Pakolliset matkashoppailut

On se kyllä hyvä, että hoidin nää lomashoppailut jo matkalla tänne Filippiineille, sillä ainakaan täällä Boracaylla ei oo niin mitään ostettavaa! Ja nää kaikki kolme oli tietenkin ihan pakollisia, tarpeellisia juttuja!

Fake up

Kuten ehkä minua instagramissa seuraavat huomasivat, niin tilasin tän Benefitin Fake up -peitevoiteen jo aiemmin täyskokoisena (Lookfantastic myy ja toimittaa kyllä Suomeen, vaikka väittävät sivuillaan, että eivät!), mutta VÄÄRÄSSÄ SÄVYSSÄ. Erehdyin tilaamaan sävyn nro 3 (deep), vaikka mun sävyhän on tää 02 medium. Kuinka paljon ärsytti! Se deep on kuitenkin aivan liian tumma, siis en ole ikinä niin ruskettunut, että voisin sitä käyttää. Niinpä Heathrowlta nappasin mukaani tän oikeassa sävyssä.

Tutustuin tähän alunperin joulukalenterista saamallani minikoolla, mutta rakastuin tähän täysillä vasta putkilon puolessa välissä. Tää on siis tarkoitettu silmänalusille, peittää ja kosteuttaa, ja on etenkin talvisin ihan täydellinen. Onnistuin tietenkin korkilla kämmäisemään puikkoon viillon…hups! En täällä lomalla meikkaa ihoa oikeastaan lainkaan, mutta joskus iltaisin sipaisen tätä vähän silmänalusille ennen ruokailemaan lähtöä.

Soap & Gloryn The Righteous Butter on yks ihanimman tuoksuisista vartalovoiteista ikinä. Tämänkin ostin Heathrown lentokentältä minikoossa. Maksoi jotain 2 euroa ja olisi ehkä pitänyt ostaa pari lisää… (Mua vähän nolotti, kun kyseisessä kaupassa jäin repustani jotenkin hölmösti kiinni meikkitelineeseen ja jonkun brittiukon piti auttaa mut pois, hihi.)

Hoola

No tää Benefitin Hoola -varjostusväri/poskipuna oli taas kauneusbloggaajakollegoiden syytä. Oon tätä pyöritellyt mielessäni kyllä jo pitkään, mutta viime kesänä Palmassa päätin, että tää on ehkä väärän värinen mulle. Nyt kun kaikki sopivasti hehkuttivat tätä just täydellisen sävyiseksi, niin hädissäni Hong Kongin lentokentällä tän juoksin hakemaan. Olen kyllä tykännyt kaikista Benefitin tuotteista ja etenkin kaikki nää poskipunat on vaan ihan huippuja. Tätä en oo vielä testannut, mutta tarkempaa postausta tästä ehkä vielä luvassa… Mitään edullisia nää ei ole, tämäkin maksoi n. 35 euroa.

Täältä Boracaylta olen ostanut vain söpön minimukin (1 euro) ja nätit varvastossut (10 e), ei tosiaan ole mikään shoppailijan paratiisi tämä (ja ehkä ihan hyvä niin). Meillä on yksi ilta Manilassa vielä edessä, saa nähdä, ehdimmekö siellä kauppoja kiertämään.

Kaksi täyttä päivää vielä täällä Boracaylla, huomenna tulossa postausta saaren toisesta rannasta!

Mitäs piditte mun kosmetiikkaostoksista? Tuttuja tuotteita? Muita Benefit-faneja? Mun tekis mieli ostaa KAIKKI tolta merkiltä!!

4 Comment

  1. Emilia says: Vastaa

    Hoola olisi varmasti aivan ihana! Ostin ensimmäisenä Benefitin poskipunanani Sugarbombin jouluna ja se on just täydellinen. Hinta vaan kirpaisee aika pahasti, joten en ihan heti ole uutta ostamassa. Mutta pakko kai se on tuo Hoola joskus hankkia 😀 Ootan tarkempaa postausta!

    1. Joo mä innostuin tosta kans kovasti, kun kaikki sitä kilvan ylistivät. 😀 Sugarbomb mulla on kans ja pari muuta… 😛 Onhan noi kyllä tosi arvokkaita omastakin mielestäni, mutta niin ihania! Coralistan kanssa mulla on pannutusmeiningit, mutta ihana poikaystävä osti mulle (mun tietämättä) uuden Dubaista! 😀 Se on kyllä paras. <3 (Siis sekä Coralista että poikaystävä!) Lupaan tehdä postauksen Hoolasta, kun pääsen kotosalla kunnolla testaamaan!

  2. Emma says: Vastaa

    Fake up on kyllä ihan hiton hyvä!! HG-kamaa. Kuvittele et se on mun eka ja ainoa Benefitin tuote :OOO

    1. Huh!!! Nyt äkkii lisää!!!

Vastaa