Äänestäkää

Tällaista aika pikkublogia kirjoittavana en kiinnittänyt sen suurempaa huomiota lähestyvään Inspiration Blog Awardsiin, saati että olisin ilmoittanut OMAA blogiani sinne ehdolle. Mutta kun Indiedaysilta tuli viestiä, että blogini on ilmoitettu mukaan Lifestyle-kategoriaan ja annanko siihen suostumukseni, niin, häh, öö. Ei kai siitä nyt mitään haittaakaan voi olla? Ja onhan siellä mukana onneksi paitsi todella isoja blogeja, myös näitä pienempiä.

Ja siis tämähän on just tätä ärsyttävää suomalaista asennetta! Ajattelin ensin, että en todellakaan tee aiheesta mitään postausta saati pyydä ketään äänestämään blogiani tuolla, mutta sitten, mitä helvettiä, miksi muka en. Joten nytpähän tiedätte, että siellä voi nyt tätäkin blogia äänestää. Ja tottakai olen iloinen, jos sen teette.

No, mutta äänestitte sitten Kissaämmää tai jotakin muuta, niin äänestäkää nyt kuitenkin. Sehän kai aina kannattaa. Ja sitäpaitsi äänestäneiden kesken arvotaan lippupaketteja Inspiration Blog Awards -juhlaan (16.11.), jonne minäkin tällä kertaa kovasti yritän mennä. Sellaisen tosi hienon kissakorun koristamana.

P.S. On varmaan kyllä aika rasittavaa, kun näitä äänestäkää minua-vinkumisia pyörii nyt vähän joka toisessa blogissa. Mutta tämän enempää minä en täällä asiasta vingahtele, sen lupaan.

17 Comment

 1. Jee, onnea mukaanpääsystä, olet paikkasi ansainnut!
  Itse en pääse toisen blogitilaisuuden takia juhlaan saapumaan, ja harmittaa niin pirusti :/ Ens vuonna uus yritys 🙂

  1. Vuosi sitten skippasin ihan vaan laiskuuttani (muistaakseni), mutta NYT on kova yritys! 😀

 2. Pakko myöntää, että ainakin minä ilmiannoin blogisi tuonne, kun ehdokkaita kyseltiin aikaisemmin… Että ole hyvä vaan! 😀 (Vai pitäisikö pyytää anteeksi!?!)

  1. Hehe, sain tunnustuksen (eli anteeksipyynnön) parilta muultakin suunnalta! 😀 Että kiitos vaan! 😀

  2. No, huh! 🙂

 3. Anitra says: Vastaa

  Äänestin 🙂 Aika paljon ehdokkaita tuossa lifestyle-kategoriassa, huh!

  1. Onhan noita blogeja Suomessa joo jokunen 🙂

 4. Sissi says: Vastaa

  Haha, onnittelut mukanaolosta:D Mä teen kans tällaisen postauksen piakkoin kun joku oli blogini ehdottanut mukaan skabaan:)

  1. Jee, kivaa! 🙂 Mä en oo vielä ite ees äänestäny!

 5. Äänestin 🙂

  1. :))))

 6. Voi miten kivaa! Itseasiassa äänestin jo ennen tätä juttuakin kun ilokseni huomasin että Kissis on mukana kisassa. Onnea! 🙂

  1. Oo! Kiitos! 🙂

 7. Mäki äänestin nyt ku käskettiin 😀 löysin ruokablogilistalta kiinnostavan kuuloisen Kissoja & kasvisruokaa, joka äänestin ihan vaan nimen perusteella ja nyt selailen sitä. Kuulostaa hieman meikäläiselle sopivalta 🙂

  1. Oon kai törmännyt tuohon joskus, pitää uudelleen! 🙂

 8. nea says: Vastaa

  Jee tsemppiä äänestykseen 🙂 Onko mitään tylsempää, kuin sisustusblogit… Plääh. Onneks Kissis on hyvä blogi – tottakai äänestin 😀

  1. Hih, kiitos :*

   Itsekin vähemmän sisustusblogeja seurailen, muutama on lukulistalla, joita klikkailen mielenkiinnon mukaan. Saavat aina haluamaan liian kalliita juttuja. 😛

Vastaa