Yksisarvisia

Oon viime aikoina ostanut paljon kosmetiikkaa ja potenut siitä kyllä vähän huonoa omaatuntoa. Aion olla kotiäitinä vielä ensi vuoden toukokuuhun ja oikeastihan mun pitäis elää kukkaron nyörit visusti kiinni. Amanda nukkuu nykyään puolen tunnin päiväunia joten päivisin en ehdi nettishoppailla yhtään mitään, hyvä kun syödä ehdin, mutta iltaisin neidin mentyä iltaunille oon nyt erehtynyt kosmetiikkaa ostelemaan. Tää on nyt vaan ehkä joku itsensä ilahduttamisjuttu, koska en mä hirveesti niitä meikkejä edes ehdi tässä elämänvaiheessa käyttää. Lähinnä ihastellaan niitä Amandan kanssa (eli mä revin niitä irti Amandan kovakouraisista näpeistä ja suusta).

Too Faced on mun ikuinen heikkous ja muutamia juttuja tästä yksisarviskokoelmasta nyt vaan oli IHAN PAKKO saada:

Luomiväripaletti, kiinnityssuihke, aurinkopuuteri ja huulikiilto laukkasivat luokseni!

Tää Life’s a Festival -luomiväripaletti on ihan mielettömän ihana. On joo sävyjä joita en ihan heti luomilleni kuvittelisi sutivani (esim. Fantasy), mutta Euphoric, Artist Pass, Mystic Rain…wow!!! Emmä mikään meikkaaja oo enkä tällä osaa loihtia yhtään minkäänlaisia oikeasti hienoja silmämeikkejä, mutta kyllä nää sävyt mua silti sykähdyttää. Sudin näitä luomilleni mm. eilen ennen Weekend -festareille lähtöä. Ihan hyvä pigmentti ja levittyvät hyvin, tulen käyttämään tätä palettia kyllä varmasti useinkin silloin, kun ylipäänsä silmämeikkiä jaksan laittaa.

Ihana ystäväni ja blogikollegani Elisa toi tän Unicorn Tears -bronzerin mulle Sephorasta kun aatteli että saattaisin tykätä. No jo vain! Tää on vaan niin nätti, etten oo vielä uskaltanut käyttää tätä ollenkaan…

Mut sit tämä!!! Elisa hehkutti omaansa niin paljon, että mun piti tilata itsellenikin tää Festival refresh -suihke, joka paitsi tuoksuu ihan törrrkeen hyvältä, on tosi kiva iholla! Tätä oon kyllä käyttänyt nyt melkeen päivittäin. Vaatii ihan kunnon heiluttelun sekoittuakseen mutta kiinnittää meikin kivasti ja tuo nättiä hohdetta. Mut jos tätä ei sekoita, on naama täynnä hilelänttejä!

Tää Unicorn tears -huulikiilto oli vähän pettymys. Onneksi en ostanut useampaa eri sävyä, vaikka ensin meinasin. Tosi glitterinen huulilla eikä ehkä niin kivalla tavalla. Jossain bileissä vois tulla käytettyä, mutta ei oikeestaan muuten.

Muita yksisarviskokoelmaan hurahtaneita? Saako äitiyslomalla ostaa kosmetiikkaa vaikka sitä ei ehdi ees usein käyttää? Kiinnostaako teitä tietää mitä kaikkee muuta oon nyt ostellu?

P.S. Olin tosiaan eilen ekaa kertaa tommosen pidemmän pätkän pois Amandan luota ja vielä ilta-aikaan. Imetin ennen lähtöäni n. klo 16 aikoihin ja kun tulin takas, noin puoliltaöin. Hyvin pärjäsivät soseilla ja vedellä! Oli kyllä tosi kivaa päästä pitkästä aikaa tolleen kunnolla viihteelle ja Weekend oli erittäin jees!

6 Comment

 1. Kepa says: Vastaa

  Ostokset kiinnostaa! Ihanan näköisiä yksisarvisia! Ja todellakin saa shoppailla iloa tuottavia asioita, onnellisuutta ei koskaan voi olla liikaa 🙂 ja etenkinhän nuo puuteriset ihanuudet säilyy ilahduttamassa vielä pitkään vaikkei heti ehtisi käyttää.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, niinpä, eipä näitä kaikkia tarvii heti käyttöön ottaakaan!

 2. Riina says: Vastaa

  No just kotona ollessaha sitä piristystä kaipaa! Mä en allekirjoita yhtään väitettä, etteikö perhevapaalla mee rahaa, kun mitään ei tartte ostaa: mä ainakin sain tärvättyä sievoisen summan kaikenmaailman lounaisiin ja kahveihin, kun pää hajos neljän seinän sisällä, ja oli pakko lähteä jonnekin pojan kanssa. Onneks monet saa kuitenkin vanhempainvapaan ja mahdollisen kotihoidontuen välissä duunista lomakorvaukset (tai palkallisen loman)!

  Mitä Amandalle muuten Amandalle kuuluu? Liikkuuko jo millä tavalla? Itellä tosiaan kans marrasvauva (2017), niin kiinnostaa toisen samanikäisen meiningit. Mähän oon nyt ollut vajaa viikon töissä ja poika on iskän kanssa päivät kotona!

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä! Amanda lähti vajaa viikko sit konttaus-ryömimään, semmonen hassu pomppiva tyyli 😀 ei tee kyl hyvää refluksille 🙁 toivon et löytäis konttauksen pian. On nyt raukka räkiksessä eikä viime yönä nukuttu yhtään, varmaan ens yö yhtä levoton… ja päivät itkusia kun ei saa henkee eikä nuku kunnolla jne. HUOH 😀

 3. Mari says: Vastaa

  Tää koko kokoelma on vaan niin ihana! Oon kanssa kuolannut tuota palettia ja bronzeria, vitsit. Pitäisköhän tilata? 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No siis kyllä pitäis. 😀 Tykkään tosta paletista ihan hirveesti <3

Vastaa