La + su

Viikonloppuna mm.:

-Pestiin Arska…eikun siis Rosa. Voi mua aina niin säälittää koiraparka, kun ei tykkää yhtään pesutapahtumasta vaan pikkuhiljaa yrittää hivuttautua suihkukopista oven suuntaan. Mutta nyt meillä on kyllä ihan tosi puhdas ja pehmeäturkkinen hauvveli! Ja kyllä Rosankin ilme kirkastui kun sai pesun jälkeen palan juustoa.

-Oltiin siellä kirppiksellä. Ja Ninalla oli darra! Olin tosi tyytyväinen, kun sain niin paljon myytyä. Kiitokset vielä seuralaiselle ja kyyditsijälle!

-Kävin jumpassa, Voima-tunnilla. Sama treeni kuin perjantaina, otti vähän koville. Maastavetoa tempausotteella, pystypunnerruksia, yhden jalan kyykkyjä kahvakuulien kera ja tosi rankkaa vatsasettiä.

-Elokuvateatteri oli toinen kotini. Käytiin katsomassa Filth ja Nälkäpeli Vihan liekit. Eka oli ihan ookoo, tokasta tykkäsin enemmän. Tuli samalla hienosti myös karkkiyliannostus.

Ja eipä oikeastaan mitään muuta, tässä oli mun viikonloppu.

Mitäs te puuhasitte?

P.S. Yritän ihan pian arpoa juomapullovoittajat!

17 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Korjaan, Ninalla oli HIRVEÄ darra. Ihan koko päivän.

  Mut vähän saan kyllä paukutella henkseleitä siitä että ylipäätään pääsin aamulla sängystä ylös, ei ihan hirveesti naurattanu yöllä se ”herätykseen on 2 tuntia 20 minuuttia”. 😀

  1. Nina says: Vastaa

   Ai juu, arvaa mentiinkö kattoon se Gravity…?

  2. Joo, hienosti kyllä herätty!!

   Ja ette? 😛

  3. :’D

 2. Voi Ninaa, anteeksi jos hihityttää 😀

  Meillä piti olla alun perin perjantaina pikkujoulu ja siitä kans ehkä vähäisillä yöunilla kisakamppeet niskaan ja hevosen selkään. Mutta pikkujoulu peruuntui ja sain ihan keskenäni jännittää kotona. Sitten kävin mokaamassa totaalisesti yhden kouluratsastusohjelman (koska hevosella naksahti päässä ja se olis vaan laukannut koko ohjelman ja mielellään täysiä), selittämässä noin sadalle ihmiselle vuoronperään että mitä oikeen tapahtui osaamatta päättää itkiskö vai nauraisko, ja sitten vielä hyppelemässä aika isoja esteitä aika vieraalla hevoisella aika hienosti. Sunnuntaina sain tallinomistajalta kymmeniä nauruhymiöitä ja tuu jo -viestejä ja raahauduin silmät ristissä ratsastamaan ja siivoamaan tallia, mutta onneksi iloinen ja energinen emäntä oli jo tehnyt puolet töistä jonkun ihme virtapiikin ansiosta niin pääsin vähän helpommalla. Mieluiten olisin ehkä nukkunut vaan koko sunnuntain.

  Nythän mä voinkin kirjottaa blogiin että käykää kissiksen kommenteista lukemassa koska kirjoitin sinne jonkun romaanin.

  1. Nina says: Vastaa

   Joo kyllä nyt jo vähän naurattaa itseänikin, lauantaina ei vielä niinkään. Vakaa aikomushan mulla oli lähteä pikkujouluista kollegan kyydillä kotiin klo 23 mutta ”jos nyt yhdelle…”. Perus 😛

  2. Joo onhan tämmöset jo moneen kertaan nähty & koettu. 😛

 3. ellu. says: Vastaa

  Me ei jaksetukaan lähteä leffaan ja lopulta viikonloppu meni rötvätessä, katsoessa piirrettyjä ja väkerrellessä lontille juoma-automattia. Hyvin kehittävää oli, ihan melkein jaksettiin lämmittää saunakin.. laiskoja mitä laiskoja!

  Mutta ihana Rosa! Mä niiiin joskus haluan antaa kodin jollekkin iäkkäälle rouvas tai herraskoiralle <3

  1. Hihi 🙂

 4. Elisa says: Vastaa

  Mä kävin lauantaina kiertelemässä pitkin Helsinkiä, mm. Stockalla, Akassa, Starbucksissa, Candy Shopissa ja siellä Design District -torilla Vanhalla. Kiitos vinkistä, sain sieltä ostetuksi aiiivan ihanan Lumin jättilaukun huiman halvalla! 🙂 Oli todella ihanaa ihan vain kierrellä ympäriinsä ilman sen suurempia suunnitelmia, ja aloinkin jo suunnitella seuraavaa Helsinki-retkeä.

  1. Jee, kiva kuulla! 🙂

 5. M says: Vastaa

  Valmistaudu(i)n muuttopuuhiin! 😀
  P.S. Ootko jo huomannu et Lushilla on rajoitetun ajan suosikkituoksuja myynnissä hajuvesinä, mm. Snow Fairy…? 😉

  1. Haha, arvaapa mitä JUST hain Postista…? 😛

 6. essim says: Vastaa

  Meijän koira kiljuu ja sätkii ku pikkupossu jos sitä yrittää pestä 😀 Onneks sillä on lyhyt teflonturkki, johon ei tartu mikään.

  1. Rosa on niin kiltti ettei kehtaa venkuilla liikoja :/

 7. Tuo pet head on kyllä aivan paras. Itse ”pesen” kissat sillä 🙂

  1. Mullakin on kissoille Pet Headin kuivasampoota1

Vastaa