Arska taskussa

Olen saanut useastakin eri kännykkäkuoripuljusta yhteydenottoa, josko ilmaiset kuoret tai muu oheiskrääsä kiinnostaisi. En ole ollut kovin kiinnostunut aiemmin tilailemaan moisia netin kautta, mutta nyt pariin tiedusteluun vastasin myöntyvästi, koska olin uusien kuorien tarpeessa. Ja koska tarjonta oli kiinnostavan erilainen.

Ilahduin kovasti huomattuani, että DesignSkinsiltä saa tilattua kuoria omalla kuvalla. Ihan omaa kuvaa en toki kuoriini käyttänyt (sentäs), mutta Arska pääsi komistamaan kännykkäni takapuolta. Yleensä helposti turhaudun tällaisten tilausjuttujen edessä, valinnanvaraa on aina niin paljon ja kaikki on ihan hirvittävän monimutkaista, mutta DesignSkins olikin älyttömän helppo ja nopea, ei mitään ärsyttävyyttä missään vaiheessa. Ja kuoret tulivat parissa päivässä! Olen ihan lapsellisen onnellinen näistä Arska-kuoristani, ovat niin mainiot. Näkyy siinä muuten vähän Reiskaakin, tasapuolisuuden nimissä…

DesignSkinsiltä voi tilata myös itse kuvitetut läppärin kalvot ja näissä puhelimen kuorissakin on kuitenkin ihan riittävästi valinnanvaraa. Ja ovat varmasti uniikit (jos sellainen on tärkeää)!

Mitäpä pidätte?

9 Comment

 1. Nana says: Vastaa

  Komiana on Arska kuorissa 🙂 Yritän tässä muka säästää rahaa, vaan sun blogia lukemalla saa kyllä mainioita vinkkejä kaikista kivoista sivuista

  1. Oh, sorry 🙁 😀

 2. Nonnu says: Vastaa

  Ihana! Arska on niin komia poika <3

  1. Hih <3

 3. Mainiot kuoret! 🙂

  1. Niin on!

 4. heheh KIITOS itsellesi 🙂

  x Steffi

 5. Ruu says: Vastaa

  Ihana 😀

 6. Maiju says: Vastaa

  Makeet kuoret ja ihana Arska!:)

Vastaa