllä esteettinen elämys tää. 😀 Mä käytän sillon kun muistan, ehdin, jaksan. 😀

 4. Huomasin, että Pirkalla (mmitä ihmettä?) on vastaavanlaisella toiminnolla varustettu kasvonaamio, siis tuo että naamio sekoitetaan tuosta pienestä napista. Mulle ihan vierasta 😀 muutenkin Pirkan uusi Argan-ihonhoitosarja on jäänyt mietityttämään, tuolla naamiollakin on hintaa vain kymppi ja pakkaukset on ulkoasultaan tosi tyylikkäät. Miinus se, että pakkauksessa lukee se pirkka. En ole törmännyt missään blogeissa tähän sarjaan. olisi kiva jos joku teistä bloggaajista kertoisi mielipiteensä niistä 🙂

  1. Pirkan kosmetiikka on mulle ihan vierasta! Mutta itsekin kyllä tahtoisin lukea siitä.

 5. Yhdestä napista riittää molempiin silmiin, joten simpsalabim, hinta puolittui ;)!

  1. Nojoo, totta kyllä. Jatkossa kyllä käytänkin vaan yhden kerrallaan.

 6. Ostin nyt Hullareilta sen Glamglow-setin ja siinähän oli näitä 3kpl :).
  Vielä en ole testannut, mutta ajattelin itse käyttää yhdestä napista sitten molemmille silmille.
  Säästää siinä vähän, kun en osaa kasvonaamioitakaan käyttää sellaisia paksuja kerroksia, mitä jotkut pystyvät käyttämään, esim. jotkut naamio-näytepussit riittää mulla joskus 2-3 kokeiluun, kun taas jotkut käyttää ne kerralla :D.
  Mutta pitäisi kyllä noita silmänympäryksille tarkoitettuja juttuja käyttää tässä pois, niitä kun on päässyt myös Livboxista kertymään ja lisäksi mulla on Avonilta sellasia virkistäviä lappuja, jotka laitetaan 10min silmien päälle :D.

  Tuosta GlamGlow-setistä oon testannu kerran sitä mustaa Youthmud-kuorintanaamiota ja se tuntui kyllä tosi tehokkaalta! Siihen voisin panostaa jossain vaiheessa, mutta en tiedä haluanko tuosta silmänaamiosta pulittaa euroja noin paljon… Täytyy kokeilla ensin ja miettiä sitten asiaa :D.

  1. Joo, yks nappi molempiin silmiin riittää hienosti, siitäkin jää varmaan yli. 😛

Vastaa